• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bu arada peykerin kayınvalidesini evi dikkatimi çekti yanılmıyorsam orası kurtköy milenyum park evleri
kuzenim orda oturuyor. müthiş bir site ve evler akıllı ev sistemiyle yapılmış siz eve gelmeden fırın çalışıyor falan filan birsürü ayrıntı.
konu dışı biliyorum ama aklıma geldi yazdım.

darısı başıma ( başımıza) ....
:Saruboceq:

Firdevsin derdi baska, görmüs olsaydı Bihtere etmedigini bırakmazdı, oysaki kuytu köselerde aglıyor, mızmızlanıyor, kesin asık oldu bencede. akannehir

Firdevsin derdi baska, görmüs olsaydı Bihtere etmedigini bırakmazdı, oysaki kuytu köselerde aglıyor, mızmızlanıyor, kesin asık oldu bencede. akannehir

firdevsin bihtere yapmadığını bırakmamasının nedeni görmemiş olması değil bence sadece reytingler yükselsin diye uzatıyorlar.sonuçta firdevsse de bir başkasıysa da öyle hemen kim olduğunu ortaya çıkarmazlar bu yüzden 2-3 kişiyi aynı mesafede tutmalılar olaya bence.

Orası zaten öyle canım, raiting konusu özellikle, belki yaza kadar ögrenmeyiz kim oldugunu ne dersiniz? akannehir
Heleki yeni sezon fragmanı tam komediydi, herkes görmüs gibi yapmaları.
Diyoruz ya ey senaristler, siz bu yollardan cıkarken biz coktan iniyorduk lülülülülülü zemuszemus

bencede firdevs görmedi asık oldu tüm derdi o yoksa bihtere santaj yapardı o para koparmak için kaydirigubbakcemile2

bu arada peykerin kayınvalidesini evi dikkatimi çekti yanılmıyorsam orası kurtköy milenyum park evleri
kuzenim orda oturuyor. müthiş bir site ve evler akıllı ev sistemiyle yapılmış siz eve gelmeden fırın çalışıyor falan filan birsürü ayrıntı.

kız evim evime koyda fotoları gözümüz bayram etsin.öle anlatıp kaçmak yokkkkdelikafadulden

ya ben başından beri firdevs diyordum ama şimdi acaba beşir mi diyorumm off iice bunaldım artık belli olsun yaaakafamçokkarıştı,,,

nesliiii firdevss diil beşir oo görenn
firdevvs sevgili baptı gendinee
gerçektenn :1rolleyes:

bu arada sewısme sahnesının cok tepkı aldıgı bellı oluor.
artık gostermıolar sewısmelerını hatta opusmelerınıdee
Niye tepki aldıki güseldi :))opuyorumnanaktan

Amin canım keşke .
Kuzenin ne iş yapıyo bu arada konu dışı ama merak ettim.Yanlış meslek seçtim sanırım ben,hiç öle bi evim olmayacak :sm_confused:

ya bence beşir gördü ve deniz hanıma anlatı
olabilirmi aceba???
firdevs hanım görmüş olamaz onun derdi başka bence
birde benim dikkatimi bişey daha çekti
Peyker sezon finalinden önce hamileydi
ee aradan onca zaman geçmesine rağman nasıl oluyorda aynı duruyor ve hiç laf hamileliğie gelmiyor?
ve nihatin sesine nolmuş ya? sesini değişmişler ama çok iğrenç olmuş
ayrica peyker ve kayinvaldeside evlerini değişmişler

ya bence beşir gördü ve deniz hanıma anlatı
olabilirmi aceba???
firdevs hanım görmüş olamaz onun derdi başka bence
birde benim dikkatimi bişey daha çekti
Peyker sezon finalinden önce hamileydi
ee aradan onca zaman geçmesine rağman nasıl oluyorda aynı duruyor ve hiç laf hamileliğie gelmiyor?
ve nihatin sesine nolmuş ya? sesini değişmişler ama çok iğrenç olmuş
ayrica peyker ve kayinvaldeside evlerini değişmişler

sezon finalinde daha 2-3 aylık bişeydi peyker..sezon finali günü ve de ertesi günü olanları izledik zaten...tarihi ileri atma gibi bişey olmadı ki...

sezon finalinde daha 2-3 aylık bişeydi peyker..sezon finali günü ve de ertesi günü olanları izledik zaten...tarihi ileri atma gibi bişey olmadı ki...

evet orası öyle canım
ama sezon finalinden önce devamli midesi felan bulaniyordu. çok hastaydı vs. ne çabuk geçti bunlar onu merak ettim bende şimdi bi güzel havuza girdi felan

Back
X