bence behlül helikopter de deyildi
sanki biraz uzaklaşayım demiş başka yere gitmiş te olaylardan haberi yokmuş gibi bir durum var bence
çünkü pek kaza zede gibi durmuyo maşallah gözleri fel fecir okuyoda delikafadulden
ah o gözleri :asigim::asigim:
tuhaf yani herhangi bir yara izi neyim olmadığına göre behlül helikopterde falan değildi heralde
Adnan bey ilerde keşke o kazada ölseydi dicek behlüle.senağlama
belki planlamıştır bile :1closedeyes: gerçekten behlülün gözlerin içinde dönüyordu :roflol::roflol:
bence sis yüzünden bi yere bi köye zorunlu iniş yaptılar..delikafadulden
kizlar ben internetten izliyorum,yeni koymuslar malumsenağlama
daha basindayim ama sunu merak ettim..bihter odasini kilitleyip gitti,adnan gelince actirdi..peki firdavs nasil girdi odayada mektubu aldii-tatlicadiarzu-
olabilir ama o saf yapamaz öyle plan..delikafadulden
Adnan bey ilerde keşke o kazada ölseydi dicek behlüle.senağlama
baktın o kadar yaşamaz bile kalbi şimdiden tekliyor :roflol::roflol:
bencede hele kafasında ki kaşıntılar bir başlasın
o zaman gerçekten sütünü behlüle helal etmeyecek :roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah cinsel ilşkiyi bitirecekler adnanla bihter arasında kolundan kanaldılar bi hastalık olacak ama ilerde..ne olacak bilinimez..alkisalkisalkis
desene behlül yaşadı:roflol::roflol:
behlüle de yasık bee
sabırlı ol izlee anlıcanndelikafadulden
.:1shok::1shok:amcasının karısını ayarlıyor kendine o safsa yandık desene:roflol::roflol::roflol:
bencede hele kafasında ki kaşıntılar bir başlasın
o zaman gerçekten sütünü behlüle helal etmeyecek :roflol::roflol::roflol::roflol:
kesin firdevs bi cinlik yapmistir..neysee izliyim,ammada merakli oldum bendealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?