Aşk-ı Memnu Kanal D

Bu bölümdeki en komik sahne aılecek salonda fılm ızlıyorlarken Adnan ın Behlul e Behlul !!! dıye bagırıp sonra sakınce fılme devam edelım demesıydıı.. :roflol:

Bıhter gercekten cok zayıftı bu bolumde... yuzunun guzellıgı gıdıyor bence zayıfladıkca.. cocuk gıbı kalmıs..:1no2:

Bu bölümde en cok Beşir i sevdım.. erkek dedıgın sevdıgıne sahıp cıkar degıl mı :) bır de demlenmıstı tam oldu sevdım yanıı.. kaydirigubbakcemile3

Nihal le Bıhter e bırı yurumeyıı ogretsııınn.. Nıhal gogsuyle yuk tasırmıs gıbı onden onden gıdıyor..
Bıhter se sankı altına kacırmıs gıbı acayıp yuruyor.. topuklu ayakkabıya alıskn degıl heralde.. :bbo:

Son düzenleme:

aynen canım.osahne çok komıktı.behlül neye uradıgını şaşırdı.:roflol:.

beşiri bende sevdim ay ne güzel aşk sözleriydi öyle dizinin başrol oyuncalarına taş çıkarır..

Bende tam aksi beşire son iki bölümdür sinir oluyorum.
Afralar tafralar laf sokmalar nihale.
Çok fazla müdahale ediyoo kıza.
Dün akşamki sahnede de çok abartı geldi tavırları bana.
Kafa atmalar felan. Zaten orda nihal ne oluyo demesi kafi gelecekti.
Görüş meselesi işte.

Valla julyetçim bende çok merak ettim

offf offfff bu dizi gittikçe merak uyandıryo keşke hergün yayınlansa...kaydirigubbakcemile3

Bence yıne tamamen bır montaj aktarksyonu fragmanda kı..
Bölümü izlerken o heyecanlı sahnelerın devamı yıne fos cıkcacak yınee...

Eee ıcmıs ve asık adamdan baska ne beklenır kı oyle ce bakıp gecemezdı tabıı...
Valla ben sevdım ama cemıleyı hıc sevmıyorum nedense.. Aşk ınsana herseyı yaptırıyor ıste elde degıll.. :)

acaip bir bölüm izledik yine bakışlarla hallettiler adamlar o kadar usta oyuncu ki bakışlarla dizi çekiyolar anlayın işte nihalde canım çok havalı yürüyo manken yürüyüşü göğüs dışarı karın içeri bir kafasında kitap eksik yürürken ama beşirin ilgisini söyleyince firdevs hanım bozuldu nihal okula giderken arka koltuğa oturdu beşirede iyi oldu platonik aşık nede olsa bu dizide herkes birbirini seviyo sevgi dolu bir dizi

Eee ıcmıs ve asık adamdan baska ne beklenır kı oyle ce bakıp gecemezdı tabıı...
Valla ben sevdım ama cemıleyı hıc sevmıyorum nedense.. Aşk ınsana herseyı yaptırıyor ıste elde degıll.. :)

evt o bakışlar müthişti. bihterin arkassından baktı..delikafadulden

ben sahnede bian bihterin arkasından odaya dalacak sandım ama neyseki olmadı..:jeyyar: olsaydın baya gözden düşerdi behlül ..adama çok güzel rol yapıyo aşkını seyirciye çok yansıtıyo ..a.s.

AMA...ben bihterden bunu hiç alamıyorum asıl meselede bu zaten ...bu kadr soguk olunmazki...oyunculugu yok bence. o kızın..-tatlicadiarzu-

haftaya bölüm süpper olcak kesinnnn.....delikafadulden......

göünl işte otada konar çelimsizede......:)))))))
.

YETER ARTIK BAŞLASIN ŞU AŞK KIVANÇA YAZIK ÇOK ÜZÜLÜYORUMM.:)))).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa dogru behlul de ıcmıstı degıl mıı :)
Anam ıcen ıcene.. ama evet guzel yapıyor rolunu...
yalnız ben de bıhter behlulu sevıyormu sevmıyormu bır turlu anlamadım..
Adnanı sevıyor gıbı cok ıyı yansıtamadılar orayı sankı yaa...
CADIARZU

Beren saat ne çok zayıflamış hatırla sevgili zamanlarındaki resımlerinle karşılaştırıldığında yüzü küçücük kalmış ve toplu olmak daha yakışıyormuş... tabi çok yoğum çalışıyor güz sancısı filmini çekerken aşk-memnu yu oynuyor ama gelecek vaat eden bir sanatçı olacak... nihal karekteride genco dizisinin asi, gotik tarzlı kızı ve en küçük yaştaki oyuncusu yaşına rağmen güzel oynadığını düşünüyorum...

valla beren gittikçe eriyo -tatlicadiarzu-kıvançta tam tersi...:1hug:alıyo..

valla berenın oyunculugu biraz tartışılıyo kadın hissettiremiyo...-tatlicadiarzu-...

nihale gelince dizinin en güzel rol yapanlarından biri.zaten ve karekteri çok güzel yansıtıyo..başarılı buluyorum...:lepi:

aa beşirde içimişti demi cidden içen içene ..ya

alkole özendirme seziyorumm yanlış aslında...-tatlicadiarzu-
...

adnanı çok seviyo yansıtılıyo evt.. mutlu yani bihter neden mutluyken...

behlüle baksınkı.. bunu düşünmüyo senarıstler sanırımm ..dümdüz yazıyolar duygusuzlar.....:)

Son düzenleyen: Moderatör:
harika bir bölüm dyemeyeceğim

bihter yine paytak paytak yürüdü o kızın yürüşüyünü bir çözebilsem..

nihalin ağlama shnesi çok içtendi ben bile ağlayacaktım nerdeyse..senağlama

behlül bey bihtere "beni kaçırdın bak nişanlanıyorum"msjları verdi...

salak elif de bihterin yakınlığını gerçek zannediyor...

EDNAN sonunda kzıının patonik aşk yaşadığını anladı ama biraz geç oldu
şimdi de önüne geçemiyor..kzıını anladığı kadar bihterle behlülün bakışmalarını anlasa bir de....zavallım..

bihterin annesi telaşta
ya köşkten gidersem diye"oh ii oldu sana"fesatçı kadın...kızlarını düşünüyormuş güya
ii anne portresi çiziyor habire..ama rolunu de ii yıyor orayı atlayamam yani...

evden atılacak diye paçaları tutştu
şimdi de güyyyyaaaa behlülle bihterin atölyede ne yaptığını da biliyormuş
gibi adnana söylemeye kalkıyor.

ama hayatta söyleyemez..
çünkü bu şekilde hayatı garantileniyor
söylerse hepsi birlikte kovulur...

gerçi adnan inanmaz salak ne de olsa..aptal aşık olduğu için..bihterin ağzına bakıyor..

peykeri de artık daha arka plana attılar niyeyse...

haftaya ednan niye hıçınlaşıp,masayı dağıtıyor anlaymadaım
kesin fesat kadın birşeyler söyledi ednana

bakalım haftaya nasıl olacak????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…