evt canım ya her şerde vardır bi hayır boşver sakın üzülme sen :teselli:
nefesim ne zaman alcaklar nişanlını askere anlamadım ben
papatyacım bu hafta gelcek allah izin verirse...cuma günü buluşcaz...ayın 24 ne kadar burda sonra gtcek foçaya....ilknurcum hep öyle oluyo biliomusun...dedim ki şu asker işi bi belli olsa...belli oldu...acaba nereye çıkcak acemelik....cıktı hataya....hadi artık gitsn bi an önce sayalım günleri dedik...saydık 1 ay oldu...şimdi hadi şu izine gelse...gelcek....hadi bi gtseee acep nasıl bi yer izmr.....gtcek...hadi artık gelsiinnn....geldi...hadi nişanlanak.....nişanlancaz...hadi evlenekkkk...evlencez hadiii....bebekkk...bebek olcakk...hadi dişii çıksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 habire böyle değilmiyizzzz kuzummmmm
canım hoş geldin aramıza.a.s. seninki nerde yapıyo?şafak kaç?
özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen
beklemek güzeldir gelecekse beklenen:)
selam kızlar benim de sevgilim asker ve hakkaride.çok zor çook.. bi senesi gitti bi senesi kaldı.nası oluyo bu diye sorucaksınız,sevgilim astsubay.kasımda nişan yapıcaz inşalla yazın görevi bitince de evlenicez.herkes askerde olan sevgilisini özlüyo ama operasyona çıkıyorsa o bambaşka..korku çok kötü.allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?