J
Juliet
Ziyaretçi
çuval giyse yakışır len çocuğa harcamayalım hemen piliz yanee.:lepi:
kilo alıyo bizim kerata ondan. nerde eski kıvanç..boncuk gözler kaybolacak yanaklarından..kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çuval giyse yakışır len çocuğa harcamayalım hemen piliz yanee.:lepi:
Ben orayı pek anlamadım. Yaşlı olanmı gözüne kestirdi nesrini.
Gençleren biride bakıyodu nesrine de çözemedim.:uhm:
kilo alıyo bizim kerata ondan. nerde eski kıvanç..boncuk gözler kaybolacak yanaklarından..kaydirigubbakcemile3
yaşlı olan göz kestirdi nesrine,aslında tam katyalık o adamkaydirigubbakcemile3
aşk çanları çalıyorbalıkçının nesrin için tombul hanım da bu evin kızı mı acaba demesi dizinin en şirin kısmıydı bence gamyoncuiremsu
tokat sahnesinde ne hayaller kurmuştum kanka oluyolar önümüzdeki hafta.kaydirigubbakcemile3
yakışmazlar ki ama. Gençlerden biri olsaydı keşkem.:1closedeyes:
Kız katya hiç bunlara bakarmı. Hem hatunun gözü beşirde.
.karızmatık mimik herşey var yeter artık almasın kilo....:sm_cool:yok kız toyken bu kadar karizmatik değildi.-tatlicadiarzu-
şimdi iyi allahı var. dediğin doğru ama biraz daha alırsa karizma kaybolabülürr.kaydirigubbakcemile5
sormakaydirigubbakcemile3yakında göbüşü çıkarkaydirigubbakcemile3
şu katya da birini bulsa iyi olacak artık, yoksa evi daha çok karıştırır o, pislük :bbo:
Kızlar, Peyker in saati çok hoşuma gitti neydi sizce bilen tahmin yürüten var mı şutarafagitti
Eşim hariç... :1ninca:
Fragman aldatmacılarından çok sıkıldım. Tokat sahnesinde nasıl tongaya düştük ama hiçkimsenin aklına gelmemişti bu durum.
şu katya da birini bulsa iyi olacak artık, yoksa evi daha çok karıştırır o, pislük :bbo:
Bende firdevs'in kostümlerine bayılıyorum polis baskınında giydiği siyah elbise üzerine giydiği krem rengi pardesü bir harikaydı çok iyi taşıyor mükemmel bir vücudu var takıları deseniz harika Bihter e gönderdiği pırlanta ve zümrüt taşlı gerdanlık nasıl ışıldıyordu...
Ayy bu aldatmacalar cok gicik yaa o tokat sahnesiinin sonucunun boyle olacagi heeç aklima gelmedi hatta ben tam o sira mutfaktaydim eşim izlemis geldim bana bi anlatiyoo firdes garisi cildirdi oda sakinlastermek icin diye herif bende daha cok bagilmli oldu diziyee gecen hafta misafir geldi bana diyoki bayanlar solanda otursun (orda tv yok ) biz burda otururuz aski memnuyu kaciramam diyoo ehehehheh o bakiyo bana anlatiyoo