Aşk bitti

ben 10 yıllık evliyim ve eşim halaa bana dün yürüyüşe götürdüm ilgilendim işte demedi

geresini sen düşün böylesi öküzle evlenirsen

kk gelir daha çok dert yanarsın, burda sana tecrübeler konuşuyor,

emin ol sen bu adamdan ayrıl hem okulunu bitirir hemde hemen başkasıyla evlenir ,

çunku karekteri bozuk

Biriyle birlikte olmak icin sevgilimdeb ayrilmam. Ama iliskimin ne kadar kotu gittigini gosterdi o cocuk bana demek istedigim bu.
o zaman değişeceğine inanıyorsan bekle. bu süre de zarar görenin yine sen olacağını unutma. kimse vazgeçilmez değil bu hayatta. herşeyden önce kendine değer ver derim. bol şans. sevgiler

hayatında biri varken sana aşık olan birine ilişkinin kötü yanlarını zafiyetlerin sebebi ile anlatman hiç hoş değil.
her ne kadar şu anki sevgilin seninle ilgilenmiyor/evlilik mevzusundan kaçıyor olsa da sen onu şu an aldatıyor sayılırsın.
aynısını o yapsa ortalığı ayağa kaldırırsın çünkü.
zaten bitmiş bi ilişki. belli ki senin gönlün de başkasına kaymış. uzatıp da zamanını harcama. ailene de uyuşamadık evlilik ciddiyeti bize göre değilmiş felan dersin. gırtlağına çökecek halleri yok ya..

Ayrıl gitsin neden korkuyorsun bu kadar evli insanlar bile ayrılırken senden daha cesur.
Ailene anlaşamadık dersin. Laf ederlerse etsinler evlenmediniz diye. Ömür boyu sürmeyecek ya çeneleri..
Önemli olan senin mutluluğun.

Kimseye iliskimi anlatmadim tabi ki. Cocukla yuzyuze de gorusmedim. Sadece mutsuz oldugumu biliyor.

Kimseye iliskimi anlatmadim tabi ki. Cocukla yuzyuze de gorusmedim. Sadece mutsuz oldugumu biliyor.

"Sevgilim oldugunu biliyor sevgilimin bana karsi davranislarini da. Benimle olmasan bile ondan ayril sana yazik diyor."

canım bu cümle senin ve bu cümleden sen o kişiye sevgilinle yaşadıklarını anlattığın gerçeği ortaya çıkıyor.

İlk önce aklından ailem ne der millet ne der düşüncesini çıkar çünkü öyle ömür geçmiyor. Flört dönemi birbirini tanımak için var zaten denersin olursa olur olmazsa olmaz. Ama sırf ailem ne der diye onlara nasıl anlatırım diye düşünüpte hayatını yönlendirme çünkü sen ne yaparsan yap memnun olmayacak insanlar çıkar. Ayrıca sevgilin değişir diye de bekleme 7sinde neyse 70inde de o.

Birincisi ayrilmak istedigini soylemissin yazinda bence olay bitmistir ayrilacaksin net.
Ikincisi bu cocuk sana askini itiraf ettigi halde sevgilin oldugu halde konusmaya devam etmissin bu benim gözümde aldatmadir.
Sevgilinin sana tavirlari senin şu ayibini hakli cikarmaz.

Hayir baskasi icin ayrilmam zaten. Baskasiyla evlilik de dusunmem ama benim deger verdigim insan boyle davrabirken tersledigim neden iyi hissettiriyor.
Erkekler böyle iste, iyi davranmiyacaksin. Cepte keklik hissine kapilmamalilar asla. Ic güdüsel olarak hep kacani kovalamak , onun pesinden gitmek isterler. Hedeflerine ulasana kadar.

şimdi neyse evlenince aynısı olur, bu halleri daha da artar ve normal davranışı olurkendini kimin yanında özel ve değerli hissediyorsan ona şans ver bence, yüzünü kimin güldürdüğü çok önemli canım...

Sorumsuz, kaba adamın teki. zaten evlilik falan da istemiyo. Size kalmış ya vaktinizi size değer vermeyen biriyle harcarsınız ya da size aşık olan ciddi düşünen, değer veren kişiyle devam edersiniz.

Evliliğinizi düşünemiyorum.

Adamın zaten evlenmeye niyeti yok da
gamsızlıkta zirve yapmış.

Acıkınca yemek yap diyor ve siz de yapıyor musunuz?

Gezdim tozdun yedin ictin diye ille de evleneceksin diye bir sey yok ki . Sevmiyorsan asik degilsen ve cabalamaya gerek gormuyorsan ayril bence. Ama bunu kendin icin yap sadece, mutlu olmak-daha mutku olmak icin. baskasini dusunerek x kisiyle evlenirim diye dusuncesine de hemen girme derim ben. Karsidakinin sana gercekten deger verip vermedigini bilemezsin, belki elde edince o da ayni sekilde davranacak ne malum?

Ayrılın ama o arkadaşınızla yakınlaşmayın. Sevgilisi olan birine yanaşıp niyetim ciddi muhabbeti yapabiliyor. Dikkat edin...

Bu pislik ile hala neden aynı evde kalıyorsun ? Sen kendine değer biçmiyorsun ki bu ada mı değer verecek sana ?

Aynısı bi erkeğin başına gelse. İki sn durmaz hemen boynuzu takardi. Sonra dönüp bi de seni suçlardi ilgilenmedin, beni çok boş bıraktın, o benle çok ilgilendi vs...
Sal gitsin. Ailene de çok değişti güvenmiyorum artık ona dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…