- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Kimsenin derdi saçma değildir boş yapma lütfenBöyle saçma sapan dertlere diş ağrısı diliyorum asıl acı neymiş görsünler
Hem hosgeldin demis bi kac kez arkadasiniza sormusunuz ona dememis bu bir isaret adam sizi yokluyor yeni dönemde bu sefer siz ona bir adım atın adam ne yapsin konusmuyorsunuz selam vermiyosunuz karsiliksiz seviyorum diyosunuz eee siz böyle yaparsaniz ogrencileriniz aşık olupta aci cektiginde siz nasil teselli edeceksiniz.Karşılıksız olması canımı yakıyır
Niye akılsız duygu oluyomuş birini sevmek birine karşı güzel duygular beslemekAkılsız duygu işe yaramaz Öğretmen Hanım.
Burası samimi bi ortam içimden geldiği gibi yazdım çoğu kişi anlayıp güzel yorumlarda bulunabiliyosa sizede dert olmasınÖğretmensiniz yazım kuralları berbat!
Burası samimi bi ortam içimden geldiği gibi yazdım çoğu kişi anlayıp güzel yorumlarda bulunabiliyosa sizede dert olmasın
Çok şükür bir tavsiye, gördüm konuda. Yok aşk öyle olmaz yok böyle olmaz nasıl olur aşk? O beğeni denilen dönem bence aşk. Kavuşmadığın, merak ettiğin, heyecandan kalbinin deli gibi attığı...Bu ne acimasiz yorumlar ya hu sanki suc islemis kiz gibi.asik olmus.karsilikli mi degil mi bilmiyor bile.
Konu sahibi tavlanmayacak erkek yoktur.ilgisi yoksa bile aklina gir.sosyal medyadan guzel pozlarini paylas mesela herkese acik.bakiyorlardir mutlaka.sonra whatsapp resmin bole hanim hanimcik olmasin.azicik iddiali bisiy paylas.isle ilgili bisiy sor telefonunu kaydet.dikkat ceken durumlar paylas.adamin aklina düş önce.odada oturup armut pis agzima dus olmaz
Virgülden noktaya haklısınız. Üslup ve tavır resmen ergen mahalle kızı gıbı. Bana yazdıklarına da bakarsanız görürsünüz.De ayrı hocam de ayrı! Samimi ortam diye yazım kurallarını çöpe atmıyoruz. Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama uyaranlara verdiğiniz cevaplar rahatsız ettiği için yazmaya karar verdim. Bir öğretmenin kendi dilini bu kadar kötü kullanması korkunç bir durum. Ben hızlı yazınca da düzgün yazıyorum, yürürken yazınca da düzgün yazıyorum, samimi arkadaşlarıma yazınca da düzgün yazıyorum, telefondan/tabletten bilgisayardan nereden yazarsam yazayım düzgün yazıyorum. Çünkü alışkanlık, başka türlü yazmam mümkün değil. Kusura bakmayın ama siz kendi dilinizi yazmayı öğrenmeden öğretmen olmuşsunuz, eğitim sisteminin azizliği işte.
De ayrı hocam de ayrı! Samimi ortam diye yazım kurallarını çöpe atmıyoruz. Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama uyaranlara verdiğiniz cevaplar rahatsız ettiği için yazmaya karar verdim. Bir öğretmenin kendi dilini bu kadar kötü kullanması korkunç bir durum. Ben hızlı yazınca da düzgün yazıyorum, yürürken yazınca da düzgün yazıyorum, samimi arkadaşlarıma yazınca da düzgün yazıyorum, telefondan/tabletten bilgisayardan nereden yazarsam yazayım düzgün yazıyorum. Çünkü alışkanlık, başka türlü yazmam mümkün değil. Kusura bakmayın ama siz kendi dilinizi yazmayı öğrenmeden öğretmen olmuşsunuz, eğitim sisteminin azizliği işte.
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama bencede bu zmna kdr niye yaklaşmadı beğenmedi diye düşünüyorumÇok şükür bir tavsiye, gördüm konuda. Yok aşk öyle olmaz yok böyle olmaz nasıl olur aşk? O beğeni denilen dönem bence aşk. Kavuşmadığın, merak ettiğin, heyecandan kalbinin deli gibi attığı...
Konu sahibi keyfini yaşa çok güzel zamanlar bunlar. Hakkında hayırlısı. İnşallah güzel şeyler olur. Bu kadar zaman yaklaşmadı ise ya tipi değilsiniz ya da hayatında biri var gibi. İnşallah o da sizden hoşlanıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?