Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

nefesim,askerin inşallah tez gider gelir canım.kısa dönem ihtimali varmı?

AMıN inşallah canım..yok canım okulu bırakıp gidio çünkü..12 ay tek tipe kalma ihtimalimiz var diye..okulla zaman geçmesin dedik..umarım hayırlı bi karar vermişiszdir :Saruboceq:

hmm anladım nefesim
bizimde kasımdı ama kurban bayramı nedeniyle aralıkta alcaklarmış sanırım

bizimde 20 şubatta belli olucak..hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

hoşgeldiniz yeni aramıza katılan arkadaşlar.
benim aşkım askere gideli 1 ay oldu canım safak karanlık anlayacağınız.şimdilik istanbulda ama sonra neresi olur bilmiyorum.inş doğuda bi yer çıkmaz, öyle korkuyorum ki şehit haberlerini duydukça :Saruboceq: Allah yardım etsin tüm askerlere ve onları bekleyenlere.

amin canm amin..
bende aynen ağlıorum hep haberlerde duydukca şehit haberlerini..benm sevgilmnde doğuya gitme ihtimali çok yüksek ve çok korkuorum Allah ım tüm askerlerimizi korusun senağlama turkbayragi

kızlar yaa bizim bugün şafak 304. daha çok var. ben artık dayanamıyorum.. nasıl özledim onu bir bilseniz.. sadece sarılmak istiyorum. rüyalarımda hep onu görüyorum.. çok özledim çoookkk:gitme:

slm kızlar benimde nişanlık gölcükte tcg gelibolu gemisinde asker şafak 259
tüm askerlerimize hayırlı teskereler

kızlar yaa,bu hasrete nasıl dayanılır bilmiyorum ki mafoldumben
bazen öyle daralıyor ki ruhum,onu çok özledim ben yaa! gündüz iş güç insan oyalanıyo, vakit geçiyo ama geceleri uyku girmiyor gözüme.resmine bakıp durmak acı veriyo artık.offfffffffff
Allahtan burda yalnız değilim. :çok üzgünüm:

cnm benm ya ağlama :çok üzgünüm: senn gene iş güç varmış bnde oda yok geçmio zman hiç...
senn kaç gün oldu gideli askerin ?senağlama

Şafak 163:asigim:turkbayragi

Şafak her ne kadar zengin olursa olsun elbet bir gün iflas etmeye mahkumdur.

Kadir Geceniz Mübarek olsun arkadaşlar

Allah ım bu mubarek günde tüm dualarımızı kabul etsin ve tüm askerlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…