Aşk-ı Memnu Kanal D

Cılkını çıkarmasınlar bu dizininde.
Adnan öğrendiği vakit dizi biter zaten sanmam sonrası çok uzasın.
1 sezonluk dizi görmedik ama 2 sezon yeter bu diziye.
Sonrası hakkenten bayar.

beşir ölücekmi dizinin sonunda:1shok:
ya ölmesin..
ben seviyom o çocuğu garibim o ya:teselli:
Ya anlayamadığım bihter Adnanı seviyormu sevmiyor mu?-tatlicadiarzu-

25. Bölüm Özet

Behlül’den Bihter’i sarsacak itiraf

Firdevs Hanım, kızına karşı yaptığı şantajla evdeki hakimiyetini ilan etmiştir. Bihter’in annesini korumaya başladığını gören Adnan’ın kafası iyice karışır.
Bihter, annesine boyun eğdikçe, Firdevs’in istekleri sınırları zorlamaya başlar.
Adnan Bey, evdeki dengelerin bozulmaması için kendince bazı önlemler almaya başlar. Bu durum Bihter’le arasında büyük bir gerginlik yaratırken, Nihal de evdeki gerilimi sorgulamaya başlar.
Bihter’i aklından çıkaramayan Behlül, şimdiye kadar hiç yaşamadığı duygular içindedir. Yapmayı düşündüklerine engel olabilmek için kendinden bile kaçar. Derdini açacağı gizli bir sığınak bulur. Öte yandan Elif, kayıplara karışan Behlül’ün peşine düşer.
Ziyagil Holding’de kendisini kanıtlamaya çalışan Nihat ise bir başarıya daha imza atar. Projesi Bakanlık tarafından kabul edilir. Firdevs Hanım, bu durumu da kızı Peyker’in çıkarı için kullanacak bir çözüm bulur.
Aynı gece geç saatlerde gelen telefonla Behlül’ün yeri belli olur. Adnan, Behlül’ü eve getirir. Bihter, Behlül’ün itirafıyla sarsılacaktır.

behlüle ne oluyor ki

Yeni bölümden bi kaç resim.

Bihter'i aklından çıkaramayan Behlül, şimdiye kadar hiç yaşamadığı
duygular içindedir.

Behlül, yapmayı düşündüklerine engel olabilmek için kendinden bile kaçar.
Derdini açacağı gizli bir sığınak bulur.

Elif kayıplara karışan Behlül'ün peşine düşer.

Gece geç saatlerde gelen telefonla Behlül'ün yeri belli olur. Adnan, Behlül'ü eve getirir.
Bihter, Behlül'ün itirafıyla sarsılacaktır.

waaaaooooowwww hihoyyyt

ya bu arada
bende nebahat çehreye hastayım
ne kadar güzelsin sen ya
65 yaşındaymış
inşallah bende böyle olurum

bihter diyor efendim diyor bihter behlülde seviyorum diyor onlar yine örtbas ederler elifi seviyor manasına çekerler lafı görürsünüz seviyorum ülennnnnnnnnnnn

bende çok gıptayla izliyorum nebahat çehreyi ama estetik ve bakımdan sonra tornadan çıkmış gibi oluyolar canım uzun süren çalışmaların ürünleri ama yinede takdire şayan biraz maddiyat biraz azimle sonuç nebahat çehre maşallah firdevs hanım diyincede bir ağırlık çöküyo insana ağır bir havası var firdevs hanımın

semra hanım teyze duymasındelikafaduldendelikafadulden

kulakları çinlesin........:roflol::roflol::roflol:.

botosk ve estetik harıkası....ama süpper tek keimeyle sannki başrol oyuncusu o..

bihterin rolunü ona verseler keşkem.........:roflol::roflol::roflol:

ben nebahat hanımda estetik olduğunu sanmıyorum
botoks falan var
o çok belli ama
estetik olsa
o mimik kısmını kestirir
kırışıklığı felaket var
görmüyormusunuz
benim dediğim
tarzı bakımı fit olması...

kulakları çinlesin........:roflol::roflol::roflol:.

botosk ve estetik harıkası....ama süpper tek keimeyle sannki başrol oyuncusu o..

bihterin rolunü ona verseler keşkem.........:roflol::roflol::roflol:
o rolü maalesef bihtere kaptırdı firdevs hanım bihter daha kurnzaca elde etti adnanı annesine inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…