cnm benm ya ağlama :çok üzgünüm: senn gene iş güç varmış bnde oda yok geçmio zman hiç...
senn kaç gün oldu gideli askerin ?senağlama
bnmde 14 ay var ve izin yokmuş öle dedi gelde ağlama senağlama
kızlar bi de bişey sorcam.askere giderken sevgilileriniz,ugurlamaya gittinizmi? ben gidemedim,ayrı şehirlerde oldugumuz için.ama 3-4 gün öncesinde gitmiştim yanına. sizce aklında kalmış mıdır onu yolculayamadığım? ama dayanamazdım ki,çok ağlardım, o da kötü olurdu
şafak 2 opuyorumnanaktan
kızlar bi de bişey sorcam.askere giderken sevgilileriniz,ugurlamaya gittinizmi? ben gidemedim,ayrı şehirlerde oldugumuz için.ama 3-4 gün öncesinde gitmiştim yanına. sizce aklında kalmış mıdır onu yolculayamadığım? ama dayanamazdım ki,çok ağlardım, o da kötü olurdu
papatyaa88 sağol canım ya.hem ben dayanamazdım gitseydim hem de o dayanamazdı.ağladığımı görmemesi iyi oldu bence de.içimi rahatlattın teşekkürlera.s.
bu arada evci iznine yanlışlıkla 12 yazmışım özür dilerim 2 yazman istemiştim:kedi:
onu ilk askere uğurlarken ağladım ama 1 ay sonra yemin töreni olacak ve gelecek diye içim daha rahattı. izne geldi 7 gün kaldı usta birliğine giderken yine uğurlamaya gittim çok kötüydü. çünkü bu sefer kaç ay sonra geleceğini bilmiyodum yani 2. gidişi daha kötüydü.. en kötüsüde 1 ay önce lüleburgaza onu ziyarete gittim evci çıkardık 12 gün boyunca gezdik tozduk.. vee askeriyenin önüne geldik ayrılık vaktiydi. o kapıdan girerken arkasına baktı ben ağlamaktan mahvolmuştum koştu geldi bida sarıldı bana ordan bakan arkadaşları bile duygulandı çok zor du onu askeriyenin kapısına bırakmak inanın daha zor. ben en büyük üzüntüyü o ayrılışımızda yaşadım.. şimdi 1 ay oldu onu görmeyeli yine özledi inş kurban bayramına gelecek.. allahım bütün üzüntülerimizi görsün onlarada bizlerede sabırların en büyüğünü versin inşallah:Saruboceq:
bn nişanlımı uğurlamak istiorum ama ben tek başıma gidicem kimsenin gelmesini istemiyorum dedi :sinifsinif:
canım demekki seni ağlarken görmek istemiyo.gitmek için ısrar etme o zaman.o ayrılık anı hep aklına gelir askeriye de ve üzülür.onların morale ihtiyacı var. :gitme: keşke hiç gitmeseler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?