Canımsııın :)
Aşk öyle bişey canım. Mutluluk, hüzün, heyecan, telaş, ayrılık... Hepsi de dahil ona.
Ben onu, onsuz da severim. Sorun o değil. Yokluğu yakıyo. Ne bileyim hani bişeye kızarsın birini arayıp bağırıp çağırmak istersin. Yok... Bazen mutlu olursun anlatmak istersin heyecanlı heyecanlı. Artık bu zevki tadamıyorum.
Aldığım mutlu haber bile bazen yarım kalıyo. Anlamsız geliyo. Ama hayat devam ediyor işte ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz. Herşey olması gerektiği gibi ve biz sadece yolumuzdan ilerliyoruz.
Ben yine de çok şanlısıyım, beni anlayan bi ailem var. Değer veren arkadaşlarım var. Allah eksiklerini göstermesin.
Hakkımızda hayırlısı kuzum...
Olabilir Özgecim.. Herkesin sonucta kendine göre bi derdi var... Sen de mesgul olabilirsin ki zaten düğün telaşın var ne bileyim yogunsun...pelinim kaç gündür giremiyorum facete de yazdığım gibi malesef geç öğrendim, yanında olamadım bu nedenle çok üzülüyorum
senin o güzel yüzünün asılmasına hiç dayanamam, keşke yanıbaşında olsam sımsıkı sarılsam sana
hayırlısı ne ise o olsun canım benim, böylesi daha hayırlı olacaksa ve sen daha iyi olacaksan böylesi olsun
keşke kimse karışlmasa da herkes kendi kararlarını kendisi verse aileler işin içine girince bambaşka oluyomuş insan yaşayınca anlıyo
en kısa süre atlat inşallah pelinim, yanındayım, yanındayız hepimiz
Anlıyorum demek yeter mi bilmiyorum ama seni çoook iyi anlıyorum(
Dediklerin doğru.. Uzaktan seversin de, gözlerine bakamamak konuşamamak o kadar koyuyor ki..
Ama bunlar da geçecek inşallah ben inanıyorum..
Güzel yüreklim...
Allah senin hakkında ne hayırlı ise yoluna onu çıkarsın inşALLAH..
Ve herkesin dediği gibi sen çok güçlü birisin bitanem herşeyi olgunlukla karşılayabiliyosun..
Herşey biz insanlar için. Ben mutsuz olduğum zamanlarda hep daha beterini düşünürüm ve hayır sakın senin üzülmeye hakkın yok diye telkin veririrmm kendime..
Senin o güzel yüzün gülene kadar senin bütün nazınıda çekeriz, derdinide dinleriz nolur yeterki gülsün o gözlerin..
Ben sana boşuna güzel yüreklimm demiyorum işte budur ...
Canımmm benim biz ne günler yaşadık ... İnan burda ki arkadaşlığı, dostluğu yakınen görüştüğüm ve daha çok zaman geçirdiğim arkadaşlarımda bile bulamıyorum çoğu zaman.. Ama burda birbirimizi karşılıksız seviyoruz... Veee sennnn sennn varya bizim aşkımızsınnnn....
iste başımıza ne zaman ne gelceği belli değil ki her güzel şey mutlaka bir gün bitiyo. gönül isterde ki sizde hep mutlu olun ama ne demeli kader, kısmet ? bilemedim . herşeyin hayırlısıı..
Daha önce defalarca kez ayrılıp, barıştık... Defalarca affettim, defalarca sustum. Tamamen bittikten sonra çektiğim şeylerin de ne kadar boş olduğunu gördüm. Kendimi hiç yıpratmamam gerektiğini...
Kısaca onu görsem de, sesini duysam da nefret ya da sevgi duymamayı öğrenmiştim.
Ayrılığın üstünden 33 gün geçti. Ve bana akşam mesaj gönderdi.
Rafet El Roman'ın Beni Biraz Anlasaydın şarkısını benim için dinler misin cevap yazmasan da olur gibilerinden bişeyler yazmış.
Cevap vermedim, vermeyeceğim. Hayatımda her zaman demir yumruktum sadece ona kadife eldiven... Ama bitti artık. Geçti, gitti, bitti...
Ben şaşkınım, beklemiyordum. İnşallah da sürdürmez bu durumu işkenceye çevirmez.Biliyordum.Bunun olacağı o kadar belliydi ki.
Yanındayım her kararında.
Tek söyleyeceğim şey : Seni üzmeye kimsenin hakkı yok.
Canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu... Öncelikle güçlü birisin, hep böyle olmanı dilerim....Son yazdığını görünce atladım yorum yapmak için....Defalarca affetmek, ayrlıp-barışmak-susmak...SUSMAK..! En iyi ben bilirim ama dediğin gibi tamamen bittikten sonra 'bu muydu?' diyosun...Defalarca bitti, başladı..Her başladığında da ilk günkü gibi umutluydum-ne aptallık- onlarda üzülüyo ama yıpranan biz oluyoruzAllah sabır versin diyorum ablacım...Güzel kararlar vermen dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?