- 23 Ağustos 2012
- 51.480
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.625
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Kendini kandırmıyor bence. Yaşından dolayı henüz bi eksikliğini hissetmeyebilir.Nitekim bende o yaşta umursamazdım ama geçen seneden beri yani 25 olunca artık istemeye başladım. Bi yaştan sonra yalnızlık daha kötü oluyor.
22yken tabi ki ben de umursamazdım, üniversitede bolca gezme tozma peşindeydim. Lakin yaş 25e gelince, arkadaşların teker teker sevgili/nişanlı/eş bulunca o fena koyuyor işte. Haftasonu hepsi sevdiğiyle birlikte oluyor, ben de kös kös oturuyorum. Geçende arkadaşlarımı eve çağırmıştım, güzelce güldük eğlendik, onlar gittikten sonra yine tek başıma kaldım. Can ciğer olsan da arkadaşlık bir yere kadar, gerçekten samimi olarak sevdiğin birinin yanında olması çoook farklı bir şey. Bolca rakadaşın olsa da sonuçta akşamları yalnız kalmak fena oluyor, yine b.k gibi hissediyorsun. Bu laflarım sanaydı 22lik hanım , üniversitedeyken birini yakalamak daha kolay sonra bu işler zorlaşıyor haberin ola :)
bende 25 yaşında uzun zamandır sevgilisi olmayanlardanım.facebook nişanlanan,evlenenlerin fotolarından geçilmiyor.bundan sonra da bulabilme ihtimalim yoka yakın.yeniden bir ilişkim olsa zaten uzun süre paslanmaktan aceminin önde gideni olurum herhalde
bu 87liler de mi sıkıntı var acep
Aynen, ben zaten cilve yapmayi falan hiiiic beceremem, en son 3 yil once mi ne birine cilve yaptim onu da b.k ettim zaten :)) 3 yildan sonra iyice oduna dondum :)
HahahaGüldürdün beni.
Adam senin cilveni anlamamıştır. Boşver onu.
Aşık olursan yeniden, cilveler yine gelir bence. :97:
Ben becermedim bence , adam cilve oldugunu bile anlamadi
Neyse, bu aralar gozume yeni birini kestirdim daha tanismadim ama ona Hurrem bakislari ve kendi ozel gulucuklerimden aticam
22yken tabi ki ben de umursamazdım, üniversitede bolca gezme tozma peşindeydim. Lakin yaş 25e gelince, arkadaşların teker teker sevgili/nişanlı/eş bulunca o fena koyuyor işte. Haftasonu hepsi sevdiğiyle birlikte oluyor, ben de kös kös oturuyorum. Geçende arkadaşlarımı eve çağırmıştım, güzelce güldük eğlendik, onlar gittikten sonra yine tek başıma kaldım. Can ciğer olsan da arkadaşlık bir yere kadar, gerçekten samimi olarak sevdiğin birinin yanında olması çoook farklı bir şey. Bolca rakadaşın olsa da sonuçta akşamları yalnız kalmak fena oluyor, yine b.k gibi hissediyorsun. Bu laflarım sanaydı 22lik hanım , üniversitedeyken birini yakalamak daha kolay sonra bu işler zorlaşıyor haberin ola :)
ben napayım ? seneye mezun oluyorum üniversiteden ama hala hiç karşıma çıkan biri olmadı. adam gibi biri değil biri bile çıkmadı karşıma. ömrümde bir kez teklif aldım o da çok eskiden. Çevremdeki insanlardan ara ara güzel olduğumu duyarım. Kendimce de en azından yüzüne bakılacak biriyim. Benden daha bakımsız yada çirkin gördüklerimin bile yanında hep sevgilileri var,el ele göz gözeler.Allah bozmasın onları da. Bugün arkadaşım bile sordu aaa senin çıktığın yok mu? hiç teklif gelmiyo mu diye?
herşeyin bir zamanı vardır hayırlısını iste allahtan hayırlısı olsun hayırlısı değilse olmasın bende 25 yaşındayım ne elini tuttuğu biri olduğu nede elimi tutan acele etme acele işe şeytan karışırmışAhhh kızlar, çok dertliyim. 3 yıldır sevgilim yok, bu yıl birinden çok hoşlandım ama olmadı bana bir şey hissetmiyormuş. Aşktan yana hezimete uğramaktan bıktım artık... benim yüzüm gülecek mi diye çok merak ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama en çok benim , yalnızlıktan bıktım usandım artık. Yaşıtlarım evlenir, nişanlanırken ben bol bol iç geçiriyorum. Sevdiğim biriyle el ele tutuşmak nasıl bir şey onu bile unuttum. Aşk hayatından şikayetçi olanlar buraya gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?