Aşk-ı Memnu Kanal D

evet bende gördüm bugün ve resmen dumura uğradımmmmmmm:1shok: :1shok:
65 estetik mestetik hoş kadın
her ne kadar öldürmek istesemde beğeniyorum ben bu kadınıkaydirigubbakcemile3

Alemsinizz kızlar yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

firdevsin kendi sesi değil de mi
bugün magazin programında farklıydıda
ben kendi sesi sanıodum saşırdım

Kıvanç Tatlıtuğ fena kızdı 21 Mart 2009 Cumartesi, 18:23 MAGAZıNMeltem Cumbul - Kıvanç Tatlıtuğ çifti, kaçamak yaptıkları Mudanya'da objektiflere yakalandı

Aşklarının gün yüzüne çıkmasıyla birlikte bir süre ıstanbul'dan uzaklaşma kararı alan Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ Güzelyalı Feribot ıskelesi'nde gazetecilere yakalandı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu durum karşısında plakasında adının baş harfleri bulunan lüks otomobilinin içinde kızgınlıktan çılgına döndü. Hırsla gaza basan Tatlıtuğ'un aracı, kısa sürede gözden kayboldu

ayy bula bula meltemimi buldu dağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ gibi delikanlı
şu aşk yakar reklamında meltemin yüzünü yakından gösteriyorda kırış kırış

ne olursa olsun yakıştıramıyorum ben bu çifti gönül işte otada. konar kakayada....:dilcikar:

yazik oldu dagggg gibi delikanliya. ortada bir sürü genc kiz dururken.
ben de hic yakistiramiyorum ya

kıvanç onamı kaldın bee.. manken azra akın sana daha iyi gidiyodu...ikinizde dünya birincisiydiniz...

yok evleneceklermiş meltemle..2009 sonunda. öyle açıkladılar.......benneyaptımki

kıvanç tatlıtuğ aşk konusunda tecrübem yok demişti doğru meltem cumbulla çıkmasından tecrübeli biriyle çıkarak tecrübe kazanıyor kanımca evleneceklerini sanmam laf işte gazeteciler soruyolar evlenecekmisiniz diye onlarda evet demişlerdir sanmam yakın zamanda biter bu aşk yaz sonu yada yaza kadarda sürmez

Defilenin sonunda çıkan Nebahat Çehre mankenlere taş çıkardı ve konuklara tarafından uzun süne alkışlandı.Defile sonrası yaptığı açıklamada genç görüntüsü için yapılan espirilere " Genç kalmak için özel bir şey yapmıyorum. Rahat giyinmeye ve makyaj yapmamaya dikkat ediyorum."diyerek cevap verdi.Ayrıca Nebahat Çehre" 45 yıldır sanat içinde yer alıyorum. Bir evim olmadı. Benim velihat diye göstereceğim kimse yok. Herkes işini başarı ile yapıyor." dedi. Podyumda yaşanan aksaklıklar için defilenin kareografisini yapan Ferhat Aral" Benden kaynaklanmıyor. Yardım defilesi olduğu için biz olanı kabul ettik. Bir takım aksaklıklar yaşandı.Maddi konularda yeterli destek alınamadığı için ve ayrıca buranın podyumu kullanıldı yeni bir podyum yapamadık. Yardım defilesi ve belli bir maliyet gerekiyor ve o maliyeti karşılayacak sponsor bulunamadığından biraz daha yardım olsaydı daha iyi ışık daha iyi podyum sağlanabilirdi. Ne kadar ekmek o kadar köfte bir iş oldu.Tamamen teknik bir mesele bizden kaynaklanan bir problem değil " diyerek açıkladı.

29.3.2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…