Aşk-ı Memnu Kanal D

ama onlar hiç korkmuyor adamın evınde odasında yapmadıkları kalmıyorr böle arsız insanlar varmıdır yaa lmaz:

Valla canım daha bugün gazetede okudum. Kadının birinin üvey oğluyla ilişkisi varmış, kocası da boşanma davası açmış. :bbo:

midem bulandı okurken maalesef böyle şeyler gerçekten de var.

euro d daha özetini gösteriyo boshayallersmile

su hilminin esi varya hani hilmiye basindan yaraladi ya biseyle, kacarken cok komikti ya bölee yampiri yampiri sırnaşık şey vucut dilini hic iyi kullanamiyo cok komik

aslinda geneli öyle.. bazen dikkat ediyorum,oyunculari tam boydan cekim sahnelerinde, elerini kollarini nereye koycaklarini sasiriyolar kaydirigubbakcemile3

hilminin eşinin eli hazır alışmışken bi de arsene vursa..gıcık oluyorum yauwalsanaalsanasmile

hilminin eşinin eli hazır alışmışken bi de arsene vursa..gıcık oluyorum yauwalsanaalsanasmile

dogru valla aradan kaydiriversin bi kac kisiyi arsene bide firdoya Çok üzgünüm çoook

firdoya inat, bitter cikolatasi adnanla evlendi,kizin hayatini anasi karartiyo bitterin haberi yok.. aslinda varda bisi yapiyo anasi nede olsa..

inşallah bu bihter bu çocuu dourur behlül ün gözü önnde
gözlerinn içine baka baka büyütürr
şerefsiz behlül ün şakkıdı

kislar sizce bitter cikolatasi eve dönermi yoksam yanliz bi dünya mi kuracak bebisle kendisine

her iki ihtimalde yüksek gibime geliyoboshayallersmile

nihalde bihtercilik oynayamıycak artık bihter dönsün eve tüm iperi alacak ve dahada hırçınlaşacak herkese kötükedihüso

demi bencede döner gibime geliyo

cocuk mavis gözlü olursada dedemin dedesi mavi gözlüydü der cikar isin icinden

adnanin isi yok soy agacinin göz rengini mi arastiricak kaydirigubbakcemile3

su firdonun halini gördünüz mü cetinin bürosundaki hali gözlerini cevittire cevittire odaya bakiyodu :teytey: buldu ensesi kalini bi oh cekti kadinkaydirigubbakcemile3

bitterinde dedigi gibi kancayi takicak yeni birini buldu ama :jeyyar: cetinde hakkaten karizma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…