- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Aşk dedigin balon gibi söner eğer aşik oldugun adamdan sogumak o kadar kolaydir ki bir hareketi yeter.. bencede aşk ve mantık bir arada olmali ben eşimle ilk konustugumda aşk ile degil tamamen mantık ile konusdum çünkü mükemmel bir insan ve bana deli gibi aşikdi.... zamanla bakdim aşık olmuşum adama şuan 1 yıllık evliyim 6 yılda gecmisimiz var ve ben her gün geçtikçe dahada aşık oluyorum bu nedenle mantık derim ben:)))Mantigima uyuyor, iyi aile babasi olur, bana iyi bir gelecek saglar diye bir adamla yatamam, o yatagi paylasabilmem icin ask sart, baska turlusunu midem kaldirmaz
Aşk dedigin balon gibi söner eğer aşik oldugun adamdan sogumak o kadar kolaydir ki bir hareketi yeter.. bencede aşk ve mantık bir arada olmali ben eşimle ilk konustugumda aşk ile degil tamamen mantık ile konusdum çünkü mükemmel bir insan ve bana deli gibi aşikdi.... zamanla bakdim aşık olmuşum adama şuan 1 yıllık evliyim 6 yılda gecmisimiz var ve ben her gün geçtikçe dahada aşık oluyorum bu nedenle mantık derim ben:)))
Ya bende o sekilde evlenemem hic gormedigim biriyle olma ama baslangic mantikla olabilir ben mantikla basladim 5 yil sonra evlilik karari aldik asikda oldum.... ayrica benim dayim ve yengem buyuk bir askla evlendi siddet yok ihanet yok hicbisey yok ama 12 yildir birbirlerini yiyolar ikiside pisman mantik devreye kesinlikle girmelii diyorm yasamis biri olarak5 yillik birliktelik 10 yillik evlilik üzerine ben de diyorum ki ask oyle kolay kolay bitecek bisey degil. Aski bitirecek sebepler evliligi de bitirmesi gereken şeyler zaten (ihanet, şiddet, uyumsuzluk vs) baska nedenlerle o ask bitiyorsa gercek ask değildir zaten...
Bu cok kisisel bir sey, eskiden kadinlar gorucu usulu evlenir, yuzunu gormedigi adamla gerdege girermis, ben yapamazdim, ideal koca bu evleneyim ben bununla diyip aşık olmadigi adamla evlenenlerin evlilige ve iliskilere bakisi benimkiyle kiyaslanamaz bile zaten.
Aşk dedigin balon gibi söner eğer aşik oldugun adamdan sogumak o kadar kolaydir ki bir hareketi yeter.)))
Hem aşk hem mantık evliliğiGecenlerde en iyi arkadasimla konustugumda mantik evliligi yapmayi düsünüyorum dedi.
Insan 1 kere seviyor sonra o geciyor ve bir daha da olmuyor sanki o sevme. Yani bu dünyanin fani oldugunu anlayinca aslinda tüm sevgimizi bir insana tam anlamiyla veremem galiba gibi laflar gecti aramizda.
Ve gercektende Aşk evliliğinde cogu zaman karsi taraf daha "az" seviyor. mantik evliliginde ise hersey normal ve uyuyor gibi geliyor bana.
O yüzden sizler ne diyorsunuz bu duruma ? :) Bu arada 23 yasindayim, yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?