- 19 Kasım 2013
- 18.798
- 33.899
- 798
ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
sevdiğini biliyorum fazla değer veriyor aramzdakı ılışkı cok farklıaıle yıkıcı bırsey degıl.bırbırımızın dert ortagıyız bıyandan.gecenlerde tv ızlıorduk bu adam cok karızmatık yaa dedım cok bozuldu kızdı bana acayip ..(kıskandı)
ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...
cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..
Şu terbiyesiz terbiyesiz konuşmaya da bakın hele. Yemin ediyorum seni benim elime verseler var ya öyle pis doverim ki. Yok arkadascaymis yok kızının videolarını izleyip guluyorlarmis, bence sen sorunlusun arkadaş.. o kız bilse ki babası annesine böyle bir ş...sizlik yapıyor acaba bu durum hoşuna gidecek mi? Yok arkadascaymis yok bilmem neyceymis. . Pardon bence siz insan değilsiniz. Yazık ya demekki insanlar böyle ha.vanlasiyorlar..
Size daha o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama banlanmak istemiyorum. Allah sana ve senin gibilere hidayet versin. Bu arada nisanlinin adını numarasini falan at da onu uyarayim ve o da kendine evli bir kadın bulsun, hem seni hem de onu idare etsin ARKADAŞCA! !!!!!
nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.
Ya çok güldüm sana yaaaKız içinde laf bırakmamışsın ya.Bi de diyo ki daha neler derdim
Daha çok şey derdim gerçekten ama diyemiyorum. Tv'de birini beğendim de kıskandı da falan filan deyince iyice tepem attı vallahi. Ya resmen adamın karısıyla çocuğuyla geçireceği hoş vakitlerini çalıyor bu kadın! Allahım bizim eşlerimizi böyle kadınların fitnesinden kurtarsın inşallah. Ben de evliyim, Allah korusun ya bu olay benim başıma gelseydi? Böyle düşünmek dahi istemiyorum daha da çıldıracağım yoksa...
Yorumlara bak.
Kalp bu, kim ister evli birini sevmeyi.
Ama kalp iste eyleme gecmezse gayet masumane bir ani olarak kalir..
Kimsenin kimseyi kinamaya hakki yok.
Amin diyorum.İnsan korkuyor valla.Böylelerini okudukça hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?