eee kızlar behlül ve pembe tişörtünü beğenen var mı sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: Ay ilahi çok güldüm ya....
Çok güzel benzetmişsin gerçekten.
Onun bide montu var. Mutfak muşambasından..... Neydi o "dertsiz" dedikleri örtü kumaşından...
esmerlere pempe yakışıyoda sarışın erkeklere yakışmıyo evet.
Oyunculuğuna gelince seyirciyi baya tatmin etmeye başladı genel kanı bu.
bihter de çok gıcık karı yaa o topukulularda zor yürüyo gelecek hafta fragmanında adnan beyle deniz hanım arasındada bişilermi oluyoki bide behlülde fırsat buldukça bihterin bademciklerine bakıyo ama nihal görüyo galiba ya da şaşırtma var fragmanda
bihter de çok gıcık karı yaa o topukulularda zor yürüyo gelecek hafta fragmanında adnan beyle deniz hanım arasındada bişilermi oluyoki bide behlülde fırsat buldukça bihterin bademciklerine bakıyo ama nihal görüyo galiba ya da şaşırtma var fragmanda
balıkçının nesrin için tombul hanım da bu evin kızı mı acaba demesi dizinin en şirin kısmıydı bence gamyoncuiremsu
balıkçının nesrin için tombul hanım da bu evin kızı mı acaba demesi dizinin en şirin kısmıydı bence gamyoncuiremsu
:roflol::roflol:
ne komıktı dzide tek karşılıklı aşk ikisinin olacak..:sm_cool:
ben de ya, çok iyi bir karakter o a.sO adamın konusmasına sıvesıne bayılıyorum yaa.... kaydirigubbakcemile3
esmerlere pempe yakışıyoda sarışın erkeklere yakışmıyo evet.
Oyunculuğuna gelince seyirciyi baya tatmin etmeye başladı genel kanı bu.
berbattı o bembe tişort..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?