Aşk-ı Memnu Kanal D

wayyyyyyy döktürmüşsün guldecim etkilendim vallaa..

bihter numaradan yakınlık gösteri :roflol:elif inanıyo evt..güzelim kız harcandı .-tatlicadiarzu-

behlülle biher birbirlerine kur yaparken..kullanılıyo farkında diil.. saf kız yani..:1no2:

nihal güzel rol yapıo hakkını vermek lazım..bihter bir felaket yürümesi dahıl zaten..kafamçokkarıştı..

adnan herşeyi gördünde o o bakışmalrı göremdim açık açık saf ama namus sahibinin gözü kör olurmuşşş ..bir laf vardır..

o çok seviyo karısını.. firdevs e hiç acımadım gurursun ya kadın iyi oluyo umarım yakın zmanda defolur gider.......-tatlicadiarzu-

ya kizlar ben de su bihterin yürüyüsüne acayip sinir oluyorum. o ne bicim yürüyüstür öyle ya.
boyundan büyük ayakkabilari giyiyor, yürücem diye ugrasiyor.
bu arada kizlar fragmanini izleyemedim. burda göstermediler henüz. bilen varsa anlatabilir mi?

bizdeeeeeeeeeeee......bizdeeeeeeeee...delikafadulden

diye bagırmak istiyorummmm..delikafadulden

bi önceki sayfalarda var fragman izlemek istersen.........kaydirigubbakcemile5

cok haklisin parlaacim. nisanda behlülle bihterin uzun uzun bakismasi cok sacmaydi. kocasi yaninda öyle bakiyor. sanki kocasi görmiycek
nihalde gercekten bi tuhaf yürüyor. hep bol elbiseler giyiyor.hamile gibisırnaşık şey

pınar kür aşkı mennu yu maffetttiniz demişti selçuk yönteme..bir nevi katılıyorum.kadın dedi ki ,hiç mi kocasını aldatan kadın yok,siz kitaba sağdık kalmadınız,konuyu maffettiniz gibi bişeyler dedi..yani haklı..kocasını aldatan bir sürü kadın var..kitaptaki isimleri,karakterleri ,yaşanılan mekanı alarak aşk ı menun yu çekemezsin..aşkı memnuyu çekiyorsan o zaman başka başka kitapta olmayan karakterler koymayacaksın...kitaba tamamiyle sağdık kalacaksızn ama o zamanda dizi 2-3 belki de 4 yıl sürmez..o yüzden romanların dizileştirilmesi değil de sinemalaştırılması lazım..sinema olarak bir romanı çok güzel anlatırsın ama dizi olarak o romana tam anlamıyla sağdık kalamazsın...o yüzden dizi tam anlamıyla aşkı memun değil

firdevse sinir oluyorum. ne yapmaya çalışıyor? utanmadan kızının kredi kartından 140 bin tl mücevher aldı. kafasında kurup kurup bihterin üztüne gidiyor. oh zengin eve yerleşti.
nihal e üzüldüm doğrusu firdevs yüzünden kafası karıştı.
bihter ve adnan bibirine yakışıyor. behlül daldan dala konan biri. bihter aslında behlülü itemiyor ama behlül bakışları ile etkiliyor.
yeni bölümde firdevs ve adnan kol kola
bakalım neler olacak.

ama pınar kür ünde bir kitabı dizi oldu. bunu unutuyor. şu da var bu diziler sayesinde dizi olan kitapların yeniden okunma oranları yükseldi. bu da iyi bir yönü.
dudaktan kalbe
yaprak dökümü
aşk-ı memnu
kavak yelleri
köprü
gece sesleri
geniş zamanlar
şu sıralar en çok okunan romanlar.

ben bugün magazin programını izledim ..

selçuk yöndemle röportaf vardı..

adnan çok uzun zman yasak aşkı ögrenmıcekmı ....

haftaya yakınlaşma varmışş öyle dedi...

ve aşk 3..keni nihal bihter ve behlül arasında yasanacmış ilerki bölümler öyle bi tüyo verdi adnan beyy.....kesinlikle ögrenmıyoru dedi...sengözlerimebaksanab

kesinlikle katılıyorum size..

o kadar çok çevremde bu kitabı alan kişi varkii.. .

dizi olması çok güzel bence dozunu kaçırmadan olabilir...dizi...

gelecek bölümde bihter ve behlül çay bahcesinde...

behlül çok kızgın duruyo sanırım firdevs yüzünde..

sankı annene neden koz veriyosun giblerinden bir tartışma olacak gibi geliyor bana....bakalım neler olcak...

firdevse iyi oldu ama ne kadar pişkin kadın insan o kadar laftan sonra çoktan evden ayrılması lazımdı ama nerde firdevs hanım malüm

evt durudugu kabahattı o anda çıkıp gidcekti çok gurusun ve yüzsüz firdevss...delikafadulden

çok doğru söylüyosun kitapların okunma oranlarını kesinlikle yükseltiyor ve bunun nesi kötü olabilirki
yanlız şöyle bir parantez açmak gerekirse kavak yelleri dizisi reşat nuri güntekinin romanından uyarlama değil bağımsız bir dizi

köprü ve kavak yelleri ......

Kavak yelleri amerikan özentisi bir dizi.....

Köprüde..recep yazıcıoglunun hayatını anlatan bir.dizi....

illaki suyunu çıkartıyolar başlarda iyi oluyor konu kalmayınca cıvıklaşıyo öyle olacağına güzel bir final yapıp güzel hatırlanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…