- 24 Şubat 2013
- 201
- 93
- 98
Arkadaslar Merhaba eşimle üniversite öğrenciyken tanıştık aşık olduk ikimiz de farklı çok güzel sehirlere atandık 2 yıl boyle devam ettik 2 yıl önce de evlendik. Mecburi hizmetten dolayi tayinimiz minicik bi ilçeye cikti. Bu yer matematik ogretmenine öyle bi özlem duyuyormus ki beni derslere kurslara boğdular. Tüm memurlar çocukları için ozel ders istedi. Yeni evliydim ama hiç evim için vakit ayiramadim ayrıca 4 abla ile büyüdüm öyle pratik biri de değilim. Eşim de asker bana yardımcı olmadı zaten evlilikten sonra ülke de karıştı. Eşim beni Pasakli bulmaya başladı ama ben bulabildigim çok kısa vaktimde anca yemek yapabildim. 2 aylık evliydim hamile kaldım kilo aldım alışveriş yapacak mağaza bulamadım arayamadim bile çünkü işlerim çok yoğundu.
Neyse güzel bi hamilelik geçirdim kızım oldu. Kucak ve emme bağımlısı dogdu. Tum gun pijamalarimla gezdim. Üniveste fotoğraflarında kendimi tanıyamadım o süslü kız ben miyim diye. Alışveriş yapalım dedim kucağından inmedi ki deneyim göz kararı alışveriş yaptım eşime begendiremedim. Eşim çok sık söylenmeye başladı. İstediği gibi kimseyi davet edemiyormus. Yeni Evli evi gibi değilmiş. Bir ay önce evlilik yıldönümümuzdu videomuzu izledik farkettim ki artık aşık değilim o da değil. Evlilik böyle devam etmeli mi. Boşanma maddi problem olmaz ailem de yanımda olur. Bilmiyorum ne yapmalıyım. Eve yardimci tutacak kimse yok burda bi bulabilsem belki beni biraz rahat ettirirdi ve ya restoranı olan bi yerde yasayabilseydik bilmiyorum fikirlere ihtiyacım var
Neyse güzel bi hamilelik geçirdim kızım oldu. Kucak ve emme bağımlısı dogdu. Tum gun pijamalarimla gezdim. Üniveste fotoğraflarında kendimi tanıyamadım o süslü kız ben miyim diye. Alışveriş yapalım dedim kucağından inmedi ki deneyim göz kararı alışveriş yaptım eşime begendiremedim. Eşim çok sık söylenmeye başladı. İstediği gibi kimseyi davet edemiyormus. Yeni Evli evi gibi değilmiş. Bir ay önce evlilik yıldönümümuzdu videomuzu izledik farkettim ki artık aşık değilim o da değil. Evlilik böyle devam etmeli mi. Boşanma maddi problem olmaz ailem de yanımda olur. Bilmiyorum ne yapmalıyım. Eve yardimci tutacak kimse yok burda bi bulabilsem belki beni biraz rahat ettirirdi ve ya restoranı olan bi yerde yasayabilseydik bilmiyorum fikirlere ihtiyacım var