Evet ablalar bu formu uzun zamandır takip ediyorum. Ama üyeliğim yeni sayılır aslında konu açıp açmamak arasında çok gelgit yasadım yani kaç yasındasın daha ne evliliği bu dertmi diyenler bile çıkar aranızdan biliyorum

ama duygularım arasında kalmakta yordu beni biraz bu yüzden bi çoğunuz evlisiniz ve birazcık tecrübelerinize ihtiyacım var. Neyse cok uzattım kusura bakmayın. Baslıktada belirttiğim gibi ben ask ve mantık arasındaki incecik çizgide takılıp kaldım. 2 yıllık bi ilişkim vardı benim hersey yolundaydı aslında taki işler ciddiye bininceye dek 4 ay öncesinde biz resmiyete dogru giderken benim ailesinin üst katında oturmamı istedi yani 2 yıl kadar dubleks evin üst katında içerdeki merdiven kalkacakmıs ve ayrı daire olcakmıs ki cok kalabalık bi aileye sahip. Ben 4 kız kardesim onlar 10 kardes ben kalabalık aileyle yapabilirmiyim bilmiyorum

bi ay öncesnde bitirdim ilişkiyi numaramı degstrdm sosyal medyada engelledim ama velhasıl yine buldu numaramı her mesajında içim cız ediyo resmen bana ailesinin üst katında oturunca annem evimize çok karısmaz falan diyo ama her ne kadar öyle desede çok huzurlu mutlu olamayız diye düşünüyorum çok uzattım tekrar kusura bakmayın ama sizce Aşk mı Mantıkmı