Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

evt canım ya her şerde vardır bi hayır boşver sakın üzülme sen :teselli:

evet canım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah :Saruboceq:

nefesim ne zaman alcaklar nişanlını askere anlamadım ben

şubat 20de çağırdılar..nereye gidiceği o zaman belli olcakmış martta alıcaklar herhalde akannehir

nefesim,askerin inşallah tez gider gelir canım.kısa dönem ihtimali varmı?
bu arada biz yemin törenimizi bu sabah yaptık.darısı diğer yapmayanlara.ilk defa nette gördüm bugün onu.ahh ah çok özlemişim mafoldumben

hmm anladım nefesim
bizimde kasımdı ama kurban bayramı nedeniyle aralıkta alcaklarmış sanırım

bu kızda geldiiii(ben oluyorum alın bei de aranıza sığışırım hemen).....gözüm gözüm gözlüyorum yolları asker sevgilimiii...iskendrunlarda...izmir foçalara yollıycam bakalım ŞAFAK 436turkbayragi hatta biz ona 435 dielim şunun şurasında yarım saat kalmışş

allah kavuştursun canım
bizim daha şafak başlamadı
başlasın istiyorum biran önce

papatyacım bu hafta gelcek allah izin verirse...cuma günü buluşcaz...ayın 24 ne kadar burda sonra gtcek foçaya....ilknurcum hep öyle oluyo biliomusun...dedim ki şu asker işi bi belli olsa...belli oldu...acaba nereye çıkcak acemelik....cıktı hataya....hadi artık gitsn bi an önce sayalım günleri dedik...saydık 1 ay oldu...şimdi hadi şu izine gelse...gelcek....hadi bi gtseee acep nasıl bi yer izmr.....gtcek...hadi artık gelsiinnn....geldi...hadi nişanlanak.....nişanlancaz...hadi evlenekkkk...evlencez hadiii....bebekkk...bebek olcakk...hadi dişii çıksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 habire böyle değilmiyizzzz kuzummmmm

valla öle canım haklısın valla
ama ben biran önce şu askerlik bitsin istiyorum
sen nişanlımısın

çok haklısın tatlım ya :roflol: gerçekten öle bişeyki yani sevdiğin insandan ayrı kalmk istemiosun ama bir an önce gitsede günleri saysak diye beklioruz çok değişk bişey kaydirigubbakcemile3
ben mesela acemiliği atlattım pazrtesi ustalık belli olcakmış (çok korkuorum doğu çıkmasından) onu bekliorum say say bitmicek hiç bu günler :smiley-cool:

canım hoş geldin aramıza.a.s. seninki nerde yapıyo?şafak kaç?
özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen
beklemek güzeldir gelecekse beklenen:)

canım nıgdede yapıyor mart ta gelıcek benımde
senın ne zaman gıttı şafak kaç

hosbuldum kızlar sagolun hepınızde :1hug:

selam kızlar benim de sevgilim asker ve hakkaride.çok zor çook.. bi senesi gitti bi senesi kaldı.nası oluyo bu diye sorucaksınız,sevgilim astsubay.kasımda nişan yapıcaz inşalla yazın görevi bitince de evlenicez.herkes askerde olan sevgilisini özlüyo ama operasyona çıkıyorsa o bambaşka..korku çok kötü.allah hepimizin yardımcısı olsun

evet aynen doguda askerlik cok zor bekleyenede gidenede allah sabır versin yerimseniben

sağol canımm.pek yakında hemşeri olucaz bu arada.oraya atandım :dance: merak ediyorum kocaeli nası bi yer

slm kızlar benm nişanlımda asker bugün aradı cok mutluyum haftaya bugün yemin töreni var

slm millet herkese hayırlı tezkereler diliyrm benide alın aranıza.....sevgilim asker öptmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…