• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı Mantık mı ?

Çok saçma geldi bana evin içinde ki merdiven nasıl yikilacakmis hem 10 kişi nasıl altkatta sıkışık yaşayacak hic mantıklı degil ilk gelin misin ilksen eger kv evliligine çok karışır beraber kahvaltı akşam yemeği gezmeler hep bir olur ayrı ev tutacaksa evlen ama daha sonra maddi olarak sıkıştık annemlere taşınalim merdiven yikariz diyebilir o da var zor iş

Çok saçma geldi bana evin içinde ki merdiven nasıl yikilacakmis hem 10 kişi nasıl altkatta sıkışık yaşayacak hic mantıklı degil ilk gelin misin ilksen eger kv evliligine çok karışır beraber kahvaltı akşam yemeği gezmeler hep bir olur ayrı ev tutacaksa evlen ama daha sonra maddi olarak sıkıştık annemlere taşınalim merdiven yikariz diyebilir o da var zor iş
Yani muhtemelen öyle diyecek ilerde

Bence iyi yapmışsın bu baştan sorun yaratan bir şeyken ilerde nelere sebep olur boşver gitsin

Evet tam olarak durum öyle sürekli her konuda herseyde baba rolü onda :kızgın:
Sadece bu bile yeter. Hayatınız boyunca tüm aileyi sırtınızda mı taşıyacaksınız? Ayrıca o seven katlanır, seven alttan alır lafları da hikaye. Ben zaten aşka da inanmam, sevgi, saygı ve tabii ki mantık :super:

sakın ikna olma diğer sayfaları da okuyunca gördüm ki hayatını mahvetmeye gitmiş olursun
yok zaten ikna olmaya niyetim yoktu ikna olmaktan korkuyordum ama bu yorumlar sayesinde dahada emin oldum bu yoldan ilerlersem hayatımı mahvedecegimden :olamaz: bu arada yorumlarıyla yardımcı olan herkese cok tesekkür ederim:KK52:

Sadece bu bile yeter. Hayatınız boyunca tüm aileyi sırtınızda mı taşıyacaksınız? Ayrıca o seven katlanır, seven alttan alır lafları da hikaye. Ben zaten aşka da inanmam, sevgi, saygı ve tabii ki mantık :super:
Aslında bende hep öyle düşünüyordum mantık her zaman en güzel rehberdir diye ama kafamı karıstırmayı çok iyi beceriyordu :kızgın:

Canım deli gibi severek evlenmiş olmama rağmen kesinlikle MANTIK.

Neden mi çünkü mantığını arks plana attığın zaman aşk da ölüyor.
Bunu iki senelik flörtten sonra evlenmiş beş aylık evli bir bayan olarak söylüyorum. Aramızda bir saatlik yol olmasına rağmen evliliğimize çok zarar verdiler. Aynı bşnada olsak kesin boşanmıştım. Üstelik kv kp evlilik öncesinde gayet sorunsuz melek gibi olmalarına rağmen.

Hani aramızda kültüf farkı var diyorsun ya o fark insanı hayattan soğutuyor. Kvler kendileri evliliklerinde çok fedakarlık yaptığı için senden de bekliyor. Bu fedakarlık onlara itaat etmen, kendi hayatını yaşayamaman, çocuğunu yetiştirememen vb seyler. Çok iyi düşün çooooooooook

Evet ablalar bu formu uzun zamandır takip ediyorum. Ama üyeliğim yeni sayılır aslında konu açıp açmamak arasında çok gelgit yasadım yani kaç yasındasın daha ne evliliği bu dertmi diyenler bile çıkar aranızdan biliyorum:110: ama duygularım arasında kalmakta yordu beni biraz bu yüzden bi çoğunuz evlisiniz ve birazcık tecrübelerinize ihtiyacım var. Neyse cok uzattım kusura bakmayın. Baslıktada belirttiğim gibi ben ask ve mantık arasındaki incecik çizgide takılıp kaldım. 2 yıllık bi ilişkim vardı benim hersey yolundaydı aslında taki işler ciddiye bininceye dek 4 ay öncesinde biz resmiyete dogru giderken benim ailesinin üst katında oturmamı istedi yani 2 yıl kadar dubleks evin üst katında içerdeki merdiven kalkacakmıs ve ayrı daire olcakmıs ki cok kalabalık bi aileye sahip. Ben 4 kız kardesim onlar 10 kardes ben kalabalık aileyle yapabilirmiyim bilmiyorum:KK43: bi ay öncesnde bitirdim ilişkiyi numaramı degstrdm sosyal medyada engelledim ama velhasıl yine buldu numaramı her mesajında içim cız ediyo resmen bana ailesinin üst katında oturunca annem evimize çok karısmaz falan diyo ama her ne kadar öyle desede çok huzurlu mutlu olamayız diye düşünüyorum çok uzattım tekrar kusura bakmayın ama sizce Aşk mı Mantıkmıo_O

mantık bu durumda

O anne babasını bırakabilir mi hiç? Yani cidden biz ayri eve cikariz sonra demesine inandin mi? Ailenin babasi belli, tum sorumluluk onda, o evi beraber yasamak icin almis. Ben de evlenirsem burada yasariz diye planlayarak. Yani bunu gormemek imkansiz. Az bucuk aklin varsa ayri ev bile tutsa bu kulturde bir insanla asla evlenme. Onlar gibi olman gerek yapamazsin.

Back
X