Aşk Çıkmazı

Üzgünüm ama olmaz.....Hani diyelim ki oldu yine de çok yipranirsiniz sürmez daha fazla üzülmeden unutun bence
Bu ihtimali de düşünüyorum. Öz dayısı, ablası ve eniştesi kendi oğulları için düşündü. Bunları sesli şekilde kendime söylüyorum. Çok garip tuhaf, ama aşık oldum. Bunun yüzünden biterse çok yazık olur.

Korkuyorum aramaktan. Daha 2 saat olmadı. Birkaç saat geçsin öyle arasam.
Evet hemen aramayın, biraz vakit verin. Sindirsin önce. Belki yeğeniyle konuşacak, bilmiyoruz.

Ama böyle sessiz sedasız kalmasın iş ortada. Makul olduğunu düşündüğünüz bir zaman, o aramamış olursa, arayın.

Çocukluk aşkı bu. Neden bu kadar abartıyorsunuz? 3 ay topu topu...

Eğer ki seni kabul edip de sonradan kafana kakacaksa, hiç başlama! Aksi olacaksa devam derim

Şimdi ben bi an kendimi düşündüm de ister 3 ay ister 3 gün olsun oğlumun görüştüğü kızla kardeşim evlenecek .......Cıkkkkkkkkk olmaz yani....Hem fazla birşey de yasamamissiniz unutun bence elbetde karşınıza başka insanlar çıkar

Eskiden köylerde böyle şeyler çok olurmuş. Kimse de yadirgamazmış.
Eğer 3 aylık ilişki küçük yaşta falan öylesine bi ilişki ise bi tekrar konuşun.
Çok kötü bir tesadüf olmuş maalesef.

Yegeni ile biten iliski de yaşanmışlıklar önemli .El ele gezmekten öte bir şey varsa olmaz.Kaldırılacak bir durum değil.

Şimdi olaya en kötü tarafından bakmak lazım ki kendimizi hazirlayalim.Diyelim ki evlenmeye karar verdiniz peki bu işe aileler ne diyecek? Burası problem hadi bunuda aşıp evlendiniz yarın birgün başınıza kakılmayacağı ne malum artı eski sevgili evlenince birde karısının kulağına giderse bir sürü hır gür laf söz evliliginiz de yıpranır zaten ortada öyle senelerce yaşanmış bir aşk yok ki hoşlanmışsınız sadece

Ay bisey olmaz ben esime deli gibi asik kızla elti oldum :) sen yegeniyle 3 ay görüşmüşsün bence cok sorun degil.
Onunla ayni ortamlara girmezsin olabildiğince

Ay bisey olmaz ben esime deli gibi asik kızla elti oldum :) sen yegeniyle 3 ay görüşmüşsün bence cok sorun degil.
Onunla ayni ortamlara girmezsin olabildiğince

Saka yapiyosun dimi.
Ben sok.
Nasil davraniyosunuz biaradayken.
Benim esimin kuzeni biz nisanliyken ilani ask etti esime.
Kiz bildigimi bilmiyor ama ben bayramda seyranda biaraya geldigimde bile kafasini duvara surtup ates cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi sen nasil yapiyosun ya

Reactions: KV_
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. En iyisi ve en kötüsünü düsünmeye calısıyorum. Kestirip atacagım kadar hafif degil duygularım. Yogun şeyler hissediyorum. İnsanlar alışamaz mı belki zamanla alışır. O ne düşünüyor bilmiyorum. 2 saati geçti hala konuşmadık.

WhatsApp'tan yazdı.

"anlayış göstereceğini umarak mesaj atıyorum.yüzyüze konuşmalıyız biliyorum ama durum zor.anla beni.karşılıklı da konuşacağız elbette.şuan için mesaj atabiliyorum.detaylara girmeden bana detaylı anlatmanı istiyorum.umarım anlatabilmişimdir."

Kafam karman corman oldu. Bana yorumlayın ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…