Aşk-ı Memnu Kanal D

yaa beşir neden ölüoki.

bende çok merak ediyorum..bilenler paylaşsın arkadaşlar...

o zamanlarda çok görülen ince hastalık denilen verem illetinden zaten orjinalinde beşir marazlı ufak tefek bi oğlanceğiz sonunda da ölüyor ama buda yaprak dökümü gibi oldukça değiştirilmiş bir versiyon olduğu için olaylar farklı gelişebilir mesela orjinalinde deniz hanım evden gönderiliyor şimdilik böyle bir durum sözkonusu değil

bende selçuk yöndem ve nebahat çehreyi çok beğeniyorum..nihalin gögüsleri normalde o kadar dikkat çekici değil...beyaz show'a konuk olmuşlardı kıvanç tatlıtuğ ile beraber o kadar kötü durmuyordu..neden böyle bir hava veriyorlar bu kıza anlamadım..

o kadar şık kadının arasında nihali çok kötü giydiriyorlar evin küçük kızı havası vermek için ya, bence kıyafetlerden de kötü duruyor öyle.

bihter behlülü gerçek öpüyo rüya deil bunu tiyosunu 2 hafta önce vermiştim..

bide gelecek hafta behlül bihteri seni atölyede beklicem dicek oda gelemem dicek. rüya deil yani...adnan gelecek atölyeye

yasak aşk haftaya başlar bihter behlülü öper.........

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar yaa bihter kendini yatağa attı ya orada kaldım ben :)) bir arkadaşım anlatalbilr mi yaa rica etsem ...neler olduu :)))

gelecek bölüm çok heyecanlı olacağa benziyor :1shok: salak bihter kendi kuyusunu kazıyor mahvedecek herşeyi fena arandı ama bulcak .....sını :teselli:

aaaaaaaaaa frağmanını çok kısa verdi bu hafta o yüzden bişey anlamadım..başlıyor yani yasak aşk? çok heyecenlı olacak anlaşılan..ama senaryoyu nasıl uzatacaklar acaba..uzun süre devam edecek sanırım bu aşk gözlerden uzak...!

ƒ
o kadar şık kadının arasında nihali çok kötü giydiriyorlar evin küçük kızı havası vermek için ya, bence kıyafetlerden de kötü duruyor öyle.

Ben nihali kotu giydirmelerinin amacinin su sekilde oldugunu dusunuyorum canim hani nihal simdi cocukmus havalarinda ya simdi kitapta bu buyumus serpilmis guzellesmis olacak ve behlul fark edecek guzelligini galiba evlenmeyi dusunecekler diye duydum simdi kotu giydiriyolar daha sonraa cok sık olacak galibaa ki bayan havasina burunecek ben oyle tahmin ediyorum

leyla çok haklısın da;o göğüsleri niye o kadar ön plana çıkartıyorlar analmıyorum..medem çocuk havsı yaratacaklar çocuk gibi olsun dimi ama..

beşirin veremden ölecegini sanmam şu devirde veremmi kaldı ayol....

canım ne yazıkkı var şoyle bir hastaneye uğra istersen ne yazıkki gogus hastanelerimizin verem bölümünde yatak yok,dengesiz beslenme,düzensiz hayatlar,işsizlik vs gibi nedenlerle verem yeniden hortladı maalesef,annemin astımı olduğu için hastanede yattık 15 gün ondan gayet iyi biliyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…