Aşk-ı Memnu Kanal D

bihtere sinir olmaya başladım. adnan gibi karizmatik zengin bir koca bulmuş hala kalbinde behlül var. behlül daldan dala konan bir tip.
bihterden hevesini alıp der ki: behlül kaçar!:roflol:
peykerde çok saftirik. annesine herşeyi anlatıyor.
hele o katya yok mu? ben kovacağım onu. herşeyi yetiştiriyor. klava: kendince yorumluyor.
bir arkadaşımız yazmıştı. firdevs gerçekten küçücük bir odada ne dışarı çıkıyor ne arkadaşları ile buluşuyor tıkıldı kaldı valla.

Son düzenleme:
Gene gaza getiren heyecanlandıran bir fragman umarım bu sefer göründügü gibidir..
geçen bölümdeki gibi gene Bihter le Adnan ın arası soğuk
Firdevs Hanım hala sıkıştırıyor Bihter i Matmazel konusunda
Adnan Matmazel i sıkıştırıyor canınız mı sıkkın lütfen anlatın diye
yani geçen bölümün neredeyse aynısı tek fark Behlül ün kişiliği,(biraz daha acı çeksin ,böyle daha güzel oluyor izlemesi)

fragmanın sonunun göründügü gibi olmadıgını umut ediyorum
yani Behlül yayvan yayvan "seviiyorumm" derken Bihtere Adnan ın duyması çok ama çok saçma olur..yeni heyecana gerek yok su an ,daha Firdevs Hanım ın bilmesini,Peyker in şüphelenmesini hazmedemedik,bir de Adnan girmesin işin içine..

gelecek bölümde Bihterin açılmasını bekliyorum..

kıvanç hiç sarhoş rolü yapamıyo.......:roflol:

bülent: noldu ki, bir şey mi oldu dün gece?

bülent: niye gidemiyoruz çiftliğe bir şey mi var?

bülent: ne kaçırdım ben yine dün gece?

bülent: behlül niye sinirli?

bülent: babam birisine mi kızdı?

bülent: matmazel ağlıyordu ne oldu?......

ALINTIDIR............

bülent: birisi bana da söyleyebilir mi neler olduğunu?

ve nihayet dün gece;

bülent: bir şey var! dün gece bir şeyler olmuş, ne oldu ki?

bülent, adnan beyin oğlu, hık demiş babasının burnundan düşmüş. aynı babası gibi her şeyden bi haber yavrum.........

:roflol::roflol::roflol::roflol:

son bölümünde başrol yine portakal suyundaydı. artık takıntı oldu, diziyi izlediğim falan yok, gözüm hep portakal suyu arıyor ve ortalama 3 dakikada 1, bir kaç bardak görüyorum. zaten dizide en iyi oyunculuk performansı da portakal suyundan geliyor. kendisini kutluyorum. ........
ALLINYIDIR..........

:roflol::roflol::roflol:

# bu dizi insanı içten içe rahatsız ediyor. adnan beyin kanatsız melek hallerinde bihter' e olan aşkı, bihter' in annesine yardım edişi, behlül' ü büyütüp okutması çocuğundan ayrı görmemesine rağmen izleyici olarak neden bihterle behlül' ün beraber olmasını istemekteyim. matmazel iyi bir insan neden onu sevememekteyim. neden beşircağız bir zavallı diye onu hor görmekteyim. izleyicinin içindeki iyilikle kötülüğü karşı karşıya getiriyor da bendeki kötülük kazanıyor galiba.
..

ALINTIDIRRR..

:roflol::roflol::sm_cool:

muhtemelen artık izlemeyeceğim ama bihter'e bir tavsiyem var, kasma. çok zor değil, boşan kocandan, adnan anlayışlı insan. ananın 140 000 lik takı almasına bile bir şey demedi lan adam. düşman olmadan ayrıl adamdan. tazminat da alırsın hem. behlül de elif'ten ayrılsın, uzaklara gitsin söyle ona da. ama aynı anda yapmayın bunu anlaşılmasın, 3-5 ay sonra sen de onun yanına git. matmazel ve adnan da evlensin bence, daha uyumlu olurlar, bülent anne sıfatını hak edecek birine anne der. nihal sen de gel, unut behlülü. bak benim amerikada okuyan yakışıklı bir kardeşim var, ona alalım seni. firdevs hanım'ın odasına da ben yerleşeyim. oh .
ALINTIDIR...:roflol::roflol::roflol:

Juliet çatlakmısın kız sen, öldüm gülmekten işyerindeyim patronun odası dibimde adam burnundan soluyor zaten ben burda gülerken sesim çıkmasın diye ağzımı kapatıyorum e ne diyim sana Allah ta seni güldürsün

# adnan bey'imizin ne işle iştigal ettiğini çözemediğim dizi.

adamı yalnız atölyesinde tahta oyarken görüyoruz. eğer o anda birileri sevişmiyorsa adnan bey giriyor atölyesine kapıyor aleti edevatı başlıyor oymaya.dışarıda behlül bihter'i oyuyor adnan tahtaları... düşünüyorum da acaba adnan bey bu akılalmaz servetini kaybolmaya yüz tutmuş olan tahta oymacılığına mı borçlu? kaç bölüm geldi geçti başka bir icraatını göremedik zira.
oyduğu tahtalardan tekini yüzbin dolara falan satıyor olsa gerek...
.......ALINTIDIR...
:roflol::roflol::roflol:

DAHA NELER VAR CANIM BEN OKURKEN KOPTUM...:roflol::roflol:

teşekkürler jüliet valla diziyi seyretmekten çok burda yapılan yorumlar alıntılar beni daha çok eğlendirdi güldürdü... emeğine sağlık....

ismi yanlış telaffuz edilebilen dizidir teyzelerce. şöyledir ki; "aşk ı memnunlar başlamadı mı?" der teyze. nihahaho diyerek içten içe başlamadı denilebilir.
alıntı........:roflol::roflol::roflol:

Bülentçim ay kıyamam ben ona ya çok tatlı.
Yavrum hık demiş babasının burnundan düşmüş.

julyetcim iyi oluyo ya alıntıların. :roflol: Çok güldüm gene.

Hakket he ednan bey ne işle meşguller.
Ay bide bihterin alışveriş yapışını gördünüz demi. kafamçokkarıştı
Alçak karı insan bi etikete bakar bee. :mymeka:
Tabi kocişi sağolsun.
Analı kızlı kurutacaklar ednanımın servetini. :çok üzgünüm:

mor saten çarşaflar ve kırmızı saten gecelik le aklıma kazınan dizi. yok dahası var, hakkını yedim. her sabah adnan beyin ıslıklı, mutlu uyanışı da harika, evdeki kızın hep bi kalkık kaşları, bihterin behlül nişanlısını öperken ağzının sularının akmasına rağmen, kendisini öpünce dudaklarını çitilemesi falan...
:roflol:

bilmiyorum orası bir muaallak ecmelcim. hep toplantıdalar.......:roflol::roflol::roflol:..

evt aynen hayvan gibi alışveriş yaptı bihter..ben görgüsüz ilan ettim onu...

zavallı elifte bir elbiseyi alamadı...ya sanki herkes...4.5 milyarlık elbise giyiyo.....ne gariban durdu eliff.........:roflol::roflol::roflol:

# gün görmüş hizmetçi katya'nın, beşir isimli ''çocuğu'' (evet oğlu yaşında) zayıf ve içkili anında yakalayıp iğfal etmesinden korktuğum dizidir...

naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…