Aşk-ı Memnu Kanal D

işte onu anlamıyorum, hiç de heyecanlı olmayan bir yerde sanki çok can alıcı bir olay varmış gibi bitiriyorlar diziyi

yok sanmam, nişanlısını aramadı diye kızar belki, neden kızdı zaten bir anlam veremedim, bir şeyler mi kaçırdım yoksa

bence adnanı atölyey bihter gönderdi.elif konusu için... behlül bihtere çok kızgın :mymeka:

işte onu anlamıyorum, hiç de heyecanlı olmayan bir yerde sanki çok can alıcı bir olay varmış gibi bitiriyorlar diziyi

alıştık artık işin espirisi kalmadı -tatlicadiarzu-

aşıksada güvenemiyorum o kadının aşkına ben:dilcikar:

aşık değil bence behlüle evet.
sadece arzuluyo bizim keretayı. genç, yaşuhluu, adeleli, boylu poslu çocuk :jeyyar:
sevmediği biriyle inat uğruna evlenirse babası yaşında ki adamla böyle kaptırı verir kendini başkasına :mymeka:

kimse görmücek..fragmancı bizi deniyo yine fos fos...bişey yok........:roflol::roflol::roflol:

evet ya adnana bak behlüle bak, behlülden etkilenmemek için adnanı deli gibi seviyor olması lazım ama onu da sevmiyor bihter :dilcikar:

adnana bakışını fark ettınız mı bıhterın pişmanlıkla bole ozur dıler gıbı....

evet ya adnana bak behlüle bak, behlülden etkilenmemek için adnanı deli gibi seviyor olması lazım ama onu da sevmiyor bihter :dilcikar:

bihter ikisini de sevmiyor. saçmalayıp duruyo işte. psikolojisi hiç iyi değil kanımca.
annesinden nefret ediyo ama yönlendirmesine müsade ediyo. çok gelgitler yaşar okız bu kafayla çokkk.
laelaelaelaelae

Diziyi şimdik izledim-tatlicadiarzu-
Yaa behlül çok tatlı:CüvCüv:
Bihter behlülü öptüğünde behlül elini tutup tokat gelmesin dediğinde heyecanı , gülüşü çok hoş:asigim:
Sanki gerçekte yaşıyormuş gibi
3 kere döndürüp döndürüp izledim o anıkaydirigubbakcemile3
+
Katya ve firdevs hanıma uyuz oldum bu bölümde:mymeka:
Yazık olacak sanırım deniz hanıma:a015:
Katya tam dayaklık , böğğğ:1ninca:

ayol ben bu bihteride anlamadım..hem şapur şupur öpüyor behlülü hemde olmaz yapmamalıydık falan diyo..oooohhhhhh ne güzel sen hevesini al sonrada namuslu ayağına yat

Eger her seferınde aynı numarayı yaparlarsa bı yerden sonra monotonlasır ya arada bır de gercekten heyecanlanıcak seyler olmalı amaa...
Bı olay varmıs gıbı yapılıyo ama yok her seferınde de olmasın yaav..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…