- 12 Ağustos 2014
- 108
- 117
- 33
- 39
- Konu Sahibi veronikaserar
-
Keşke arasa. Her şeyi anlatırım. Çok tuhaf ama bitmesin.Üstünden seneler geçmiş, çocukluk ilişkisi niteliğinde bir ilişki olmuş.
Bence sorun olmaması lazım ama bunu açık açık konuşmak dışında bir yolunuz yok diye düşünüyorum.
Siz arayın?Keşke arasa. Her şeyi anlatırım. Çok tuhaf ama bitmesin.
Bu ihtimali de düşünüyorum. Öz dayısı, ablası ve eniştesi kendi oğulları için düşündü. Bunları sesli şekilde kendime söylüyorum. Çok garip tuhaf, ama aşık oldum. Bunun yüzünden biterse çok yazık olur.Üzgünüm ama olmaz.....Hani diyelim ki oldu yine de çok yipranirsiniz sürmez daha fazla üzülmeden unutun bence
Korkuyorum aramaktan. Daha 2 saat olmadı. Birkaç saat geçsin öyle arasam.Siz arayın?
Şu anda kaybedeceğiniz bir şey yok.
Evet hemen aramayın, biraz vakit verin. Sindirsin önce. Belki yeğeniyle konuşacak, bilmiyoruz.Korkuyorum aramaktan. Daha 2 saat olmadı. Birkaç saat geçsin öyle arasam.
Ay bisey olmaz ben esime deli gibi asik kızla elti oldum :) sen yegeniyle 3 ay görüşmüşsün bence cok sorun degil.
Onunla ayni ortamlara girmezsin olabildiğince
Evet sizin durumunuzu hatırlıyorum. İnsan nelere alışmıyor ki. Belki ileride tuhaf gelmezAy bisey olmaz ben esime deli gibi asik kızla elti oldum :) sen yegeniyle 3 ay görüşmüşsün bence cok sorun degil.
Evet sizin durumunuzu hatırlıyorum. İnsan nelere alışmıyor ki. Belki ileride tuhaf gelmez
Ben şokkkkAy bisey olmaz ben esime deli gibi asik kızla elti oldum :) sen yegeniyle 3 ay görüşmüşsün bence cok sorun degil.
Ciddi bi iliski degilmis cocukluk zamanlarindaymis diye dusunebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?