Aşk-ı Memnu Kanal D

tekpi alıyomuş dizi çok öpüşme oluyo çocuklarımızla izleyemiyoruz die.

o yüzden senaristler bir süre daha..öpüşme sahnesi koycaklarmış süresini bilmişyorum ama bi müddet sonra yatak sahneleri başlayacakmış ...bunlar iyi günler yani..kaydirigubbakcemile3

orjinalinde sadece beşir bilio bunların ne haltlar yediğini birde firdevs hanım en sonda patlıyo olay nihal öğrenio ayılıp bayılıo babasına söylüo sonrasıda malum işte . daha çook görürüz o yakalamış bakışını anlayacağınız bu sezon zaten sanmam 2. sezon yada olursa 3. sezon sonunda çıkacak olaylar

doğru söylüyorsun. nihalin behlüle olan aşkını anlayan beşir yatağa düşüyor. behlül ve bihter mektuplaşıyor ve bunu nihal ele geçiriyor. bunun üzrine bayılıyor. akşam yatakta hasta baygın yatarken beşir nihalin bu haline dayanamayıp bildiği tüm gerçeği adnan beye anlatıyor.
artık olaylar gelişmeye başladı. çok uzmasın bence. ama uzatırlar.:oklava:

canımm kesinlikle haklısın
izleyen herkes gidip yengesine aşık olmicak tabi ki ama NORMALMİŞ GİBİ GELECEK GENÇLERE..
öyle hale getirdilerki duygusallıkla biz demiyomuyuz başlasın artık yasak aşk,yazık behlüle.. biz diyosak çocklar gençler ne düşünr
içki içmeyi,nikahsız aynı ewde yaşamayı nası normal hale getirdiler bi 10 yıl öncesi böylemiydi sizce
aranızda öğretmenler vardır öğrencilerin durumuna bi bakın anlarsınz özellikle lise ve 8.sınf düzeyi benneyaptımki

arkadaşlar unutmayalım aşkı memnu türkiyenin hemde trt nin 30 sene evvel yayınladığı en uzun soluklu dizisi.bence dizinin sonunu görünce gençler iyi bir ders bile alıcaklar.

tekpi alıyomuş dizi çok öpüşme oluyo çocuklarımızla izleyemiyoruz die.

o yüzden senaristler bir süre daha..öpüşme sahnesi koycaklarmış süresini bilmişyorum ama bi müddet sonra yatak sahneleri başlayacakmış ...bunlar iyi günler yani..kaydirigubbakcemile3

öpüşenler belli hiç peyker le nihat öpüşmüo ben görmedim yani

arkadaşlar unutmayalım aşkı memnu türkiyenin hemde trt nin 30 sene evvel yayınladığı en uzun soluklu dizisi.bence dizinin sonunu görünce gençler iyi bir ders bile alıcaklar.

bu zaten diger yönü .:uhm:.

sonunda biri mezara gidecek digeri kaçacak zaten...sonu belli...:çok üzgünüm:

inşallah öyle olur arkadaşım
gençler ders alcaksa iyi
ben sonunu bilmiyorum ders alırlar mı ama şuana kadar ders alcakları bişey yoktu ya
neyse arkadaşlar hepinze iyi paylaşımlar
herkesin düşüncesi aynı olcak diye bi kaide yokhihoyyythihoyyyt

.....................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
n7059961991767447255618.jpg
..bu çok komiğime gtti kızlar paylaşmak istedim:)

Bu şemayı görmüştük canım. Yine de sağol.;)

kaç kez gördüm bu şemayı daha denişik şeyler bulun arkadaşlar..kaydirigubbakcemile3

tamam dizi hos güzel de ben fragmanlari hazirlayan arkadaslara seslenmek istiyorum, gina geldi artik fragmanlarin benzerliginden :mymeka: her fragmanin sonunda illa biri digerini görmüs gibi bakiyor misal gecen bölümlerde matmazelin gördügü sahne, simdide Nihal'in gördügü sahne, degisiklik istiyoruz fragmani bile izlemek istemiyorum artik hep ayni hep ayni kötükedihüso

tamam dizi hos güzel de ben fragmanlari hazirlayan arkadaslara seslenmek istiyorum, gina geldi artik fragmanlarin benzerliginden :mymeka: her fragmanin sonunda illa biri digerini görmüs gibi bakiyor misal gecen bölümlerde matmazelin gördügü sahne, simdide Nihal'in gördügü sahne, degisiklik istiyoruz fragmani bile izlemek istemiyorum artik hep ayni hep ayni kötükedihüso

fragmanlar hiçte gerçekci diil.ters köşeye yatıyoruz.
kafamçokkarıştı

beide hep kafalar biryerlere dönüyor
o ona o ona o ona o ona bakıyor
kafasını çeviriyor hep

Back
X