Bence nisanlindan ayril sekerim, sevmedigin biriyle evlenme.
Bu adamdan da uzaklas bence, adam evli. Sevecegin baska biri mutlaka cikar.[/QUOTE
nişanlımı sevmıyor değilim ona deger verıorum çünkü mükemmel bir yüreği ve kişiliği var.evlilik için baba olcak mukemmel bırı ama bu durum bambaşka bişey birazda aramzda mesafe oldgu ıcn bole 2 veya 3 ayda bır gorusuorz nşanlımla... AŞK VE SEVGİ ÇOK BAŞKA DURUMLAR.....:44:
maleseeef öyle bnm gbi bırının payaşımlarına ihtyacım var.empati kurarak cevaplamalrını isterim.çünkü bu durum bnm en karşı çıktıgım bir duurmdu ama başa gelmediğince anlayamıyormuş insan.vicdan kalp akıl arası çekişilip durmak çok zor....nereye kadar sürecegini bilmiyorum bazen bırakmalısın dıorum ama yapmaıorum....
Yapılacak tek şey nişanınızdan ayrılmak,eğer bunu duyarsa ne hisseder hiç düşündünüz mü?
Ya da tam tersi olsaydı ne olacaktı.
Evli birinden ne beklentiniz olacak ki,eşinden ayrılmayak bir kere nereye kadar devam edecek bu ilişki..
iyi de hanımefendi sizin yüzünüzden bir gün bu yuva mutlaka yıkılacak ,zaten yıkılmış ki ,adam karısını aldatıyor ,siz de kumalığı kabul etmişsiniz ,adam 2 kadını da idare ediyor ,nasıl böyle bir adama aşık olabiliyorsunuz orası da ayrı bir durum zaten ..
al benden de okadar peki o seni seviyormu
ben de bir zamanlar evli birine aşık olmuştum.en yakın arkadaşım tanıştırmıştı.neden olduğunu hala bilmiyorum ama arkadaşım evli olduğunu söylememişti.bana boşanmış demişti.evli olduğunu bile bile ona aşık oluşumu izlemişti.kim bilir içinden ne eğlenmiştir.sonra benim içime bi kuşku düştü ben çok üstüne gitmiştim onun ve evli olduğunu itiraf etmek zorunda klmıştı.dünyam başıma yıkıldı.çok aşık olmuştum.çok ağladım çok süründüm ama bitirdim hemen öğrenir öğrenmez bitirdim.bence siz de öyle yapmalısınız.ilerde evleneceğiniz insanın ya da doğacak çocuğunuzun ya da ailenizin yüzüne bakabilmek için o evli adamdan hemen ayrılmalısınız.ben hep söylüyorum.çok hatalar yaptım çok saçma ilişkiler yaşadım.ama tek bi şeyi yapmadım yapmam da evli bir erkekle asla.
Az öncede farklı bir yerde konunuzu gördüm orda soyledigimi yine söylüyorum sizin gibi insanlardaki ozguvene hayranim. Bu ne rahatliktir arkadaş ya.........
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nişanlından ayrıl o bunları haketmiyor başkasıyla daha dürüst bir ilişkinin içinde pek ala mutlu olabilirdiğer aşık olma olaylarına bir şey demek bile istemiyorum
ben de bir zamanlar evli birine aşık olmuştum.en yakın arkadaşım tanıştırmıştı.neden olduğunu hala bilmiyorum ama arkadaşım evli olduğunu söylememişti.bana boşanmış demişti.evli olduğunu bile bile ona aşık oluşumu izlemişti.kim bilir içinden ne eğlenmiştir.sonra benim içime bi kuşku düştü ben çok üstüne gitmiştim onun ve evli olduğunu itiraf etmek zorunda klmıştı.dünyam başıma yıkıldı.çok aşık olmuştum.çok ağladım çok süründüm ama bitirdim hemen öğrenir öğrenmez bitirdim.bence siz de öyle yapmalısınız.ilerde evleneceğiniz insanın ya da doğacak çocuğunuzun ya da ailenizin yüzüne bakabilmek için o evli adamdan hemen ayrılmalısınız.ben hep söylüyorum.çok hatalar yaptım çok saçma ilişkiler yaşadım.ama tek bi şeyi yapmadım yapmam da evli bir erkekle asla.
Ben yuva üstüne yuva Kuranı gördüm. Oluyor yani. Kendine yakıştırıyorsun heralde, yapabilirsin tabii ki. Mutsuzdur zaten evde, den mutlu edersin.
ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
Onun bir yuvası varsa sizin bu yuvadaki sıfatınız, konumunuz ne?yakıştrma meselesi değil bu ve yuva kurma gbı bı durummuzda istegmzde yok onun bı yuvası var zaten...
Onun bir yuvası varsa sizin bu yuvadaki sıfatınız, konumunuz ne?
Vallah bizim burda böyle insanlara metres ya da kuma sıfatını yakistiriyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?