- 8 Mart 2016
- 428
- 324
- 103
- 34
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
sevgilinden ayrıl sana ilanı aşk eden adamla ol.
Biriyle birlikte olmak icin sevgilimdeb ayrilmam. Ama iliskimin ne kadar kotu gittigini gosterdi o cocuk bana demek istedigim bu.sevgilinden ayrıl sana ilanı aşk eden adamla ol.
o zaman değişeceğine inanıyorsan bekle. bu süre de zarar görenin yine sen olacağını unutma. kimse vazgeçilmez değil bu hayatta. herşeyden önce kendine değer ver derim. bol şans. sevgilerBiriyle birlikte olmak icin sevgilimdeb ayrilmam. Ama iliskimin ne kadar kotu gittigini gosterdi o cocuk bana demek istedigim bu.
Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Kimseye iliskimi anlatmadim tabi ki. Cocukla yuzyuze de gorusmedim. Sadece mutsuz oldugumu biliyor.hayatında biri varken sana aşık olan birine ilişkinin kötü yanlarını zafiyetlerin sebebi ile anlatman hiç hoş değil.
her ne kadar şu anki sevgilin seninle ilgilenmiyor/evlilik mevzusundan kaçıyor olsa da sen onu şu an aldatıyor sayılırsın.
aynısını o yapsa ortalığı ayağa kaldırırsın çünkü.
zaten bitmiş bi ilişki. belli ki senin gönlün de başkasına kaymış. uzatıp da zamanını harcama. ailene de uyuşamadık evlilik ciddiyeti bize göre değilmiş felan dersin. gırtlağına çökecek halleri yok ya..
Kimseye iliskimi anlatmadim tabi ki. Cocukla yuzyuze de gorusmedim. Sadece mutsuz oldugumu biliyor.
Erkekler böyle iste, iyi davranmiyacaksin. Cepte keklik hissine kapilmamalilar asla. Ic güdüsel olarak hep kacani kovalamak , onun pesinden gitmek isterler. Hedeflerine ulasana kadar.Hayir baskasi icin ayrilmam zaten. Baskasiyla evlilik de dusunmem ama benim deger verdigim insan boyle davrabirken tersledigim neden iyi hissettiriyor.
Gezdim tozdun yedin ictin diye ille de evleneceksin diye bir sey yok ki . Sevmiyorsan asik degilsen ve cabalamaya gerek gormuyorsan ayril bence. Ama bunu kendin icin yap sadece, mutlu olmak-daha mutku olmak icin. baskasini dusunerek x kisiyle evlenirim diye dusuncesine de hemen girme derim ben. Karsidakinin sana gercekten deger verip vermedigini bilemezsin, belki elde edince o da ayni sekilde davranacak ne malum?Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
Hepinize merhaba 24 yasindayim universiteden mezun oldum. 4 yillik bi iliskim var. Ayni yastayiz ve kendisi hala okuyor ve okulu bitirmek gibi bir derdi de yok. Evlilik konusunda zaten surekli kaciyor ve kavga cikartiyor. Gelip benim evimde kaliyor ailemle tanisti ama kendi ailesinden kiz arkadasi oldugunu sir gibi sakliyor. Annesi hayatta izin vermezmis ayirirmis gerekce bu. Gecenlerde bi arkadasim vardi yillar sonra beni buldu konusurken bana asik oldugunu soyledi. Kendisinin iyi bir isi var ciddi dusunuyor. Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor. Ayrilmayi cok istiyorum ama ailem surekli ne zaman evlilik falan diye soruyor. E ben de adamla gezdik yedik ictik ama adamin evlilik niyeti yok diyemiyorum. Mesela o arkadasim bama o kadar guzel seyler soyluyor o kadar mantikli konusuyor ki kendimi cok degerli hissediyorum. Ama sevgilim sadece aciktiginda yemek hazirla falan diyor tek mubabbet bu. Ilgi istedigimde dun yuruyuse gittim yeter diyor. Cok sikildim bu durumdan. Kendimi cok degersiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?