• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask ilani

Ben de cok mutsuzuum. Senin de konunu okuyorum. O kalp isareti kardesinedir diye dusundum ben.sonucta siz yakinsiniz sevgili yapmaz diye dusundum. Ah biz ne yapicaz ya.. Mutsuzum ama keske o hayatima girmeseydi de diyemiyorum.ne kadar mutsuz olsam daa.. O benim birtanem saftiriğim :)

ayy umarım kardesıne yapmıstır o kalbı yaa :'( cok heycanlıydı kardesı gelecegı ıcın... kafayı yıcem saatlerdır resmen. bılmıyorum valla ne olacak bızım bu halımız. umarım ıyı sonuclanır. yoksa yakarım onları valla :P

Redimdeki kisi kardesiymis. Kardesi ile olan resme sevgili yaptigi icin kalp koymaz bence. Eger resimde sadece kardesi ve kendisi varsa kalp muhakkak kardesinedir.. Sizin durumunuzu tam olrak anlamadim ama.smdi sevgili msiniz. O senin sevdigini biliyor mu.. İnsallah her sey istedigin gibi olur.. Bana bu kadar yardim ettin kendin de cok mutly olursun umarim

Redimdeki kisi kardesiymis. Kardesi ile olan resme sevgili yaptigi icin kalp koymaz bence. Eger resimde sadece kardesi ve kendisi varsa kalp muhakkak kardesinedir.. Sizin durumunuzu tam olrak anlamadim ama.smdi sevgili msiniz. O senin sevdigini biliyor mu.. İnsallah her sey istedigin gibi olur.. Bana bu kadar yardim ettin kendin de cok mutly olursun umarim

fotoda evet sadece kendısı ve kardesı var. ve bugun anladımkı o kalp kardesıneymıs. kardesı farklı bı ılde annesı babası ayrı oldugu ıcın annesı ıle kalıyo kardesı. o yuzden baya mutlu olmus kardesı geldıgı ıcın :) cunku bayadır gorusemıyolardı
sevgılı degılız henuz. ınsallah olacagız :D (amın) :) yanı benım temennım o yonde :D
benım onu sevdıgımı bılmıyo. sımdılık gorusuyorruz konusuyoruz oyle ama farklı yanı. yanı var arada bıseyler ama adı yok henuz bakalım...
canım sağol ıyı dıleklerın ıcın :) hepımız mutlu oluruz ınsallah :(

Son düzenleme:
Demlibardakcay ..ahah tesekkur edrim. İnsallah hayirlisi olur da benimki cocukca degil pek .. Ya o beni tanimiyor ama ben onunla gelecegimi kurdum :D :D :) :)

Ayy cok sevindim kardesine olmasinaa.. Sende umit cok sonucta aranizda birseyler var ve sana ilgli. Kesinlikle seviyo seni...bide bana bak.. Bugun yagmur yagiyor.. Ben de beni tanimayan birisiyle o yahmur altinda yurumenin hayalini kuruyorum :) :) :) :( :(:( ben onda tutuklu kaaaaldimmmmmm...... :) :(

ask guzel sey guzelım. bu kadar uzme kendını. hele su tatılın bıtsın bı. o zaman hersey daha da guzel olur belkı. suan onu goremedıgın ıcın boyle dusunuyosun. 2hafta goremıceksın felan. onu goremıyosun, ondan haber alamıyosun... bunlara uzuluyosun suan. bunları takıyosun kafana ve kendı kendını depresyona sokuyosun. yapma bunu kendıne :)

Aslinda ikinci donem de pek goremiycem. İn ikiler genelde evde ders calisiyor rapor alip. Sonra okuldan ayrilicak.
Bir de su defter olayindan cok korkuyorum ters tepki yaparsa diye.
Ama evet ask guzel bisey. Canimin yandigi zamnlarda bile keske onu hic tanimasaydim diyemiyorum.

ters tepkı yapmaz. yapsa bıle bıda gormıcem nasılsa dıye dusun kendını rahatlat canım :) belkı rapor almaz senınkı :) ne dedık olumlu dusunuyoruz :)

İnsallah almaz rapor.. Ama dersleri de aksamasin sinavi iyi gecsin ..belki ayni universiteye gideriz.
Bu arada defterde bi syf bosluk var sonra siir var. Benm yazdigim bir siir .

16 yaşında ne aşkı yaaa... Bence kesınlıkle hoşlantı bu yaşlarda inanılmaz derecede aşık oldum,öldüm bıttım gibi gelir ama ilerleyen yaşlarda görüceksinki boşş...

Ama bır fıkır ben 16 yaşındayken hoşlandıgım brısıı vardı ve gıdıp konuşmuştum ve evet demişti.Kendısı ılk erkek arkadaşımdı...:32::32:
belki sende sadece gidip söyleyebilirsin.

bende lise 1 giderken bir çocuktan hoşlanmıştım oda son sınıflardaydı hep takip ederdim ama bir türlü konuşma fırsatım olmamıştı ama en sonunda arkadaşlarımla haber verdirmiştim oda numarasını vermişti :D ama mesaj atmamıştım :1::1: unuttum gitti sonra :) lise 2 de ilk zamanlarda yine birinden hoşlandım ama bu sefer farklıydı ve onun arkadaşı yardımıyla biz konuşmaya başladık sonra çıkmyaa ve şimdi 3. yılımız olduu 19 yaşındayım bu arada :16: inşallah üniversite sınavınıda kazanıpp aynıı yerde okumaya devam ederizz :16: sana diyeceğim bence hiç bekleme direk git söylee

hahah çok heyecanlı :1:
ah lise günleri yaa...

(kendimi çok yaşlı hissettim :52:)

dersanesini öğren haftasonları bi şekilde karşısına çıkarsın.

Hayata.. Hakli olabirsin fakat ilerde zaten sevmem deyip vazgecemiyor insan. Lisede asik olup universitede bile birlikteligi devam eden insanlar var . Benim umudum da bu :) tesekkurler yorum icin

Back
X