bişey çaktığı yok adnan ın bence.
heyecan yapıyolar işte. saçma sapan bişey çıkar merak etmiyom ben.
geçen haftanın fragmanın da da adnan sert sert bakıyodu odasında çalışırken bu hafta gördük karıcına bakıyomuş peşinede sırıtı verdi hemen. -tatlicadiarzu-
bu numaraları yutmuyoz artık senaristler huu duyun bizi.
behlül le bihter de basılmıcan bu hafta o da fos çıkacak %99.9
bu sefer bihter dayanamadı yanaştı önce o öptükaydirigubbakcemile3 yalnız bu kız aşıkmı deilmi çözemiyorum
yok sanmam, nişanlısını aramadı diye kızar belki, neden kızdı zaten bir anlam veremedim, bir şeyler mi kaçırdım yoksa
işte onu anlamıyorum, hiç de heyecanlı olmayan bir yerde sanki çok can alıcı bir olay varmış gibi bitiriyorlar diziyi
aşıksada güvenemiyorum o kadının aşkına ben:dilcikar:
bence adnanı atölyey bihter gönderdi.elif konusu için... behlül bihtere çok kızgın :mymeka:
bişey çaktığı yok adnan ın bence.
heyecan yapıyolar işte. saçma sapan bişey çıkar merak etmiyom ben.
geçen haftanın fragmanın da da adnan sert sert bakıyodu odasında çalışırken bu hafta gördük karıcına bakıyomuş peşinede sırıtı verdi hemen. -tatlicadiarzu-
bu numaraları yutmuyoz artık senaristler huu duyun bizi.
behlül le bihter de basılmıcan bu hafta o da fos çıkacak %99.9
alıştık artık işin espirisi kalmadı -tatlicadiarzu-
aşık değil bence behlüle evet.
sadece arzuluyo bizim keretayı. genç, yaşuhluu, adeleli, boylu poslu çocuk :jeyyar:
sevmediği biriyle inat uğruna evlenirse babası yaşında ki adamla böyle kaptırı verir kendini başkasına :mymeka:
evet ya adnana bak behlüle bak, behlülden etkilenmemek için adnanı deli gibi seviyor olması lazım ama onu da sevmiyor bihter :dilcikar:
adnana bakışını fark ettınız mı bıhterın pişmanlıkla bole ozur dıler gıbı....
adnana bakışını fark ettınız mı bıhterın pişmanlıkla bole ozur dıler gıbı....
ayol ben bu bihteride anlamadım..hem şapur şupur öpüyor behlülü hemde olmaz yapmamalıydık falan diyo..oooohhhhhh ne güzel sen hevesini al sonrada namuslu ayağına yat
geçiciymiş o duygu ilerde behlülün kolarını atacakmış kendine,:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?