Asker eşleri sevgilileri haydi buraya..

ayy bizimde hayırlısıyla 53 günümüz kaldıı diyebilceğim günleri istiyorummmmmm mirmirmirmir

merhaba kızlar burayı daha yenı gördum. bende asker eşiyim. aranızdayım artıkk

selam kızlar, ben de varım demeye geldim.benim de sevgilim gideli 3 hafta oldu.ilk günler ağlaya ağlaya ölmüştüm.gözlerim ne zaman çalacağı belli olmayan telefonda hep.çok özledim ben onu.nasıl bitecek yaa uzun dönem hem de :çok üzgünüm:

hoşgeldn canm..aynen benmde 3 hafta oldu alışcaz başka çare yok ki senağlama
nerde yapıo askerliğini ?

kızlar ilk günler zor oluyo ama çok yıpratmayın kendinizi. yavaş yavaş alışacaksınız. bide onları düşünün. hiç tanımadığı 100lerce insanla aynı yerde aynı odada.. bizim üzülmeyi bırakıp artık onlara destek olmamız gerekiyor. bakın usta birliğine gidince daha rahat oluyolar daha çok arayabiliyolar. bu yüzden üzmeyin kendinizi. ben 1 ay boyunca ağladım ve 2 gözümde de enfeksiyon oldu 15 gün iltihaplı şiş kızarık gözlerle dolaştım. yani lafım şudurki çok ağlamayın lmaz: hadi gülün bakemmmm laelaelaelaelae

merhaba kızlar burayı daha yenı gördum. bende asker eşiyim. aranızdayım artıkk

evliyken çoook zor oluodur dimi akannehir

Allah kavustursun cnm..seninki bak acemi birliğini bitircek nerdeyse..

bizimkiler daha gitmedi bide onun stresi var..nereye düşcek fln diye..:sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız
rumishcim canım allah havuştursun

:teselli: ay kızlar çok sağolun hepinizde.benimkisi istanbulda canım ama acemi birliği 1 ay değil, 3 ay.o tecil ettirmişti yani bu dönemin askeri değil aslen.bi gelse de evlensek diye bekliyorm.
hepimize allah sabır versin ve tez zamanda kavuştursun sevdiğimizle inşallah.amin deyin kızlarrr:Saruboceq:

amin canım.benimde bitanem kasımda gtcek o da bu dönemin askeri diil.88 devrelerle gtmesi lazımdı şimdi oda mı 3 ay yapçak acemiliğini?

evt canm bncde hergün ayrı olayla karşılaşıolarmış hiç kolay değil..benim aşkım anlatıoda uyurken ayağı kokan mı dersin horlayanmı dersin 2.kattan düşenmi dersin :roflol: bi anlatıo bazen çok komik şeyler oluyormuş ama bazende üzücü :çok üzgünüm:

Meraba kızlar ben de varım, nişanlım gideli 20 gün oldu , gittikten 2 gün sonra ve 1 hafta sonra aradı. 10 gündür haber alamıyorum. Görmeyi bırak sesini duymayı bile özledim mafoldumben Beni de aranıza alır mısınız teselliye ihtiyacım var :gitme:

inanmıorum karabüklüsün benm askerim orda şu anda senağlama
hoşgeldin aramıza...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…