Aşk Çıkmazı

Önemsemediğini çok kısa süreli fln bişi olduğunu yazarsan o şekilde düşünebilir. 3 ay tanışma süresi gbi

Aranızda ne geçtiğini bilmek istiyo. Elele mi tutuştun öpüştün mü gibi. Bence sen anlattıkça bu iş olmayacak.

Reactions: KV_
Çok detayını bilmek istemiyor ama ilişkinizin ne düzeyde olduğunu bilmek istiyor. Ona göre karar verecek muhtemelen.

Şu anda karşılıklı görüşemeyeceğiniz için yazışarak öğrenmek istiyor, görüşene kadar bekleyemiyor.

Onun da kafa karismis herhalde
Detaylı anlatmadan detayli anlatmani istedigine göre.

Kaç yaşındaydınız 3 sene önce?

Zor bir durum ama olabilir de, bilemedim.. Karşılıklı karar vermek lazım.

Geçmiş ilişkinizi dürüstçe anlatın,ne olacaksa olsun, karar biraz ona ait gibi şu durumda.

Detaylara girmeden derken? Yeğeniyle özel birşey yaşadığınızı falan mı düşünüyor da, o kadarına girme demek istemiş?
Açıkça konuşun bence, şartlanmış gibi hissettiğinizi sadece bir yanılmadan ibaret olduğunu söyleyin. Şayet şöyle de bir durum var aile eğer mantıklı insanlardan oluşuyorsa 3 aylık birşeyi çok da büyütmemeleri gerekir. Kaç yaşındasınız?

Şuanda 27 yaşındayım. 24 yaşındaydım ilişki bittiğinde. Ki gerçekten aramızda el ele tutuşmadam öte bir şey olmadı. Aynı çevreden olduğumuz için dışarı çıkarken bile çekindim ben. detaya girmeden dediği bu sanırım. Kaba taslak anlatayım o halde. Dediğiniz gibi şartlanma olduğunu ama yürümedigini söyleyeyim. Hatta karşı tarafın bitirdiğini söylesem içi rahat eder mi acaba. Benden emindir ama belki yeğeni hala istiyor diye düşünebilir.

Çok detaya girme derim. Sorarsa cevapla bazı şeyleri ona bırak gidişatı. Onun bitirdiğini söyleyeceksen de doğru olan buydu zaten ben de ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra yaşananların saçma ve şartlanmadan ibaret olduğu kanısına vardım gibi şeyler söyle

Bence anlatmak zorunda değilsiniz.
Bilemiyorum aranızda 3 ayda ne geçti ne geçmedi bundan önce.Hala içinizde bir şeyler var mı ona karşı bunu anlatmanız yeterlidir bence.

Ben bir sorun görümüyorum, kaç sene önce birmiş, ki karşı taraf bitirmiş.. Ama yine de bence o bi ailesine anlatsın, tanışma hikayenizi filan, olanları.. Onların tepkisine göre düşünün ne yapacağınızı.. Kararlı olmanız gerek birbirinizi istiyorsanız.. Ama önce onun güvenini kazanmalı, her şeyi anlatmalısın diye düşüniyorum.. Zaten aile de biliyordur el ele tutuşma dışında bi şey olmadığını ama bakalım ne diyecekler..

neeeeeeee oooooooooooo
ben den ilk tepkii

şu site en çok yorum yamayı sevdiğim konudur AŞK konusu ...

karar tamamen karşı tarafa kalmış..

eğer ki ,yeğeni ile yaşadıklarını kaldırabilecek se gelirr

konunu takipteyim
son durumdan bizi bilgilendirr

İsmini sormadan önce bahsetmiştim ona. 3 ay sürdü ama denemeydi bizimki. İkimiz de şartlanmışız demiştim. Yine benzer şeyler yazdım. Olur mu diye düşündük ama olmadı 3 ay sürdü sadece dedim. Çevreden çekindiğimiz için fazla gezemedigimizi, daha çok telefonla sürdüğünü söyledim. Biterken de ikimiz de doğrusu böyle diye düşündük dedim. Halbuki ben üzülmüştüm bittiğinde sonradan dank etmişti. Söyleyemedim.

"Anlıyorum üzülme sen" yazdı sadece. Ne yazayım ki şimdi.

Onun sana sorduğu gibi çok uzatmadan "peki sen ne düşünüyorsun?" tarzında birşey yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…