Kim bilir firvdes adnana ne sölediki kalıyo evde.
Gitmesin kız ben sefiom firvdesi akraksiyon oluyo o evdeyken. delikafadulden[/QUOTE...
canım karekter olarak güzelde..süprizzzzz
o evdeyken aşk falan yaşanmaz sürekli tehdit eder..:uhm:
bide çok yüzsüz kadında hiç gurur yok..:1shok:
ben olsaydım kovuldugum anda bir otele gitmiştim..:dilcikar:
kadın hiç bozuntuya vermedi bide pişkin masada kahvaltı yaptı....pessss.........delikafadulden
Bu bölümdeki en kömik sahne aılecek salonda fılm ızlıyorlarken Adnan ın Behlul e Behlul !!! deyıp sonra fılme devam edelım demesıydıı..
Bıhter gercekten cok zayıftı bu bolumde... yuzunun guzellıgı gıdıyor bence zayıfladıkca.. cocuk gıbı kalmıs..:1no2:
Bu bölümde en cok Beşir i sevdım.. erkek dedıgın sevdıgıne sahıp cıkar degıl mı :) bır de demlenmıstı tam oldu sevdım yanıı.. kaydirigubbakcemile3
Nihal le Bıhter e bırı yurumeyıı ogretsııınn.. Nıhal gogsuyle yuk tasırmıs gıbı onden onden gıdıyor..
Bıhter se sankı altına kacırmıs gıbı acayıp yuruyor.. topuklu ayakkabıya alıskn degıl heralde.. :bbo:
Bak bu sahnede ne konuşuyolarsa artık firvdes çıktıktan sonra odadan adnan masadakileri yere yıkıyoo.
Akraksiyonlu günler bizi bekliyorr
Bu bölümdeki en komik sahne aılecek salonda fılm ızlıyorlarken Adnan ın Behlul e Behlul !!! dıye bagırıp sonra sakınce fılme devam edelım demesıydıı.. :roflol:
Bıhter gercekten cok zayıftı bu bolumde... yuzunun guzellıgı gıdıyor bence zayıfladıkca.. cocuk gıbı kalmıs..:1no2:
Bu bölümde en cok Beşir i sevdım.. erkek dedıgın sevdıgıne sahıp cıkar degıl mı :) bır de demlenmıstı tam oldu sevdım yanıı.. kaydirigubbakcemile3
Nihal le Bıhter e bırı yurumeyıı ogretsııınn.. Nıhal gogsuyle yuk tasırmıs gıbı onden onden gıdıyor..
Bıhter se sankı altına kacırmıs gıbı acayıp yuruyor.. topuklu ayakkabıya alıskn degıl heralde.. :bbo:
Eee ıcmıs ve asık adamdan baska ne beklenır kı oyle ce bakıp gecemezdı tabıı...
Valla ben sevdım ama cemıleyı hıc sevmıyorum nedense.. Aşk ınsana herseyı yaptırıyor ıste elde degıll.. :)
Beren saat ne çok zayıflamış hatırla sevgili zamanlarındaki resımlerinle karşılaştırıldığında yüzü küçücük kalmış ve toplu olmak daha yakışıyormuş... tabi çok yoğum çalışıyor güz sancısı filmini çekerken aşk-memnu yu oynuyor ama gelecek vaat eden bir sanatçı olacak... nihal karekteride genco dizisinin asi, gotik tarzlı kızı ve en küçük yaştaki oyuncusu yaşına rağmen güzel oynadığını düşünüyorum...
Aaa dogru behlul de ıcmıstı degıl mıı :)
Anam ıcen ıcene.. ama evet guzel yapıyor rolunu...
yalnız ben de bıhter behlulu sevıyormu sevmıyormu bır turlu anlamadım..
Adnanı sevıyor gıbı cok ıyı yansıtamadılar orayı sankı yaa... CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?