28 yaşında koca adama ailesi ne baskısı yapabilirkiçok şaşırdım ve üzüldüm hakkında hayırlısı ama çok çirkin şeyler bunlar ya miğde bulandırıcı sanki evlenme meraklısı baskı yapan biri gibi görmüş ailesi seni ve doldurmuşlar beynini
Ben bir yerlerde yanlıs birşey söyledim de mi yanlış anlaşıldım acaba.. :26:
Canım ailesi bizim evlenmemizi çok fazla istedikleri için biz bu haldeyiz... Yanlış anlaşıldı sanırım:26: Ben değil, ailesi meraklıydı...
Sen melek gibisin, kirilgansin. Aslinda seni taniyor gibiyim cunku sende bana benziyosun ve sende terazi burcusun.. :) hayallerin ve beklentilerin ne kadar minik olursa mutlulugun o kadar buyuk olur.ben gerçekten hayal kurmuyorum, eskiden çok hayal kurardım ilk aşık olduğumda. sonra bittiğinde öyle canım yandı ki. hayal kurmamayı öğrendim. şimdi hayallerim hep küçük ulaşılabilir şeyler. mesela haftasonu Onur'un beni yazlığa götürmesini gerçekten hayal etmiştim. annemler yokken saat sorunu olmadan gideriz rahatça diye. ama o kadar işte. gittik mutlu oldum bitti. hep ufacık şeyler. ben 2013gelinleri topiğinde de tahmini bile olsa tarih yazmamıştım, hiç çeyiz adına bişey almıyorum. ben başlarda Onuru istemezken vazgeç demiştim olmıcak o da ben vazgeçmek istemiyorum başkasını istemiyorum benim bütün hayallerimde senin yüzün var artık seni ordan silemem demişti. işte sende bana yarın bi gün Allah korusun olumsuzluk olursa üzülmemem için bu durumda kalmamam için, bu cümleyi kurmamam için hayal kurma diyorsun. boşuna dememişler gelin ata binmiş ya nasip demiş. herşey güzel olucak güzelliğim buna inan. seni çok seviyorumm
O da hazir degildi canim bende degildim. Hani ikimizde de henuz evlenme pozisyonu yoktu. Benim yasim geregi ve de ailem evlenmeme henuz karsiydi. Cunku bir abim var ve o evlenmeden evlenemezsin diye sart kostular. Sevgilim derdi zaman zaman hadi ne zaman evlenecek abin diye. O sabirsizdi bu konuda, ta ki ailesi baski yapana dek. Simdi herkes mutlu olsun iste.sen çeyiz hazırlığına başlayınca ailesi sevgiline kızı oyalıyorsun baskısı yapmaya başladı. ama o hazır değildi. doğru mu?
evet tamam baskı yapmayın hadi evlenelim diyebilirdi, yada bir şekilde anlatılabilirdi. hakkında hayırlısı canım.
28 yaşında olabilir, ama evliliğe hazır hissetmiyorsa kendini inan böylesi daha hayırlı olmuş.
ne yaşadığını sen bilirsin. ben altında başka şeyler olduğunu düşünmüyorum.
ama hiçbir acı ömür boyu sürmüyor. kendine biraz şans ver ve toparlan. keşke 9 gün beklemeseydin yazmak için.
bak buradaki arkadaşların nasıl sarıp sarmalayacak seni :)
Pardon ya kusura bakma bütün yorumları okuyunca aklım karıştıhayırlısı olsun senin için gönlünü ferah tut allahtan hep iyisini iste sebat et sabrın sonu selamettir elbet gidecektir sıkıntın tekrar kusura bakma
Kestanemsin... Sağ ol bitanem, çok sağ ol...Ben yazacak bir şey bulamıyorum.
Zaten konuşmuştuk seninle.
Toparlayamıyorum,özür dilerim.
Dualarım seninle birtanem.
pelincim dün okumuştum konunu bugün yazabiliyorum ancak. bu yaşadığına benzer şeyler iben de yaşamıştım zamanında kaanla. erkekler evlilik konusu ciddiye binince korkuyorlar. biz de yanılmıyorsam iki yıldır beraberdik evlilik mevzusu hep konuşuluyordu ama bir tarih kimse veremiyordu zaten daha o zaman atanmamışım bile ben. sadece işleri yoluna koyunca evlenicezdi konuşulan bi gün ortada hiç bir şey yok ayrılmak istediğini evliliğin sorumluluğuna hazır olmadığını evlenmekten korkutğunu evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğünü gibi şeyler söyledi. beni seviyordu ama evlilik korkusundan depresyona girmiş.
bir kaç gün içinde toparladı kendini çünkü ben de senin gibi tamam diyip ayrılmıştım. dayanamadı yalnız kalmaya sanırım, mantıklı konuşunca korkularının yersiz olduğunu da anladı. zaten 3 yıl daha geçti o olayın üstünden biz evlenene kadar. sizinki gibi hadi yarın evlenelim diyebilecek bir durumumuz yoktu çünkü o dönemde.
sen ne düşünüyorsun hala bir şeyler düzelsin konuşulsun halledilsin istiyor musun bilmiyorum ama bana göre sevgilinin aklının başına gelmesi yakındır. bunu bir kaç kişiden daha duymuştum ben erkeklerin bu travmaları yaşamasına şaşırmamak lazım o yüzden. güçlü gördüm seni böyle devam et canım benim umarım sonu her ne olursa olsun sonunda çok mutlu olursun, konuşurz yine, öpüyorum çok.
