bence o sarışın kız yani selen bihtere beş basar na fizik vardı hem yüz hemde fizik süüperdi .
behlülde hep manken gibi kızlarla çıkmış...
.delikafadulden
federico diyordukya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kızlar dün diziyi yarıdan izlemeye başladım. Allah aşkına ne oldu dadıyla bihter arasında tartışma olmuş ama ben kaçırdım Adnan bey kadar konuya vakıfım yane:roflol:
yeni bir senaryo size kızlar adnan beyin karısı ölmemiştir akıl hastanesinde yada köşkün bahçesinde başka bir köşkte yada evde yapalı kapılar ardında yaşamaktadır malüm türk filmi senaryosu adnan bey ara ara ziyaret etmektedir eşini eşi çookk hastadır herkesten gizliyolardır bu durumu sadece yaşlı hizmetçileri bilmektedir ev halkı bunu yıllar sonra adnan beyin eşini evden kaçmasıyla öğrenirler herkes şok içindedir adnan beyde sütten çıkmış akkaşık değildir kızı yaşında biriyle evlenmiş vede eşini sağ olduğunu herkesten gizlemiştir
bende espri olsun diye yazdım kitabı okumak nasip olmadCANIM ŞUAN OKUDUĞUM KİTABI BİTİRİP ÖYLE OKUMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AŞK-I MEMNUYU AMA BİTİRMEDEN BAŞLICAM SANIRIM,LİSEDEYKEN OKUMUŞTUM AMA HATIRLAMIYORUM AY KARISINIDA ÇIKARIRLARSA UZADIKÇA UZAR delikafadulden
yeni bir senaryo size kızlar adnan beyin karısı ölmemiştir akıl hastanesinde yada köşkün bahçesinde başka bir köşkte yada evde yapalı kapılar ardında yaşamaktadır malüm türk filmi senaryosu adnan bey ara ara ziyaret etmektedir eşini eşi çookk hastadır herkesten gizliyolardır bu durumu sadece yaşlı hizmetçileri bilmektedir ev halkı bunu yıllar sonra adnan beyin eşini evden kaçmasıyla öğrenirler herkes şok içindedir adnan beyde sütten çıkmış akkaşık değildir kızı yaşında biriyle evlenmiş vede eşini sağ olduğunu herkesten gizlemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?