Aşk-ı Memnu Kanal D

kilo alıyo bizim kerata ondan. nerde eski kıvanç..boncuk gözler kaybolacak yanaklarından..kaydirigubbakcemile3

yok kız toyken bu kadar karizmatik değildi.-tatlicadiarzu-
şimdi iyi allahı var. dediğin doğru ama biraz daha alırsa karizma kaybolabülürr.kaydirigubbakcemile5

ya bihterin duştan çıktıktan sonra peluş,düz terliklerle yürüyüşü nasıldı ama
gülmekten öldüm,çırpı bacak

Kızlar, Peyker in saati çok hoşuma gitti neydi sizce bilen tahmin yürüten var mı şutarafagitti

yok kız toyken bu kadar karizmatik değildi.-tatlicadiarzu-
şimdi iyi allahı var. dediğin doğru ama biraz daha alırsa karizma kaybolabülürr.kaydirigubbakcemile5
.karızmatık mimik herşey var yeter artık almasın kilo....:sm_cool:

sormakaydirigubbakcemile3yakında göbüşü çıkarkaydirigubbakcemile3

göbüşü gömlekten çıkıyo..dikkat ederseniz.
.:teselli:

Bende firdevs'in kostümlerine bayılıyorum polis baskınında giydiği siyah elbise üzerine giydiği krem rengi pardesü bir harikaydı çok iyi taşıyor mükemmel bir vücudu var takıları deseniz harika Bihter e gönderdiği pırlanta ve zümrüt taşlı gerdanlık nasıl ışıldıyordu...

Bende firdevs'in kostümlerine bayılıyorum polis baskınında giydiği siyah elbise üzerine giydiği krem rengi pardesü bir harikaydı çok iyi taşıyor mükemmel bir vücudu var takıları deseniz harika Bihter e gönderdiği pırlanta ve zümrüt taşlı gerdanlık nasıl ışıldıyordu...

Kadın gerçekten genç kızlara taş çıkartır. Oynadığı roller hep aynı tarz ama iyi oyuncu.

Ayy bu aldatmacalar cok gicik yaa o tokat sahnesiinin sonucunun boyle olacagi heeç aklima gelmedi hatta ben tam o sira mutfaktaydim eşim izlemis geldim bana bi anlatiyoo firdes garisi cildirdi oda sakinlastermek icin diye herif bende daha cok bagilmli oldu diziyee gecen hafta misafir geldi bana diyoki bayanlar solanda otursun (orda tv yok ) biz burda otururuz aski memnuyu kaciramam diyoo ehehehheh o bakiyo bana anlatiyoo

kızlar firdevs hanım ın gazetede bir röpörtajında okumuştum....
"dizide giydiklerimi kendim seçiyorum alıyorum param hep ona gidiyor" demişti....

tabiiii doğru yazıldıysa... ilginç ona paramı dayanır :))))

ayy kızlarr ben de diziden çok dekor ve giysileri izlediğim için arada dizi repliklerini kaçırıyorum...

eşime soruyorum ne dedi ne dedi diyorum o da diyor sen mi izlion ben mii :)))))

Ayy bu aldatmacalar cok gicik yaa o tokat sahnesiinin sonucunun boyle olacagi heeç aklima gelmedi hatta ben tam o sira mutfaktaydim eşim izlemis geldim bana bi anlatiyoo firdes garisi cildirdi oda sakinlastermek icin diye herif bende daha cok bagilmli oldu diziyee gecen hafta misafir geldi bana diyoki bayanlar solanda otursun (orda tv yok ) biz burda otururuz aski memnuyu kaciramam diyoo ehehehheh o bakiyo bana anlatiyoo

:1shok: Hep beraber niye seyretmiyosunuz.:1shok:

Back
X