Aşk-ı Memnu Kanal D

nihal aslında çok güzel bir kız ama çocuyk havası veriyorlar bihtere yapıtıklarını ona yapsalar bu daha güzel daha hoş olur bence

iyide canım beşir dengezsiz beslenmıyoki.....beşir çok zengin olaacak bunu b bölümde anladım hayllerine anlatıya......matmazele....:lepi:

iyide canım beşir dengezsiz beslenmıyoki.....beşir çok zengin olaacak bunu b bölümde anladım hayllerine anlatıya......matmazele....:lepi:

iyide hayatım sen yazmışınya bu devirde veremmi var diye ona istinaden yazdım delikafadulden matmazelede gıcık oluyorum ben fırdevs hayranıyım haklı kadın sonuna kadar bende o yaşta biriyle evlensem malı mülkü parası için evlenirim tabi :dance:
su gibiye çıkıcam zaten bu gidişle :1rolleyes:

nesrin111 katılıyorum canım ya:) ne halt etmeye suları bulandırdı ki şimdi.. çok gereksizdi bence de..

tatlım tedavisi var anlamında yazmıştım zaten beşir ölmücek bence çok zengin olup nihali elde edecek...:lepi:

Günaydın arkadaşlar....
Bu bölüm yine çok sönüktü.
Bi seviyorum bihterr seviyorum bu başka bişiy yok.
O da fos çıktı -tatlicadiarzu-
Firvdes iyice şimşekleri üstüne çekmeye başladı.
Anasının doldurulmuşuna gelen akıllı bitterde adnandan soğuyup behlüle okaklanıyo iyice.
Aman izle izle aynı öff sıkıldım laelaelaelaelae

Yok yok hayal felan değil bu bihteri görüyon mu pislükk :mymeka:

evt ya fraqmanda bnmde dıkkatımı çektı:1shok:
sanıyorum arabadalar bıhter dıreksıyon tarafında ve ılk hamleyi yani behlüle yaklaşmayı :icecream:bıhter hanım yapıoo:jeyyar:

ya bence bu behlülün gördüğü rüya yada hayal hemen yapımcılar birlektiliğini başlatırmı bak göreceksiniz haftaya benim dediğim çıkar:lepi:

Behlül artık kendini frenliyemiyor.ŞenizValla zor bir durum.Karşılıklı bir aşk ama yasakkkk:asigim:.Merakla izliyorum bende.Bu arada sarışın erkekleri sevmem ama kocişim duymasın:1ninca: Behlül hakikaten dehşet.Bakışları falan.Abovvvvvv:1ninca:

Kizlar bence hayalse de bu sefer Bihterin hayalidir.
Adnan bey cok guzel tespit koydu cok gerginsin falan diye Bihtere.
Mademoiselle karsi davranislarina da sinir oldum, kadin bunu hak edicek birsey yapmadi.
Beshir de oyle hayallerini anlatinca sanirim o da biraz ah cekti kendi yapamadigini Beshir yapacak gibi.

sakınn merak etmeyin hayal falan deil...

fragmanı güzel izleyin yemekte birbirlerine ne kadar şuçlu bakıyolar hayalde telefon konuşmalnın yeri olurmu. bak bihter aynı elbiseyle telefonda konuşuyo....

sakınn merak etmeyin hayal falan deil...

fragmanı güzel izleyin yemekte birbirlerine ne kadar şuçlu bakıyolar hayalde telefon konuşmalnın yeri olurmu. bak bihter aynı elbiseyle telefonda konuşuyo....

Yes cicim tam ben yazacaktım acayip suçlu bakıyolar birbirlerine ve tel konuşmaları.
yokk yokk öptü bu karı resmen yaa çocuğu pislüükk nolcek :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…