mrb cnm kısa dönemmi 5 ay cnm ya biz napalım 14 ay senağlama
selam kızlar, ben de varım demeye geldim.benim de sevgilim gideli 3 hafta oldu.ilk günler ağlaya ağlaya ölmüştüm.gözlerim ne zaman çalacağı belli olmayan telefonda hep.çok özledim ben onu.nasıl bitecek yaa uzun dönem hem de :çok üzgünüm:
merhaba kızlar burayı daha yenı gördum. bende asker eşiyim. aranızdayım artıkk
Allah kavustursun cnm..seninki bak acemi birliğini bitircek nerdeyse..selam kızlar, ben de varım demeye geldim.benim de sevgilim gideli 3 hafta oldu.ilk günler ağlaya ağlaya ölmüştüm.gözlerim ne zaman çalacağı belli olmayan telefonda hep.çok özledim ben onu.nasıl bitecek yaa uzun dönem hem de :çok üzgünüm:
kızlar ilk günler zor oluyo ama çok yıpratmayın kendinizi. yavaş yavaş alışacaksınız. bide onları düşünün. hiç tanımadığı 100lerce insanla aynı yerde aynı odada.. bizim üzülmeyi bırakıp artık onlara destek olmamız gerekiyor. bakın usta birliğine gidince daha rahat oluyolar daha çok arayabiliyolar. bu yüzden üzmeyin kendinizi. ben 1 ay boyunca ağladım ve 2 gözümde de enfeksiyon oldu 15 gün iltihaplı şiş kızarık gözlerle dolaştım. yani lafım şudurki çok ağlamayınlmaz: hadi gülün bakemmmm laelaelaelaelae
Meraba kızlar ben de varım, nişanlım gideli 20 gün oldu , gittikten 2 gün sonra ve 1 hafta sonra aradı. 10 gündür haber alamıyorum. Görmeyi bırak sesini duymayı bile özledim mafoldumben Beni de aranıza alır mısınız teselliye ihtiyacım var :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?