Kızlar firdevs e dikkat ettiniz mi. Çok duyguluydu gözleri dolu doluydu. Sanki geri dönmeyecekmiş gibi. Yolculuğa çıkmadan önce herkesle yaptığı konuşmaları fazla detaylı gösterdiler gibi. Bence başına bir şey gelecek. Hatta uçak sahnesi de garip geldi bana.Sanki kriz falan geçirmişte çetin uyuduğunu sanıyor gibi.
bihter var ya bihter kudurdu artik zehirini iyice akitacak.yuzunu tutturup olmus babasinin mezarina gidiyor sanki iyi bir mokkk yaptida babasina anlatiyor
behlul bensiz yapamaz bana geri donecek biliyorummafoldumben
bla bla bla blasempatiksalakcinni
geber emi
bihter var ya bihter kudurdu artik zehirini iyice akitacak.yuzunu tutturup olmus babasinin mezarina gidiyor sanki iyi bir mokkk yaptida babasina anlatiyor
behlul bensiz yapamaz bana geri donecek biliyorummafoldumben
bla bla bla blasempatiksalakcinni
geber emi
o behlul hainide cekse cezasini ya ama iyi yapti kameralara oyle aciklamayi bihter kudurdu
nihalde kuccuk bihtercigi oynadi bugun kucuk haspam ac gozunu ac behlle senni seviyorum diyor behlul sritmakla yetiniyor.akannehir
sertap erenerin sarkisida masum ask sarkisi oldu tukureyim ben bu askin icine gelecek bolumde bu iki serefsiz barismazsa banada princess of rain demesinlersempatiksalakcinni
offf ya ben izleyemedim yazdıklarınızdan anlamaya çalışıyorum
arkadaşlar yeni fragman çıkmış...
1.Fragman sesli değil.
2. Bihter Adnan a sana bir şey diyeceğim demişti ya koşa koşa klube gelmiş süslenip. herkes hönk halinde. Özellikle Behlül.
3. Fragmanda gözüken bir şey yok ama kısa kısa herkes şaşkın ve korkulu ifadelerle bir yerlere bakıyorlar.
4. 3. madde ye firdevs te taaa viyanadan eşlik ediyor.
5. Bihterle behlülü bir ara taş evin orada gösteriyolar . Bihter behlülün elini tutmaya çalışıyor ama behlül kabul etmiyor.
6. Sonunda bihter şimdi kaldığı evin camında ağlıyor yine kıvranarak.
ilave: matmazel bişiler anlatıyor sanırım yine ahsene, beşir kapıda dinliyor.
1.Fragman sesli değil.
2. Bihter Adnan a sana bir şey diyeceğim demişti ya koşa koşa klube gelmiş süslenip. herkes hönk halinde. Özellikle Behlül.
3. Fragmanda gözüken bir şey yok ama kısa kısa herkes şaşkın ve korkulu ifadelerle bir yerlere bakıyorlar.
4. 3. madde ye firdevs te taaa viyanadan eşlik ediyor.
5. Bihterle behlülü bir ara taş evin orada gösteriyolar . Bihter behlülün elini tutmaya çalışıyor ama behlül kabul etmiyor.
6. Sonunda bihter şimdi kaldığı evin camında ağlıyor yine kıvranarak.
ilave: matmazel bişiler anlatıyor sanırım yine ahsene, beşir kapıda dinliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?