..hadi hayırlısı devam etsin zaten bu yavaşlıkla bsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabeş on sene sürer bakışlar bakışlarama yakışıyo oyunculara öyle bakış
burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDİLNİ KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun
wayyyyyyy döktürmüşsün guldecim etkilendim vallaa..
bihter numaradan yakınlık gösteri :roflol:elif inanıyo evt..güzelim kız harcandı .-tatlicadiarzu-
behlülle biher birbirlerine kur yaparken..kullanılıyo farkında diil.. saf kız yani..:1no2:
nihal güzel rol yapıo hakkını vermek lazım..bihter bir felaket yürümesi dahıl zaten..kafamçokkarıştı..
adnan herşeyi gördünde o o bakışmalrı göremdim açık açık saf ama namus sahibinin gözü kör olurmuşşş ..bir laf vardır..
o çok seviyo karısını.. firdevs e hiç acımadım gurursun ya kadın iyi oluyo umarım yakın zmanda defolur gider.......-tatlicadiarzu-
canım sağol
bu dizi insanı yorumcu yapıyor valla...
ee yaorum yapmak da bizlere düşüyor....
bu arada julıetcim sıcakkkanlılığın ve içtenliğin için tşekkürler....
burdan insanı anlamak zor ama..öyle görünüyorsun..
a.s
Adnan bey daha çok uyuyacak ölemii. mirmirmirmir
Nihal Behlül ve Bihter. Nihalden ben büyük bi değişim bekliyorum.
Çocuk kıyafetlerini bi kenara itip genç kızlığını kullanacağı günler tez zamanda gelir inşallah.
Ama Yinede Behlül le Nihali öle aynı kareye yakıştıramıyorum.
bide düz giyiyor elifin yarısı kadar oluyor:)))
nihal güzel ama kıyafetleri kötü boyu kısa yoksa güzel kız behlülün yanında kısa kalıyo
Antikacım bihterde de boy yok ama hatun gösteriyo kendini.
Onca topuğa rağmen behlülün nerelerine geliyo baksananız.
Nihal de giyse o kaa topuk olur bihter kadar.
yalnız acayip güzel giyinio bihter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?