- 27 Ağustos 2016
- 154
- 298
- 53
- 40
- Konu Sahibi veronikaserar
-
Aranızda ne geçtiğini bilmek istiyo. Elele mi tutuştun öpüştün mü gibi. Bence sen anlattıkça bu iş olmayacak.WhatsApp'tan yazdı.
"anlayış göstereceğini umarak mesaj atıyorum.yüzyüze konuşmalıyız biliyorum ama durum zor.anla beni.karşılıklı da konuşacağız elbette.şuan için mesaj atabiliyorum.detaylara girmeden bana detaylı anlatmanı istiyorum.umarım anlatabilmişimdir."
Kafam karman corman oldu. Bana yorumlayın ne olur.
Çok detayını bilmek istemiyor ama ilişkinizin ne düzeyde olduğunu bilmek istiyor. Ona göre karar verecek muhtemelen.WhatsApp'tan yazdı.
"anlayış göstereceğini umarak mesaj atıyorum.yüzyüze konuşmalıyız biliyorum ama durum zor.anla beni.karşılıklı da konuşacağız elbette.şuan için mesaj atabiliyorum.detaylara girmeden bana detaylı anlatmanı istiyorum.umarım anlatabilmişimdir."
WhatsApp'tan yazdı.
Çok detaya girme derim. Sorarsa cevapla bazı şeyleri ona bırak gidişatı. Onun bitirdiğini söyleyeceksen de doğru olan buydu zaten ben de ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra yaşananların saçma ve şartlanmadan ibaret olduğu kanısına vardım gibi şeyler söyleŞuanda 27 yaşındayım. 24 yaşındaydım ilişki bittiğinde. Ki gerçekten aramızda el ele tutuşmadam öte bir şey olmadı. Aynı çevreden olduğumuz için dışarı çıkarken bile çekindim ben. detaya girmeden dediği bu sanırım. Kaba taslak anlatayım o halde. Dediğiniz gibi şartlanma olduğunu ama yürümedigini söyleyeyim. Hatta karşı tarafın bitirdiğini söylesem içi rahat eder mi acaba. Benden emindir ama belki yeğeni hala istiyor diye düşünebilir.
Şuanda 27 yaşındayım. 24 yaşındaydım ilişki bittiğinde. Ki gerçekten aramızda el ele tutuşmadam öte bir şey olmadı. Aynı çevreden olduğumuz için dışarı çıkarken bile çekindim ben. detaya girmeden dediği bu sanırım. Kaba taslak anlatayım o halde. Dediğiniz gibi şartlanma olduğunu ama yürümedigini söyleyeyim. Hatta karşı tarafın bitirdiğini söylesem içi rahat eder mi acaba. Benden emindir ama belki yeğeni hala istiyor diye düşünebilir.
Onun sana sorduğu gibi çok uzatmadan "peki sen ne düşünüyorsun?" tarzında birşey yazabilirsinİsmini sormadan önce bahsetmiştim ona. 3 ay sürdü ama denemeydi bizimki. İkimiz de şartlanmışız demiştim. Yine benzer şeyler yazdım. Olur mu diye düşündük ama olmadı 3 ay sürdü sadece dedim. Çevreden çekindiğimiz için fazla gezemedigimizi, daha çok telefonla sürdüğünü söyledim. Biterken de ikimiz de doğrusu böyle diye düşündük dedim. Halbuki ben üzülmüştüm bittiğinde sonradan dank etmişti. Söyleyemedim.
"Anlıyorum üzülme sen" yazdı sadece. Ne yazayım ki şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?