Aşk-ı Memnu Kanal D

çok iyi bir bölümdü cidden ya, hele öpüşürken behlülün heyecanı çok gerçekti.

çok başarılı çocuk o anı yaşıyo ve oynuyo..geçişleri müthişti .:1shok:

hah hüzün kah sevinç aşk tutku..bihter nasıl aşık olmasın şeytan tüyü var behlülde...:sm_cool:

Bende Katyayi bogazim geliyor ne sinir bir kadin.
Cemile de de ilerleme goruyorum ben kizlar eskisine bakaraktan, sizce de oyle degil mi?
Firdevs hanim ise bazen cok ileri gidiyor cok fazla zorluyor sansini.
Surekli nihat konusunu acti mesela, illa hisse verilsin diye daha nekadar oldu ki oglan orada calisali.
Arsen hanim da cok sinir oldu bu duruma sanirim farkinda Adnan beyin doldurusa geldiginin.

Behlul ile Bihter de iyicene ilerlettiler iliskilerini..................

annesini babasını aldattığı için kınayan nefret eden bihter annesi gibi kocasını aldatıyor. behlül öptüğünde tokat atarken gitti atladı behlüle.
katya ne cesaret gitti denizin odasını karıştırdı. anahtarı buldu. deniz olanı biteni anlamadı ama firdevs kızına mektubu okutunca bihter pençelerini çıkaracak.

ay kızlar alemsiniz,hiç aklıma gelmedi öpüşürken sarımsak kokacağı:teytey:
katyaya deli oluyorum bende,herkes gibii ııyyy gıcık şeyklava:
Ahsen hn nekadar hanımefendi bi kadın ama pek yakıştıramadım nihatla konuşmasını...
bihterde kendi aldatıyo ama denizi öğrenince çok köpürüyo
haftaya çok heyecanlı bakalım neler olacakk
eşimde diyoki ben adanın yerinde olsam bihterle behlülü kovar denizle evlenirimkaydirigubbakcemile3

e mantı yerlerse olacağı bu hihoyyyt

adnan en başından denizle evlenseydi, behlül de bihterle olsaydı, tamamdı, ne roman ne dizi kalırdı geriye naniknanik

bu da denizin evdeki son anıları olacak galiba :1no2:

size tiyo getirdim.. önümüzdeki 2 bölümde olacaklar..dizide....

1.Behlülle Bihteri o sekilde kimse göörmüyor.
2.Matmazel su an evden ayrilmiyor.
3.Balikci sahneleri artik dizimize indi.
4.Balikci sahnleri Behlüle Bihtere pahaliya patlyiacak

Ve Bihter artik Adnana soguk davranicakmis ,ona sadece onu aldatigi icin
üzülecekmis ama bu geciciymis

ay kızlar ben çok sevindim behlülle bihter öpüşünce,aşk yaşamaya başladılar die mutlu oldum niyeyse kötü müyüm neyim ayoldelikafadulden galiba sevenlerin kavuşmasını istediimden olsa gerekŞeniz yalnız sonunu anlamadım adnan bey bişi çakıp gelmiş olamaz dimi atölyeye,yüz ifadesi de çok kötüydübenneyaptımki

yok sanmam, nişanlısını aramadı diye kızar belki, neden kızdı zaten bir anlam veremedim, bir şeyler mi kaçırdım yoksa

evet cnm haklısın o yüzden kızmış olabilir kızılcak bişi yoktuki zaten yemekten sonra herkes biyere dağıldı adnan bey çalışma odasına geçti bihterde kapıda ölece ona bakıyodu diğerleri müzik odasındaydılar sonra behlül bihteri atölyede bayağı bekledi sonrada adnan bey o suratla çıkageldi

merak ettim, neden kızdı bakalım :1shok:

fragmandan izlediim kadarıyla bihter ve behlül ilişkisiyle ilgili deil sanırım adnanın o suratı

bence
bihter
o sırada adnana benim sözümü dinlemiyor
kızla barışmıyor falan dedi
adnan da o nedenle behlülüln yanına gitti

offffffffffffffffffffffffffff
baydılar ya
tam başlar gibi oluyo
HOP bişey çıkıyor kesiliyor
yeter artık baymayın
artık fikirde zikirde belli
yahu
başlasınlar artık
zaten başladılarda
bu kadar vicdan gereksiz geldi bana
vicdanlı olsa kalkıp adamı öpmez...

merak ettim, neden kızdı bakalım :1shok:

bişey çaktığı yok adnan ın bence.
heyecan yapıyolar işte. saçma sapan bişey çıkar merak etmiyom ben.
geçen haftanın fragmanın da da adnan sert sert bakıyodu odasında çalışırken bu hafta gördük karıcına bakıyomuş peşinede sırıtı verdi hemen. -tatlicadiarzu-
bu numaraları yutmuyoz artık senaristler huu duyun bizi.
behlül le bihter de basılmıcan bu hafta o da fos çıkacak %99.9

bu sefer bihter dayanamadı yanaştı önce o öptükaydirigubbakcemile3 yalnız bu kız aşıkmı deilmi çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…