Aşk-ı Memnu Kanal D

Evet ben de aynı şeye dikkat ettim, herkesle veda eder gibi konuştu.
Çok da dolu gözlerle bakıyordu,
Ama o kadın gerçekten yılların sanatçısı, rolünün hakkını veriyor.
Çok güzel geçirdi o duyguyu, Firdevs olmasa oturup ağlayacaktım kaydirigubbakcemile3

Evet ya utanmadan babasinin kalpten gitme sebebinin aynisi gidip babasinin mezarinda anlatiyor ya pess!! alsanaalsanasmile

tamamen katılyorummmm...barışacaklar şu beşirde bi konuşmadı gittii yaaa klava:

besir geberecek oldu konusmuyor hala ya valla elimden gelse ben sikacam bogazini.

firdevse bi mokk olmaz aynur hanim o haldeyken bile cetoyu kapsama alanina aliyor korkulur bu garidanohaoldumsmile

offf ya ben izleyemedim yazdıklarınızdan anlamaya çalışıyorum

bir daha ki hafta diziden önce özeti izlediğinde tamamını izlemiş oluyorsun güzelim emin ol bişiy kaçmıyor :)) nasıl özetse o anlamıyorum artık bütün diziyi veriyor..1 saat özetmi olurya..

dün izlemedim...onun yerine sinemaya gidip film keyfi yaptım:hulya:
çok sinir hale geldi fragmanlardan takip ederim artık...
pihterin çemkirmeleri ve nihalin görmemişin nişanlısı olmuş !! davranışları
baydı iyice..

1.Fragman sesli değil.
2. Bihter Adnan a sana bir şey diyeceğim demişti ya koşa koşa klube gelmiş süslenip. herkes hönk halinde. Özellikle Behlül.
3. Fragmanda gözüken bir şey yok ama kısa kısa herkes şaşkın ve korkulu ifadelerle bir yerlere bakıyorlar.
4. 3. madde ye firdevs te taaa viyanadan eşlik ediyor.
5. Bihterle behlülü bir ara taş evin orada gösteriyolar . Bihter behlülün elini tutmaya çalışıyor ama behlül kabul etmiyor.
6. Sonunda bihter şimdi kaldığı evin camında ağlıyor yine kıvranarak.

ilave: matmazel bişiler anlatıyor sanırım yine ahsene, beşir kapıda dinliyor.

Son düzenleme:

hay sen çok yaşa emi. çok tatlı anlatmışsın. yerimseniben

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2

Nihal'e iyice uyuz olmaya başladım, ev halkına bağırmak çağırmak filan, nedir bu havalar? Bihter de Katya'nın anlattıklarını duyunca anladığım kadarıyla kontrolu tekrar eline almaya çalışıyor.Ben matmazelin yerinde olsam ne haliniz varsa görün derdim, ne bu ya şamar oğlanına döndü koskoca kadın.Nihal özür dilememi isterseniz dilerim dedi ya orada artık yuh dedim, ne biçim cümledir bu? bir de gitmeyin evden ıssız kalmasın ev diyor, iyi oluyordu kalabalık ediyorsunuz demek değildir de nedir bu?
Seni seviyorum'a Behlül'ün verdği yarım ağız sırıtış çok komikti, kimsenin dikkatini çekmez mi be kardeşim? Nişanlı gibi mi davranıyorlar allah aşkına? merak ediyorum evlenirlerse aynı yatakta yatmamak için ne gibi bahaneler bulur Behlül?
bu arada geçen haftanın fragmanında behlül nihalle yemek yemiyor muydu? nihal de bihteri görüp arkasından bağırıyordu, o bu hafta bülent olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…