- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
ayrıl aynılarını yaşadım nişanlanmadan bir yıl önce çalıştığım yerden bir talibim çıktı keşke kabul etseydim diyorumHepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Biri icin baskasindan ayrilmam zaten. Arkadasim dedigim 8 senedir falan arkadasim taniyorum yani.Bence sevgilin hep öyle kalir, hic degismez. Demekki huyu öyle, bide iliski nasil baslarsa öyle devam ediyo. Evlenince degisecegini zannetme. Neyinistedigini düsün tasin ona göre kararini ver , Ama birini birakip hemen digerine gecme, dogru olmaz bence.kendine zaman tani önce. Sahsen o arkadasim dedigin kisi Daha sempatik geldi bana. Ama unutmaki erkeklerin cogu birseyi elde edene kadar cabalar, hedefine ulastiktan sonra degisme ihtimalide var. Dikkatli davran bence
Hayir baskasi icin ayrilmam zaten. Baskasiyla evlilik de dusunmem ama benim deger verdigim insan boyle davrabirken tersledigim neden iyi hissettiriyor.hayatınızda biri varken başkasından hoşlanmışsınız apaçık o kişi ile evlilik düşünmüşsünüz..
sevgilinizin uzak olması sizi ona itmiş olabilir ama yaptığınız yanlış.
ailenize sevgilinizle artık yürürtmeediğinizi falan söyleyip ayrılın.
sevgiliniz zaten sır gibi saklıyorsa muhtemelen altında başka bişi vardır ayrılın o çocuktan diğeri içinde bişey diyemicem ama tutumunuz yanlış.
Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince nasıl olur bunu düşün.Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Arkadaşınla ne yapacağını bilmiyorum canım ama sevgilini bırak lütfen.Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?