J
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orjinalinde sadece beşir bilio bunların ne haltlar yediğini birde firdevs hanım en sonda patlıyo olay nihal öğrenio ayılıp bayılıo babasına söylüo sonrasıda malum işte . daha çook görürüz o yakalamış bakışını anlayacağınız bu sezon zaten sanmam 2. sezon yada olursa 3. sezon sonunda çıkacak olaylar
canımm kesinlikle haklısın
izleyen herkes gidip yengesine aşık olmicak tabi ki ama NORMALMİŞ GİBİ GELECEK GENÇLERE..
öyle hale getirdilerki duygusallıkla biz demiyomuyuz başlasın artık yasak aşk,yazık behlüle.. biz diyosak çocklar gençler ne düşünr
içki içmeyi,nikahsız aynı ewde yaşamayı nası normal hale getirdiler bi 10 yıl öncesi böylemiydi sizce
aranızda öğretmenler vardır öğrencilerin durumuna bi bakın anlarsınz özellikle lise ve 8.sınf düzeyi benneyaptımki
tekpi alıyomuş dizi çok öpüşme oluyo çocuklarımızla izleyemiyoruz die.
o yüzden senaristler bir süre daha..öpüşme sahnesi koycaklarmış süresini bilmişyorum ama bi müddet sonra yatak sahneleri başlayacakmış ...bunlar iyi günler yani..kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar unutmayalım aşkı memnu türkiyenin hemde trt nin 30 sene evvel yayınladığı en uzun soluklu dizisi.bence dizinin sonunu görünce gençler iyi bir ders bile alıcaklar.
arkadaşlar unutmayalım aşkı memnu türkiyenin hemde trt nin 30 sene evvel yayınladığı en uzun soluklu dizisi.bence dizinin sonunu görünce gençler iyi bir ders bile alıcaklar.
..bu çok komiğime gtti kızlar paylaşmak istedim:)![]()
..bu çok komiğime gtti kızlar paylaşmak istedim:)![]()
iyide peyker bhlülü sevmiyor ki
?
garip olmuş
kaç kez gördüm bu şemayı daha denişik şeyler bulun arkadaşlar..kaydirigubbakcemile3
:roflol: Baydı......:roflol:
tamam dizi hos güzel de ben fragmanlari hazirlayan arkadaslara seslenmek istiyorum, gina geldi artik fragmanlarin benzerliginden :mymeka: her fragmanin sonunda illa biri digerini görmüs gibi bakiyor misal gecen bölümlerde matmazelin gördügü sahne, simdide Nihal'in gördügü sahne, degisiklik istiyoruz fragmani bile izlemek istemiyorum artik hep ayni hep ayni kötükedihüso
fragmanlar hiçte gerçekci diil.ters köşeye yatıyoruz.kafamçokkarıştı