- Konu Sahibi huysuzbicirik
-
Bu din ve aile olayları çok riskli. Farklı bir boyutunu ben de yaşadım.İstediğin kadar kulaklarını tıkasanda malesef yürümüyor.merhaba kızlar, kk da yeniyim ama aylardır yazdıklarınızı takip edip birbirinize derman olmanızı okuyorum. bu sebeple sizlere derdimi açmak istedim. 4 senelik bir ilişkim var. 2 sene önce kendi aramızda sözlendik. ailem sevgilimi malesef hiç kabullenemedi. bizim birbirimize duydugumuz sonsuz aşkı hiç anlayamadılar. ablam da bekardır ve sanıyorum ki bu sebeple annemi hep benim ilişkime karşı doldurdu. kızlar asıl sorunuma geliyorum. ben başı açık bir kızım ancak sevgilimin ailesi mütaasıp ve sevgilim bu aralar hep evleneceğim kadın başı kapalı olmalı gibi cümleler kuruyordu laf aralarında. ben haliyle üzerime alınıyordum. 1 hafta önce bu konular üzerine tartışıp ayrıldık ve ben cözümü ailemi ve özellikle ablamı karşıma alarak kapanmakta buldum çünkü onsuz bir hayatı düşlemek bile bir ölüm. bu kararımdan sonra sevgilimin gözleri parladı ve benimle gurur duyduğunu söylüyor. Fakat ablam benimle konuşmuyor günlerdir yüzüme bile bakmıyor. kızlar sizce kararım doğru mu bir yanda aşkım bir yanda ailem?.....
ben 4 yılımı ona verdikten sonra bu kadar kolay vazgeçemem aşkımızın ailemi ikna ediceğini düşünüyorum sizce haksız mıyım??bu arada yorumlarınız için teşekkürler
merhaba kızlar, kk da yeniyim ama aylardır yazdıklarınızı takip edip birbirinize derman olmanızı okuyorum. bu sebeple sizlere derdimi açmak istedim. 4 senelik bir ilişkim var. 2 sene önce kendi aramızda sözlendik. ailem sevgilimi malesef hiç kabullenemedi. bizim birbirimize duydugumuz sonsuz aşkı hiç anlayamadılar. ablam da bekardır ve sanıyorum ki bu sebeple annemi hep benim ilişkime karşı doldurdu. kızlar asıl sorunuma geliyorum. ben başı açık bir kızım ancak sevgilimin ailesi mütaasıp ve sevgilim bu aralar hep evleneceğim kadın başı kapalı olmalı gibi cümleler kuruyordu laf aralarında. ben haliyle üzerime alınıyordum. 1 hafta önce bu konular üzerine tartışıp ayrıldık ve ben cözümü ailemi ve özellikle ablamı karşıma alarak kapanmakta buldum çünkü onsuz bir hayatı düşlemek bile bir ölüm. bu kararımdan sonra sevgilimin gözleri parladı ve benimle gurur duyduğunu söylüyor. Fakat ablam benimle konuşmuyor günlerdir yüzüme bile bakmıyor. kızlar sizce kararım doğru mu bir yanda aşkım bir yanda ailem?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?