Aşk-ı Memnu Kanal D

hadi hayırlısı devam etsin zaten bu yavaşlıkla bsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabeş on sene sürer bakışlar bakışlarama yakışıyo oyunculara öyle bakış

..

sezon sonuna ancak aşk yaşanır sanırımm bu yavaşlıklaa....:roflol::roflol:

burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDıLNı KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun

burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDİLNİ KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun

senınde kandilin kutlu olsun kazuletcim ayrıca.. kadınlar.gününde canım...güzel yorumlarının devamın beklıyoruz...

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

canım sağol
bu dizi insanı yorumcu yapıyor valla...
ee yaorum yapmak da bizlere düşüyor....
bu arada julıetcim sıcakkkanlılığın ve içtenliğin için tşekkürler....
burdan insanı anlamak zor ama..öyle görünüyorsun..
a.s

saol canım o senin güzelligin ve iyiligin..

güzel yorumlarının devamını beklerim köşse yazarı gibisin canım..
.kaydirigubbakcemile3

bi umut, bi gülüş, bi hayal, bi düş, belki de sonsuzluğa gidiş...
bırak adı ne olursa olsun, yeter ki yüreğin sımsıcak sevgiyle dolsun
kandilin mubarek olsun canlarımm=)

Adnan bey daha çok uyuyacak ölemii. mirmirmirmir
Nihal Behlül ve Bihter. Nihalden ben büyük bi değişim bekliyorum.
Çocuk kıyafetlerini bi kenara itip genç kızlığını kullanacağı günler tez zamanda gelir inşallah.
Ama Yinede Behlül le Nihali öle aynı kareye yakıştıramıyorum.

selçuk yöndem açıkladı 2010 haziranına kadr ögrenmiyomuş adnan....:1shok:..

asıl olaylarda nihal bihter ve behlül üzerine yaşanacakmışş..-tatlicadiarzu-

nihal bir çirkin betiy evresi gecirecek...kaydirigubbakcemile3......

behlülünün yanında hala çocuk gibi duruyo abi kardeş giğbiler kim nederse desin ben onları hiç yakıştıramıyorumm..

behlül aslında peykerle çok hoş bir çift.....AMA iş iişten geçmiş..artık........sengözlerimebaksanab

hımm demekkı adnan beyyy garıppım sırtından vuruldugunmuuu cok cok sona analıycak nıhalde degıssıme gırdıgındee cok cok gusel olcakkkk emınım

bide düz giyiyor elifin yarısı kadar oluyor:)))

Evet elbiseleri bebe elbisesi gibi geniş dizlerde. Altınada babet giyiniyo, bide o yürüyüşü ekledim mi sonuç bi facia. Gençkız havasından çok çok uzaklarda.
Bide bu deniz hanımla adnan ne oluyo kızlar romanda. Bi sonları olacakmı ben deniz hanıma çok üzülüyom bee.
:çok üzgünüm:

nihal güzel ama kıyafetleri kötü boyu kısa yoksa güzel kız behlülün yanında kısa kalıyo

Antikacım bihterde de boy yok ama hatun gösteriyo kendini.
Onca topuğa rağmen behlülün nerelerine geliyo baksananız.
Nihal de giyse o kaa topuk olur bihter kadar.

Antikacım bihterde de boy yok ama hatun gösteriyo kendini.
Onca topuğa rağmen behlülün nerelerine geliyo baksananız.
Nihal de giyse o kaa topuk olur bihter kadar.

behlül sıksa suyunu çıkarır.. bihterin yüz güzel ama
....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…