Kestanemsin... Sağ ol bitanem, çok sağ ol...
Bu yorum beni mutlu etti. Gerçekten... Belki Evren Kaan gibi gelmeyecek, bana hiç dönmeyecek ama mutlu etti.
Çok sağ ol aquam... Beni gerçekten anlayabildiğini düşünüyorum.
İnşallah hepimiz çok mutlu olalım, ben de çok öpüyorum. İyi ki yazdın bunu!
Beterin beteri var. Evlendikten sonra da boyle bişeyle karşı karşıya kalabilirdim çok haklısın kıymetcim.bu evlilik korkusu genelde var erkeklerde zaten. kuzenim evlendi evet EVLENDİ ve ilk gün kocası resmen depresyona girdi. düşünsene evliliğin ilk günü zehir oldu. sonra araştırdılar falan herkeste olabilirmiş bi anda sorumluluk altına girince.
Tanışma hikayenizi okumuştum çok severek.Üzüldüm ve çok şaşırdım.İnşallah gönlüne göre olur her şey.
Beterin beteri var. Evlendikten sonra da boyle bişeyle karşı karşıya kalabilirdim çok haklısın kıymetcim.
Umarım şimdi iyidirler...
Sağ ol canım.
Amin çok sağ ol, Allah herkesin gönlüne göre versin...
Sevindim canım, inşallah daha da mutlu olurlar. Ne güzel...iyiler bitane çocukları var..
Bunu yaşatma ona...Sen özel bir insansın ve depresyon hepimizde olabiliyor.
Senin güzelliğin (sadece dış görünüş için söylemiyorum) oda farkındadır.
Çünkü onun yaptığı şeyleri ben şu anda düşünüyorum ve aşkımı seviyorum hak etmediğini bilsemde duygularım bu.
Biliyorsun ben evlenmeye hazır değilim, işler ciddiyete biniyor ve ben bazen zorlanıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Bazen hatta çoğunlukla ayrılığı düşünürken yakalıyorum kendimi ve aşkımın en çok korktuğu şeyde "bitti dersen birgün ne yaparım." oluyor.
Onu sevmediğimden değil gerçekten seviyorum hatta kendimden bile fazla seviyorum ama bu korkularla da başa çıkmakta zorlanıyorum. Belki buda geçici bir durumdur.
En iyisi zamana bırakmak bazı şeyler seni seviyoruz canım:13:
Bu bizim atlattığımız son sınavdı belki de Çağlacım.şimdi nazlıya sordum pelincim cunku inanmak istemedim
hala da istemiorum...
siz cok seyler atlattınız bu hiçbişey yasananların yanında
ama artık sabrı ya da takati kaldı mı o güzel yureginin bilemiorum
hakkında hayırlısı olsun tatlım... en güzelleri bulsun seni hak ettiğin gibi
Bu smileyden nefret ediyorum!!! AmaBenim güzel kapli dostum öyle hayranım ki güzel yüreğine, düşüncelerine.. Bu durumuda aşıcaksın! aşıcaz hep birlikte... Evren'e bi yandan çok kızıyorum bi yandan kızamıyorum çünkü senin gözlerindeki o güzel aşkı gördüm ben onunla oldugun sürede.. Ben bile böle karışıkken senden mantıklı davranmanı beklemek cok sacma olur.. Ama şunu unutma her kararında, iyi kötü doğru yanlış herşeyde yanında olucam bitanem.. sabret..
Sağ ol Nurayım... Biliyorum...Pelinim.
bir kaç gündür konuşamayınca farkettim evrenle ilgili birşey olduğunu. ama sormaya cesaret edemedim biliyo musun. o güzel yüreğinin burkulduğunu duymayı göze alamadım
...
diyecek birşey de bulamıyorum. keşke daha yakınında olabilseydim güzel arkadaşım.
evrenin tekrar seni arayacağını düşünüyorum.. ama diliyorum ki bir ömür artık yüzünü güldürebilecekse bu gücü, bu cesareti versin allahım ona.
Senin bu foruma her sabah neşeyle yazmanı özledim
Ama ayrılık da hüzün de hepsi aşkta var..Bunlar olmasaydı aşk olmazdı.
Hepsi biz insanlar için canım.. Acını anlayabiliyorum en derinden.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?