- Konu Sahibi huysuzbicirik
-
ailemle konuşmayı denedim tabi denemez olur muyum??her seferinde o çocuğun bana layık olmadığını tekrarlayıp durdular. çok ağladım ama derdimi hiç biriyle içten paylasamadım. tabi ki de öncelikle Allah rızası için kapandım zaten çocukluğumdan beri orucumu düzenli tutarım. namaza da başladım her şeyi layıkıyle yapmaya çalışıyorum Allahın izniyle ama bu ikilem beni günden güne eritiyor
acil olmasının sebebi ailemle aramın kotü olmasıdayanamıyorum buna. bu arada yaşım 20 ve üniversite okuyorum. kızlar yazdıklarınızı okuyunca hepsi çok mantıklı geliyor ama kalbime söz geciremiyorum. Allah rızası için kapanmama vesile olması iyi bir şey diye düşünüyorum. sevgilim de benim iyiliğimi istiyor. kendiside alkolü bırakıp namaza başladı
hepiinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ancak 2 sene önce sözlendiğimzde, ben kendimi sevgilime teslim ettim ve bu olaydan sonra onun bana karşı tavrı değişti. ilk başta bana namusumsun diyen eden adam beni umursamaz oldu araya uzun bir askerlik dönemi girdi. bana hala aşık olduğunu biliyorum sadece bir dönemden geçtiğini düşünüyorum ve bu kararımın aramızdaki bağı güçlendieceğini düşünüyorum ve tabi Allah la aramdaki bağımı kuvvetlendirmeme vesile oluyor
hepiinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ancak 2 sene önce sözlendiğimzde, ben kendimi sevgilime teslim ettim ve bu olaydan sonra onun bana karşı tavrı değişti. ilk başta bana namusumsun diyen eden adam beni umursamaz oldu araya uzun bir askerlik dönemi girdi. bana hala aşık olduğunu biliyorum sadece bir dönemden geçtiğini düşünüyorum ve bu kararımın aramızdaki bağı güçlendieceğini düşünüyorum ve tabi Allah la aramdaki bağımı kuvvetlendirmeme vesile oluyor
Şimdi anlaşıldı.
Sen kendini mecbur hissediyorsun yani????
Şimdi madem muhafazakar bir ailenin çocuğu neden evlilik öncesi bir kızın günahına giriyor bir .
İkincisi kapanmazsan seninle evlenmem demek bu adamın erkekliğine, imanına nasıl sığıyor?
Ailen haklı. Demek ki senin göremedigin ama onların gördüğü bir şeyler var bu şahısta...
Aynen katılıyorum.
Ama bu kızımızın bu çocuğun peşini bırakmaya niyeti yok gibi :26:
Ne desek boş.
İyi de ailesinin haklı oluğunu görebilse vazgeçer zaten bence sıkıntı burda. Muhafazakar diye geçinip zina yapan alkol alan bir tip. Şimdi ki halini bilemeyiz tabi ama aileden gelen bi dindarlık olduğunu iddia ederken bunları yapmış olması pek güven vermedi bana açıkçası. Tövbe edip Allah'a yönelmiştim bilemeyiz tabi ama ailesi eskiden böyle olduğunu biliyorsa istemez tabikiben bişi bilmeden cevap yazıcam sana. çünkü olaylar nasıl gelişti neden istemiyor ailen erkek arkadaşını anlatmamışsın. belki elle tutulur bir sebep değil istememelerinin nedeni çünkü. yani kısacası ailemi seçerdim ama üstüne basarak söylemek istiyorum ailemin haklı olduğuna inanıyorsam.
Şimdi anlaşıldı.
Sen kendini mecbur hissediyorsun yani????
Şimdi madem muhafazakar bir ailenin çocuğu neden evlilik öncesi bir kızın günahına giriyor bir .
İkincisi kapanmazsan seninle evlenmem demek bu adamın erkekliğine, imanına nasıl sığıyor?
O zaman bu nasıl muhafazakarlık demezler mi adama?
Ailen haklı. Demek ki senin göremedigin ama onların gördüğü bir şeyler var bu şahısta...
merhaba kızlar, kk da yeniyim ama aylardır yazdıklarınızı takip edip birbirinize derman olmanızı okuyorum. bu sebeple sizlere derdimi açmak istedim. 4 senelik bir ilişkim var. 2 sene önce kendi aramızda sözlendik. ailem sevgilimi malesef hiç kabullenemedi. bizim birbirimize duydugumuz sonsuz aşkı hiç anlayamadılar. ablam da bekardır ve sanıyorum ki bu sebeple annemi hep benim ilişkime karşı doldurdu. kızlar asıl sorunuma geliyorum. ben başı açık bir kızım ancak sevgilimin ailesi mütaasıp ve sevgilim bu aralar hep evleneceğim kadın başı kapalı olmalı gibi cümleler kuruyordu laf aralarında. ben haliyle üzerime alınıyordum. 1 hafta önce bu konular üzerine tartışıp ayrıldık ve ben cözümü ailemi ve özellikle ablamı karşıma alarak kapanmakta buldum çünkü onsuz bir hayatı düşlemek bile bir ölüm. bu kararımdan sonra sevgilimin gözleri parladı ve benimle gurur duyduğunu söylüyor. Fakat ablam benimle konuşmuyor günlerdir yüzüme bile bakmıyor. kızlar sizce kararım doğru mu bir yanda aşkım bir yanda ailem?.....
merhaba kızlar, kk da yeniyim ama aylardır yazdıklarınızı takip edip birbirinize derman olmanızı okuyorum. bu sebeple sizlere derdimi açmak istedim. 4 senelik bir ilişkim var. 2 sene önce kendi aramızda sözlendik. ailem sevgilimi malesef hiç kabullenemedi. bizim birbirimize duydugumuz sonsuz aşkı hiç anlayamadılar. ablam da bekardır ve sanıyorum ki bu sebeple annemi hep benim ilişkime karşı doldurdu. kızlar asıl sorunuma geliyorum. ben başı açık bir kızım ancak sevgilimin ailesi mütaasıp ve sevgilim bu aralar hep evleneceğim kadın başı kapalı olmalı gibi cümleler kuruyordu laf aralarında. ben haliyle üzerime alınıyordum. 1 hafta önce bu konular üzerine tartışıp ayrıldık ve ben cözümü ailemi ve özellikle ablamı karşıma alarak kapanmakta buldum çünkü onsuz bir hayatı düşlemek bile bir ölüm. bu kararımdan sonra sevgilimin gözleri parladı ve benimle gurur duyduğunu söylüyor. Fakat ablam benimle konuşmuyor günlerdir yüzüme bile bakmıyor. kızlar sizce kararım doğru mu bir yanda aşkım bir yanda ailem?.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?