Aşk bitti

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.

ee farkındasın madem ne zorun var kendine? gerçekten de onunla birlikte olmasan bile şimdikinden ayrılmalısın.
böyle yapa yapa rahata alıştırıyorsunuz erkek milletini...

Son düzenleme:
Bence sevgilin hep öyle kalir, hic degismez. Demekki huyu öyle, bide iliski nasil baslarsa öyle devam ediyo. Evlenince degisecegini zannetme. Neyinistedigini düsün tasin ona göre kararini ver , Ama birini birakip hemen digerine gecme, dogru olmaz bence.kendine zaman tani önce. Sahsen o arkadasim dedigin kisi Daha sempatik geldi bana. Ama unutmaki erkeklerin cogu birseyi elde edene kadar cabalar, hedefine ulastiktan sonra degisme ihtimalide var. Dikkatli davran bence

hayatınızda biri varken başkasından hoşlanmışsınız apaçık o kişi ile evlilik düşünmüşsünüz..

sevgilinizin uzak olması sizi ona itmiş olabilir ama yaptığınız yanlış.
ailenize sevgilinizle artık yürürtmeediğinizi falan söyleyip ayrılın.
sevgiliniz zaten sır gibi saklıyorsa muhtemelen altında başka bişi vardır ayrılın o çocuktan diğeri içinde bişey diyemicem ama tutumunuz yanlış.

Yapman gerekeni diğer beyefendi söylüyor zaten. Bizlerden de bikaç bişey duymak istiyosan; asla evlilik falan düşünmüyor seninle, ne sen ne ailen umurunda adamın. Sen ayrılmasan bile fırsatını bulunca, okulu bitince, biti kanlanınca vs o zaten ayrılır senden.
Diğer çocukla olmasan bile şimdikinden koşarak uzaklaş. Zaman kaybı, boşa maliyet

ayrıl aynılarını yaşadım nişanlanmadan bir yıl önce çalıştığım yerden bir talibim çıktı keşke kabul etseydim diyorum

Gelip kız arkadaşının evinde kalan, acıkınca "yemek yap" diyen bir çocuk, bir de bu tiple tanışmış bir aile.

Kendinizi değersiz hissediyormuşsunuz ya, buna izin verdiğinize göre ben de aynısını hissettim hakkınızda.

Üzücü cidden, 24 yaşında üniversite mezunu bir kız yazıyor bunları.

Cidden çok fena.

Senin niyetin evlilikse, ama o adamda evliligin E si yoksa daha neden zorluyosun? Eninde sonunda bitmeye mahkum bu iliski.
Ne kdr erken bitirirsen o kdr iyi.
Ayriligi diger erkek icin yapma tabi.
Once bu adamla yollarini ayir.
Biraz zaman tani kendine acele etmeden digerini taniyabilirsin.

Biri icin baskasindan ayrilmam zaten. Arkadasim dedigim 8 senedir falan arkadasim taniyorum yani.

4 boşa harcanmış bir Zaman.
Hadi ''Evlilik'' ilk başlarda veya bir müddet gözü korkutabilir ama Annesinden sizi gizlemesi de anlam verilemez bir durum.

Ayrı yollardan devam etmeniz daha mantıklı..
Arkadaşınızda fırçatcı gibi mübarek. 'Biliyorum ilişkin var ama sana laik değil' veya 'illa benim ile gelecek düşünmen için söylemiyorum yeterki mutlu ol' ayakları...

İlk başta dürüst ve sonrasında onun da suyu çıkabilen cinslerden, arkadaş çevremde çok duydum böylelerini

Hayir baskasi icin ayrilmam zaten. Baskasiyla evlilik de dusunmem ama benim deger verdigim insan boyle davrabirken tersledigim neden iyi hissettiriyor.

Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince nasıl olur bunu düşün.

Arkadaşınla ne yapacağını bilmiyorum canım ama sevgilini bırak lütfen.

Yaptığın şey çirkin. Hayatında biri varken bir başkasından etkileniyorsun, hayatına sokuyorsun hatta. Yapman gereken sevgilinden ayrılıp diğeriyle bişey yaşayacaksan yaşamak.

İlişkilerde evlilik odaklı olma. Dört sene iyi kötü bişeyler yaşamışsınız, belli ki bitmiş. İlişki dediğimiz şey budur zaten. Sonu evliliğe gidecek diye bir durum yok. Sen evlilik istiyorsun, o istemiyor. O zaman bir anlaşmazlık var, büyük bir anlaşmazlık. İlişki bitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…