Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

2 ne güzel ya

mafoldumben çok özlüyorum ben aşkımı ve daha 14 ay var

Zaman çabuk geç nolurrrr : (

cnm benm ya ağlama :çok üzgünüm: senn gene iş güç varmış bnde oda yok geçmio zman hiç...
senn kaç gün oldu gideli askerin ?senağlama

1 ay oldu daha canım.ne vakitmiş geçmek bilmiyo anlamadım ki.
bu arada herkesin kadir gecesini kutlarım.askerlerimize dua edelim olur mu?

şafak 303.... daha çoook zaman var önümüzde çok özlüyorum kızlar çook.. dün akşam 1 saat falan tlfnda konuştuk bu çok ii geldi bana bide görebilsemm. taa kurban bayramnında izne gelecek. inşallah bir an önce zaman geçer kavuşurum aşkıma...

bnmde 14 ay var ve izin yokmuş öle dedi gelde ağlama senağlama

mafoldumben kız ağlama birbirimize destek olmak için varız burda dimi.şöyle düşünelim, bu çektiğimiz sıkıntılara karşılık çok güzel günler bizi bekliyo.askerlerimiz gelince ne kadar mutlu olacağız bunu düşünelim.olumsuz düşünmemek lazım.

kızlar bi de bişey sorcam.askere giderken sevgilileriniz,ugurlamaya gittinizmi? ben gidemedim,ayrı şehirlerde oldugumuz için.ama 3-4 gün öncesinde gitmiştim yanına. sizce aklında kalmış mıdır onu yolculayamadığım? ama dayanamazdım ki,çok ağlardım, o da kötü olurdu

evt cnm tabi destek olucaz biribirmize...:1hug:
biz aynı şehirde olduğumuz halde ben gitmedim cnm zaten ailesi götürdü sabh çok erken çıkmışlardı yola ama gitmek istesem giderdm dayananm diye gitmedim onun o gidişini görmek beni mahvederdi mafoldumben ...
o yüzden cnm bide siz ayrı şehirlerdeymissniz anlyışla karşılmıştır tatlım üzme sen canını..:teselli:

papatyaa88 sağol canım ya.hem ben dayanamazdım gitseydim hem de o dayanamazdı.ağladığımı görmemesi iyi oldu bence de.içimi rahatlattın teşekkürlera.s.

kızlar ben nişanlımı havaalanına kadar geçirdim.
çok zor bir durum kimseye tavsiye etmiyorum ben çok agladım güvenlik kapısından geçerken arkasına bile bakmadı baksaydı dayanamazdı biliyorum
bende aglamaktan çantamdaki sülüs zarfını vermeyi unutmuşum
çantamdan mendil almak için açtıgımda zarfı gördüm hemen güvenliğe söledik anons fln geçildi baktım nişanlım tekrar karşımda zarfını aldı gitti
herşeye ragmen çok gurur verici bi durum o sabah askere giden çok kişi vardı herkes gruplarıyla gelmiş kapıdan geçen her askerin arkasından ''en büyük asker bizim asker''diye bagırdılar
ayyy ayyy 7ay oldu bunlar olalı eski günleri hatırladım yine duygulandım

bn nişanlımı uğurlamak istiorum ama ben tek başıma gidicem kimsenin gelmesini istemiyorum dedi :sinifsinif:

benım kı ızne cıkıcak ıns 10 gunu geckın beraber olucaz ugurlamaya gıderım belkı ama cok uzulucemm tutamam sanırım kendımı

onu ilk askere uğurlarken ağladım ama 1 ay sonra yemin töreni olacak ve gelecek diye içim daha rahattı. izne geldi 7 gün kaldı usta birliğine giderken yine uğurlamaya gittim çok kötüydü. çünkü bu sefer kaç ay sonra geleceğini bilmiyodum yani 2. gidişi daha kötüydü.. en kötüsüde 1 ay önce lüleburgaza onu ziyarete gittim evci çıkardık 12 gün boyunca gezdik tozduk.. vee askeriyenin önüne geldik ayrılık vaktiydi. o kapıdan girerken arkasına baktı ben ağlamaktan mahvolmuştum koştu geldi bida sarıldı bana ordan bakan arkadaşları bile duygulandı çok zor du onu askeriyenin kapısına bırakmak inanın daha zor. ben en büyük üzüntüyü o ayrılışımızda yaşadım.. şimdi 1 ay oldu onu görmeyeli yine özledi inş kurban bayramına gelecek.. allahım bütün üzüntülerimizi görsün onlarada bizlerede sabırların en büyüğünü versin inşallah:Saruboceq:

canım ya okurken sizin yerinize kendimizi düşünerek okudum, inan ağlayasım geldi ta burdan beri şimdi senağlama ben de bitanemi çok özledim.yanına gitmeyi düşünüyodum ama ayrılmak daha zormuş baksana.ben napcam yaa? :a015:

bn nişanlımı uğurlamak istiorum ama ben tek başıma gidicem kimsenin gelmesini istemiyorum dedi :sinifsinif:

canım demekki seni ağlarken görmek istemiyo.gitmek için ısrar etme o zaman.o ayrılık anı hep aklına gelir askeriye de ve üzülür.onların morale ihtiyacı var. :gitme: keşke hiç gitmeseler...

canım demekki seni ağlarken görmek istemiyo.gitmek için ısrar etme o zaman.o ayrılık anı hep aklına gelir askeriye de ve üzülür.onların morale ihtiyacı var. :gitme: keşke hiç gitmeseler...

bencde benm fikrim gitmemekten yana çünkü o an aklına geldikçe daha kötü olur...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…