Aşk-ı Memnu Kanal D

fragmanı izlemedim yaa nolmuş ,geçen fragmanda da matmazel katia yı görmüş gibi yaptılar halbuki görmedi..

aranızda kitabı okuyan var mı
diziye uyarlanmış hali biraz farklı
bende lisede okumuştum hatırladığım kadarıyla beşir bülentle aynı yaşta bir çocuktu
dizide nihale aşık bir gençi oynuyor
tabi kitapta yarım sayfa roman diğer yarım sayfa osmanlıca sözcüklerin tercümesi olduğu için zar zor anlamıştım
ama iki sezon ancak çıkarabilirler sanırım
nihalle behlül nişanlanacak bihter intihar edecek iki sezonu bile bulmaz gibime geliyo
ama bu akşam ki bölümde enteresandı..

Her sey iyi guzel de atolyeden iceriye giren Adnan'in yuz ifadesi neydi oyle? Sanki Behlul bir suc islemis gibi. Insan "aaa Behlul sen ne ariyorsun burada ?" falan der. Yani gelecek haftaya kadar insanlara "ay acaba Adnan cakacak mi?" dedirtmek icin boyle oyunlara ne ihtiyac var? Belli ki cocuk Elif'e uzulmus, dusunmeye gelmis, yani baska bir sekilde anlamasina imkan yok.

Behlul'de de ne laflar var oyle. Kim olsa karsisinda erir gider yani. Kapilmamak elde degil. Bosuna Behlul Behlul olmamis. Zavalli Bihter.

Ayrica, opusurlerkenki tek dusuncem manti yedikten sonra dislerini fircalamadiklariydi. Neyse ikisi de yemisti sonucta, farketmez o kadar.

Gelecek haftanin fragmani iyice karmakarisik. Bu arada Bihter'i once yatak yatarken gosteriyor. Ardindan Behlul'u gomlegini giyerken. Sanki aralarinda bisey olmus gibi. Pes dogrusu....bizde yuttuk.......:roflol:

nihal muradına eriyor yani

eremeyecek malesef içinde kalacak sengözlerimebaksanab
behlül nasıl olduysa nihale aşık olacak
ama bihterin bir eli değecek nihale genç kız olduğunu hatırlayacak önce :jeyyar:
sonra behlülde kapılacak tabiki nihale
bihter hırsından dayanamayacak ve intihar edecek
kitabın özeti buydu dizide değiştirirler mi bilemem tabiki :1closedeyes:

sanmam değiştirirler ..hepten ensest ilişkiler yumağına döner dizi

sanmam değiştirirler ..hepten ensest ilişkiler yumağına döner dizi

valla ona televizyon dünyasında reyting diyorlar canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yoksa dizi iyi örnek teşkil etmediği gibi sahnelerde pek cesurca çekilecek sanırım
çocukların izlediği dizi kuşağında bu sahneler yer almasa daha iyi olurdu ama
altı üstü dizi deyip geçiyoruz işte

hakkaten o mantı sarımsaklımıydı..:uhm:

sarımaksız mantıda yenmez........:u
hm:

aynı şeyi izlerken düşündümm mantı sarımsaksız olmazzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse ikiside yedi nasılsa:roflol:

eğer kitapta bihter intihar ediyorsa adnan hiç bişey bilmeden devam mı ediyooo yaniii:1shok:

Günaydın arkadaşlar.
Güzel bölümde demi :jeyyar:
Çırpı bacaa gördünüz demi istemem yan cebime koy misali nası öptü caanımm çocuğu.
Ayy öpüşmeden sonra öldüm behlülün yüz ifadesine bayram çocukları gibiydi.
Nası gözleri parlıyodu yaa.
Tebrik etmek lazım oyunculuğunu kıvancın.
Pis katya ulen ne cesaret yaa. :mymeka:
Aaa benim matmazelim ne demeye vermediğin bi mektubu saklarsın evde bu kadar çakal karlos varkene. :mymeka:
Haftaya gene güzel bir bölüm bizleri bekliyor.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…