Aşk-ı Memnu Kanal D

cetinin parasi olmasa bile karizmasi yeter her kadini tavliyacak kadar mükemmel..

bazi insanlar yaslandikca karizmasi artiyo sarap gibi.. örnek Rutkay Aziz ve dizideki Cetin bey,Ugur Dündar...

Son düzenleme:
cetinin parasi olmasa bile karizmasi yeter her kadini tavliyacak kadar mükemmel..

bazi insanlar yaslandikca karizmasi artiyo sarap gibi.. örnek Rutkay Aziz ve dizideki Cetin bey,Ugur Dündar...

uğur dündar mıı böööğğğğğğ midemm bılandııı akannehir

hamile bitter eve dönerse calisanlarin halini hic düsünemiyorum. eyvahedigeldismile
Ednan safi da baba oluyorum diye bitterin her arzusunu yerine getiri " Canim bu calisanlardan cok huzursus oluyorum " der, o da kovar. :CüvCüv:
Su salak nihalede gicik oluyorum. Bu kiz salakligini babasindan almis insan hicmi anlamaz sevmedigini, nekadar kocaya merakliymis, mart ayida girdi nede olsa artik nankör pehlüle bir kardes yaparlar Şeniz

bihter var ya bihter kudurdu artik zehirini iyice akitacak.yuzunu tutturup olmus babasinin mezarina gidiyor sanki iyi bir mokkk yaptida babasina anlatiyor

behlul bensiz yapamaz bana geri donecek biliyorummafoldumben
bla bla bla blasempatiksalakcinni
geber emi

o behlul hainide cekse cezasini ya ama iyi yapti kameralara oyle aciklamayi bihter kudurdu

nihalde kuccuk bihtercigi oynadi bugun kucuk haspam ac gozunu ac behlle senni seviyorum diyor behlul sritmakla yetiniyor.akannehir

sertap erenerin sarkisida masum ask sarkisi oldu tukureyim ben bu askin icine gelecek bolumde bu iki serefsiz barismazsa banada princess of rain demesinlersempatiksalakcinni

çoook isabetli bir benzetme olmuş..bravo bacım..harbiden ya uğur dündar ve rutkay aziz edası var adamda..hepsi de manyak karizma adamlar yahu....buram buram karizma kokuyorlar...çetin de onları andırıyor edaları, tavırları, duruşu, karizması ,tipi vs....

bu arada bitter bi baktı kimse onu umursamıyo....arayan yok soran yok herkesin keyfi yerinde delirdi....iplenmiyo....:roflol::roflol::roflol:

katya yılanına noluyosa??bitter in avukatlığına soyundu...işinden olacak o bakımdan çıkarı var ondan bitter eve dönsün istiyo...

behlül doktor ne doktoru diyo ya; nihal de jinekolog diyo behlül ün suratı çok komikti:roflol:...barışcak yine bitter yılanıyla bakın görün siz....mideleri geniş nede olsa.....

hahahaha:roflol: bayildim yorumuna bende tükürem bu masum askin icine..her halti ye masum ask... birisinin amcasinin karisi, digerininde kocasinin yegeni :tomato:

:tomato:

demi bencede acayip karizmalari var..

behlül haketten cok kötü oldu:jeyyar:

bitter cikolatasi jet hiziyla eve geri dönecek nihalide bi güzel hasliycak bu evin hanimi benim diyecek yirticak ortaligi cir cir herkeze kan kusturucak,adnanada yalakalik yapicak görüceksiniz..behlülde kedinin cigere baktigi gibi bakicak bittere burnunu ceker ceker durur artik senağlama

ama oyunculugu süper behlül tayfasinin arabadaki sertap erenerin sarkisinda acayip rol kesti tam yansitti pismanligini,bihtere özlemini boshayallersmile

Son düzenleme:
Kızlar firdevs e dikkat ettiniz mi. Çok duyguluydu gözleri dolu doluydu. Sanki geri dönmeyecekmiş gibi. Yolculuğa çıkmadan önce herkesle yaptığı konuşmaları fazla detaylı gösterdiler gibi. Bence başına bir şey gelecek. Hatta uçak sahnesi de garip geldi bana.Sanki kriz falan geçirmişte çetin uyuduğunu sanıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…