- 20 Ocak 2010
- 48.391
- 185.454
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Meredith Grey
İçki masalarına meze olmaktansa ölü balık olmayı tercih eder onurlu gururlu kadınlar .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçki masalarına meze olmaktansa ölü balık olmayı tercih eder onurlu gururlu kadınlar .
Duygu olmadan da cinsellik yaşadım.Anna boleyn ilgi duyduğum bir karakter, bu diziler falan çıkmadan orta okul yıllarında hakkında bir kaç kitap okumuştum tesadüfen, sonra ilgim arttı. Onun tutkulu haline özeniyorsunuz belki ama, duygu olmadan sevişmek kadının ruhuna ağır gelmez mi.cinsel özgürlükle alakası yok bunun. İleride pişman olursunuz ne gerek var. Olmasanız bile ne bileyim sevdiğiniz insanla yaşayın bunu. Kendinizi bu kadar yıprattığınız şeyin adı cinsel özgürlük değil işte, kadın; erkeklerden ve de hayvanlardan farklıdır ne denirse densin. Duygusuz birliktelikler de en çok kadını yıpratır. Bir ilişki istiyorsanız arayın tabi ama yok tenini merak ediyorum, yok normal performansını merak ediyorum güdüsü sanki biraz kandırmacadır. Yoksa bursa kimsenin hormonlarınızı sorgulama hakkı olamaz, amaçları da o değildir diye düşünüyorum
O zaman niye bu kadar düşünce. Boşver in gururu, tutkunuzun peşinden gidinDuygu olmadan da cinsellik yaşadım.
Hatta aramızda güzel bir arkadaşlık gelişti. Yıpratmadı bu beni.
Kız değiştim diyorum yeni halimi tanısan çok seversinUlen anna çok da haz etmem seni bilirsinsenin yüzünden banlanıcam
![]()
Reddedilme ihtimali...O zaman niye bu kadar düşünce. Boşver in gururu, tutkunuzun peşinden gidin
bur da konu acmadıgın müddetçe kimin boynunu morartırsan morart tabii.banane .kocama acıyorsan bir kıyak gecebılırsın istersen ona.o da kadın görsün ama dimiValla yazık13 senedir aynı kişiyle beraberim ve 6 senelikte evliyim ama hala libidoluyum şükür üzüldüm senin adına cidden tabi daha çok kocana
Ayrıca istediğim yerde istediğim kişinin boynunu morartırım bunun seni ilgilendirdigini düşünmüyorum ister meze olurum ister içki ben memnunsam halimden kimseyi ilgilendirmezölü balık gibi yatmaya devam
![]()
Eee ahlak bekçileri toplanmasa olmaz.Sevişirken size ne oluyor onu merak ediyorum çok istiyorsan gidin siz de sevişin zevkli birşey tavsiye ederim![]()
E bu şekil bir yaşamı seviyorsanız o da olucak. Bu kadar yıkmaz bence sizi.Reddedilme ihtimali...
Konu açarken senden izin alındığını bilmiyordum iyi oldu öğrendim ayrıca çok terbiyelisin maşallahbur da konu acmadıgın müddetçe kimin boynunu morartırsan morart tabii.banane .kocama acıyorsan bir kıyak gecebılırsın istersen ona.o da kadın görsün ama dimi
Ayıp yahu, sizin adınıza utandım.bur da konu acmadıgın müddetçe kimin boynunu morartırsan morart tabii.banane .kocama acıyorsan bir kıyak gecebılırsın istersen ona.o da kadın görsün ama dimi
Bi ahlaklıda yukarda bana yazdığına bakınEee ahlak bekçileri toplanmasa olmaz.
“Ayrı ayrı birer ahlaksız yaratıklar olan insanlar, toplu oldukları zaman namuslu kişiler olurlar.”
Ayıp yahu, sizin adınıza utandım.
Banlandığıma değsin bari. Terbiyesiz!bur da konu acmadıgın müddetçe kimin boynunu morartırsan morart tabii.banane .kocama acıyorsan bir kıyak gecebılırsın istersen ona.o da kadın görsün ama dimi
Sen neden bahsediyosun ya sen kimsin Gelmiş benim başkasına yazdığım yoruma cevap vermiş Saçma Sapan konuşuyorsun torbacını değiştirSevişirken size ne oluyor onu merak ediyorum çok istiyorsan gidin siz de sevişin zevkli birşey tavsiye ederim![]()
Seninkinin nosunu gönderSen neden bahsediyosun ya sen kimsin Gelmiş benim başkasına yazdığım yoruma cevap vermiş Saçma Sapan konuşuyorsun torbacını değiştir
He ayrıca seninde değidin gibi foruma yazıyorsan cevaplarına katlanacaksın cici kızSen neden bahsediyosun ya sen kimsin Gelmiş benim başkasına yazdığım yoruma cevap vermiş Saçma Sapan konuşuyorsun torbacını değiştir
Başkalarınınkine sarmaya ne çok alışmışsınızSeninkinin nosunu gönder![]()