Asker Eşleri

kuzu anneyim ben çok teşk.ederim handan ablam sanada anneyim ben çok beyendim otel tanıtımını nişanlım rezerve ettircek bugün inş. öpüyorummmm kocaman kocaman hepinizi

gunaydın sekerlerrrrr :)))

nasılsınız bende eve donunce yavas yavas toparlanmaya baslıcam ınsallahhhhhh

eylemcım canım kesınlıkle tavsıye ederım cok memnun kalırsınız harıka bı otel ve memnunıyet te 100
100 :)) bızde temmuz 25 e rezervemızı yaptık ınsallah denk gelırız orda olursanız

zeynepcım canım nasılsınnn afyona gelıyorum yarınn hava nasıl bakımm de bı :))

handan ablam benım opuyorum kzuummmmmmmm

yarın yola çıkıcam bende ankaraya ailem yanına..bakalım eşim son kez görüşcek izin hakkında..gelebilirse beklicem ..yok derse akşama valiz hazırlıcam..bu meslek adamı deli eder heekafamçokkarıştı..ne güzel gündüz geniş geniş hazırlancaktım..akşamı beklicem artık..o gelsin de tek razıyım ama bakalım
..5 gün bile gelse bize çok iyi gelecek..hayırlısı...boshayallersmile

ablam hamilelik iyi gidiyo şimdilik bir aksilik yok ama arada oluyor bizimki merkez değil ablam ya merkezi pek istemedik açıkcası eşim ha batıda çalışmışım ha doğuda diyo ondan ilçeleri yazdık ayni bakalım hayırlısı bugün belli olabilir dedi dah olmadı galiba sesi çıkmadı dah

handan ablam yerım senı vallaa :))) yorulmam canım benım merak etme tavsıyen hep aklımda olucakk :))

elmascım canım benım ya ah bı esın gelse ne ıyı gelecek bılmezmezmıyız canımm ınsallah gelır gelmesede az kaldı zatennn ondan sonra hep yanında olurrr

bizde yarın bakalım kayın valideyi almaya gidicez hemde memlekete gidecek eşyalarım var onlarıda doğutya götürmek istemiyorum kendimize boşuna yük ne kadar az olursa o kadar iyi ondan onuda alıp gelicez sanki bi işe yarayacakta çoğunu topladık ama eşime hiç gelmesine gerek yok dedim ama neyse gelsin gezmek meraklısı zaten gelsin gezsin son kez bi işe yarayacağıda yok ama ancak karışır işte aman neyse kafanızı şişirmeyeyim sabah sabah

canım hosgeldınnnn nasılsınn canım bosver takma gelsınnn canıonı onun ıcın sıkma bıde

hoşbulduk canım iyiyim toplanıyoruz pek giremiyorum işte ilişki kestikten sonra gezmeye gidecektik en çok ona üzülüyorum onunlada gitmek istemiyorum yanımda çanta gibi belki erken gönderirirzde bizde gideriz inşallahbir kaç gün

gelir inşallah ya yanınıza elmascım olmadı sende biraz uzaklaş oradan kafanı dağıt biaz gez dolaş sanada iyi yolculuklar canım opuyorumnanaktan

ağrı olması normal canım ya ilerleyen dönemlerde olur oturup kalkarken ağırlaşıyorsun tabi eşimde licede kalmıştı 2 sene ohal bölgesiydi biz gitmedik tabi lojmanda kalmıştım bnde inşallah sizlerde olmaz böyle bişey opuyorumnanaktan

hehehehhe kulak arkası yap bu sözleri ona göre opuyorumnanaktan

anammm çok dertli gördüm seni be kuzum takma kafana bile gezsin dursun işte opuyorumnanaktan

ebruyla şimdi görüştüm biraz rahatsızlanmış sürekli yattığıiçin girememiş şimdide izne çıkmışlar dr hava değişikliği iyi gelir demiş ondan izindelermiş yani herkese çok selamı varn herkesi öpüyo

handan ablam tercihlerimizin içinde lice yok ama bakalım ne bileyim be ablam gelince herşey karışıyo çok bilmiş gibi biz bişeyi bilmiyoruz gibi ondan yani aman boşverelim gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…