aşk karmaşası

Neden yapamıyorsunun ki,aşk bu kadar mı gözünüzü kör ediyor.
Yanlışa yanlış katmayın lütfen..

ZATEN BUNU bildgım için bıtırmeyı düşünüyorum..ama bişey çkıor ve geri çekılıyorum...ikimizinden birbirimizden büyük bi beklentisi yok o yaşı geçiyor diye aılesınn buldugu bırıyle evlenmiş.eşinin mulayimliğini sevmiş ama o da aşık olmamış en son ünideyken evlenmeden once bırıne aşıkmış kı evlenmiş o kişi.kardeşide evlennce sıra buna gelmiş.......biz ikimiz aslında dşarda yaşanılan yuva yıkıcı bi ilişki degılde tam tersıne iki arkadaş aşkı gbi seviyeli bi ilişkımız var kızınn videolarını izlerız flan flan..

aile içi iletişimleri çok iyi ama 6 7 yıl olmus evlenelı ve zaten aşk ve flörtlükten oluşan bir evliliği yok.yaşı geçiyor dıye evlılık baskısı aıleden vede aıle dostunn kızını on göstermelerı onunda kızın mulaımlıgınden dolayı tamam olsn demesı evlilikleri..ıkımzdede aynı sorun seviyoruz ama AŞK değil alışkanlık sadce olması gerektıgı.

al benden de okadar peki o seni seviyormu

sevdiğini biliyorum fazla değer veriyor aramzdakı ılışkı cok farklıaıle yıkıcı bırsey degıl.bırbırımızın dert ortagıyız bıyandan.gecenlerde tv ızlıorduk bu adam cok karızmatık yaa dedım cok bozuldu kızdı bana acayip ..(kıskandı)

Nişanlından ayrıl o bunları haketmiyor başkasıyla daha dürüst bir ilişkinin içinde pek ala mutlu olabilirdiğer aşık olma olaylarına bir şey demek bile istemiyorum

bnde asla dıyordm ama aslaaa demekle olmuyormus anladım.bende anlam veremıyorum nasıl bıan bole dır durumun içine girdiğimizi ama oldu işte ve çıkması okdarda kolay degıl..zaten son 2 bcuk ay daha burdaym sonra bu şehirden gidicem belkı degişir hersey...

rahatlık değil rahat olsam burda içimi dökmek istemez gezer dolasır eglenır gulerdım...

Nişanlından ayrıl o bunları haketmiyor başkasıyla daha dürüst bir ilişkinin içinde pek ala mutlu olabilirdiğer aşık olma olaylarına bir şey demek bile istemiyorum

nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.

Son düzenleme:

istıyorum ama olmuyor.belkı zamnala kendılgnden bıter zaten 2 ay snra bu sehırden ayrılıorumeger işimde değişiklik olursa olmazsa burda dewam ve nolur blmıorum.

Ben yuva üstüne yuva Kuranı gördüm. Oluyor yani. Kendine yakıştırıyorsun heralde, yapabilirsin tabii ki. Mutsuzdur zaten evde, den mutlu edersin.

Ben yuva üstüne yuva Kuranı gördüm. Oluyor yani. Kendine yakıştırıyorsun heralde, yapabilirsin tabii ki. Mutsuzdur zaten evde, den mutlu edersin.

yakıştrma meselesi değil bu ve yuva kurma gbı bı durummuzda istegmzde yok onun bı yuvası var zaten...

ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...

Çok çirkin. Mide bulandirici. Allah korkunuz yok mu sizin. Ayıp ya ne edep kalmış ne saygı. Evli bir adamdan ne bekliyorsun çok merak ediyorum. karisindan bosanip seninle mi evlenecek. Çok komik. Ancak 5 dakikalık zevki olursun sonra da hop kapının onundesin. Böyle kadınlar görünce aciyorum sadece. Yazık çok yazık

Vallah bizim burda böyle insanlara metres ya da kuma sıfatını yakistiriyorlar canım.

cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..

Hakarete doyacaksın şimdi burda.

Olur öyle şeyler arada, icraata geçmediğin sürece problem değil. Geçer muhtemelen bir süre sonra. Çok kafaya takmamaya çalış, yoksa saplantı haline gelebilir.

Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz ooooof yani. İyi takılın adamla ne diyelim? Dünyada adam kalmadı da birliktesiniz o yüzden değil mi? Ben de çok aşıktım, birlikte de olmuştum sevgilimle, nefes alamam sanıyordum, mantığıma ters düştüğü an bitirdim. Yok öyleymiş dee böyleymiş de. Çok düşük muhabbetler bunlar, aynen devam bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Size ayni seyi yapsalar ne hissederdiniz kesinlikle iliskinizi kesip aldattiginiz icin de nisanlinizdan ayrilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…