Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

Hoşbuldum papatya88 a.s.

Aynı yaştaymışız ne tesadüf aynı kaderi paylaşıyoruz benim nişanlım da Amasya'da.

Ben de neden aramıyo diye çok sordum kendime ama kayınvalidemden öğrendim ki aradığı zamanlar arkadaşının kartını kullanmış şu an oranın koşulları neyi gerektiriyo bilmiyorum. Evet acemilikte. Nişanlın sana karabükü anlatıyo mu rahatı nasılmış burası zor bilinir genelde :teselli: sizin düğün tarihiniz belli mi?

mesela beni gnde 2 3 kere arıo ama tabi her yerin koşulları farklı canm olsun ii olduğunu bilde o yeter sanırm:teselli:
karabük yağmurlu diye beklioduk ama çok sıcak diodu yanıolarmış baya şmdi nasıl bilmiorum tabi..
daha nişanlı değilz cnm biz :çok üzgünüm: askerden sonra inş nişan olucak 2011 yazı gibide düğn inş :asigim:
siz nişanlısınz galiba değilmi düğün nezaman ?

Evet birkaç gündür çok sıcaktı ama bugün yağmur yağdı hem de baya yağdı. Ben safranboluda oturuyorm.1 senedir nişanlıyım ama düğünü 2011 yazında düşünüyoruz biz de :1hug:

Evet birkaç gündür çok sıcaktı ama bugün yağmur yağdı hem de baya yağdı. Ben safranboluda oturuyorm.1 senedir nişanlıyım ama düğünü 2011 yazında düşünüyoruz biz de :1hug:

hayırlısı cnm inş herşey gönlümüzce olur..
Allah ım tüm askerlerimize ve bizlere dayanma gücü versin..
ii geceler cnm ben çıkıyım artık görüşmek üzere...:1hug:

biticekk biticekkk kavusucaaazz sevdiklerimizee opuyorumnanaktan

AMİN inşallah kızlar yaa:çok üzgünüm:

şimdilik öyle canım ama bilecikte yüzde 90 doğuya yolluyor hep ve sürekli eğitim yapıyorlar.

Sendemi asker bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…