Aşk-ı Memnu Kanal D

ya kızlar gerçekten düüün bihter amma çoook givenchy parfüm reklamı yaptıı öylee :))

yakında ruj ve rimel reklamı da yapar :))

Bence Nihal onları görmüyo. Bihterle Behlülün öpüştüğü yer Behlülün odası. Nihal kendi odasının kapısından çıkıyo. Çıkar çıkmaz böyle bi şey göremez.

yanlız deilsin canım bende aynıyım.

kıyafatlre bakmaktan unutuyorum ne oldu ne bitti..:roflol:

reklamlar çok yapmacık oluyor ama:))

geçen bölümlerden birinde de bihter (eti tutku)nun reklamını yapmıştı.

5 dakika bisküviyi göstermişlerdi.yalnız her fragmanda kapı açılıyor birileri
gözlerini belertiyor.izliyoruz hiç birşey yok...........

akşam işyerinden misafirlerim vardı hep beraber seyrettik
kimseden çıt çıkmıyodu valla kaydirigubbakcemile3
dizi bitmeden kalktılar
sabah işe gelince bana soruyolardı noldu devamı diye:))
kadın erkek herkes hasta bu diziye ya kaydirigubbakcemile3

ay ne sinir oldum ya dün akşam demek firdevs cadısının denizi sevmesi için dayak yemesi gerekiyomuş.....kaydirigubbakcemile3

keşke saç baş girseydi....kaydirigubbakcemile3

Vaay gelecek hafta bihterle behlül ,
Behlülün odasında öpüşüyorlarkaydirigubbakcemile3
Birde denizle firdevs kanka olacaklar sanırım:CüvCüv:

Arkadaşlar Behlülle bihterin aşkını adnana o balıkçılar söyleyecek gibime geldi benimde o adam saf saf bizim yakuşuklunun sevgilisi diyeceh bihter için adnan da niahyet çakacak ama sezon finalini bulur galiba yoksa o balıkçıların ne işi var dizide teşekkür etmeye gelmeleri ilginç geldi bana...

Valla adamı dizici yaptım bı de ustune kurmacaları cozuyo ıyımı.. kaydirigubbakcemile3

bu dizi erkekleride çekiyor canım benim eşim arada takılıyo..

eskiden hafta sonları tekrarlarını izlerdi..konu itibariyle sonradan sogdu..

dilber halanın dedigi gibi zoddirik dizi ..ondan herhal..:roflol::roflol::roflol:

evet ya, balıkçılar nesrini tekrar görmeye gelebilir belki de nesrine söylerler kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…