- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Öncelikle teşekkür ederim açıklamanız için. Evet her şeyi bir arada bulmak konusunda haklısınız. Olmuyor da bence.Eşimle aşık olarak evlenmedim. Zaten hayatımda bir kez 18 yaşında aşık olmuştum .Uzak mesafe ilişkisi olarak başladı. Tanıştık, görüştük birkaç kere ve gitti. Aşk olsaydı güzel olurdu tadından yenmezdi. Ama her şey bir arada olmaz kafası taşıyorum. seviyorum, beğeniyorum, takdir ediyorum, seksi buluyorum, çok karizmatik ve çok zeki... bana yetiyor. Evlenmeden yakınlaşmamız oldu birkaç kere. İlk başlarda çok cazip değildi. Vajinismus yaşadım beş ay. O yüzden ten uyumuna inanmıyorum, zamanla yakalanabilen ve öğrenilen bir şey olduğunu düşünüyorum cinselliğin. Şunu da eklemeliyim ki ben zaten gösterişin cafcafın insanı değilim. Duygusal anlamda da sakince yaşarım her şeyi. O yüzden aşkı ara diyemem. Sen de kendini bu manada tartarsan doğruyu bulursun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Ben de bekarken bu ikilemde çok kaldığımdan uzun açıklama yapmak istedim
Cinsellikte ben normalde de zevk alma konusunda bir sıkıntı yaşıyorum bundan mı bir çekim olmadı acaba dedim, ama hiç almadım da değil daha önce. Bu sorunu halletmeyi deneyeceğim. Eğer bu çözülürse çok da bir sorun kalmaz benim için.