handan ablammm bi seksü öpücük gönderde görsün kızlar özledim valla:):)
zeynepcım canım nasılsınnn afyona gelıyorum yarınn hava nasıl bakımm de bı :))
handan ablam benım opuyorum kzuummmmmmmm
yarın yola çıkıcam bende ankaraya ailem yanına..bakalım eşim son kez görüşcek izin hakkında..gelebilirse beklicem ..yok derse akşama valiz hazırlıcam..bu meslek adamı deli eder heekafamçokkarıştı..ne güzel gündüz geniş geniş hazırlancaktım..akşamı beklicem artık..o gelsin de tek razıyım ama bakalım
..5 gün bile gelse bize çok iyi gelecek..hayırlısı...boshayallersmile
ablam hamilelik iyi gidiyo şimdilik bir aksilik yok ama arada oluyor bizimki merkez değil ablam ya merkezi pek istemedik açıkcası eşim ha batıda çalışmışım ha doğuda diyo ondan ilçeleri yazdık ayni bakalım hayırlısı bugün belli olabilir dedi dah olmadı galiba sesi çıkmadı dah
handan ablam yerım senı vallaa :))) yorulmam canım benım merak etme tavsıyen hep aklımda olucakk :))
elmascım canım benım ya ah bı esın gelse ne ıyı gelecek bılmezmezmıyız canımm ınsallah gelır gelmesede az kaldı zatennn ondan sonra hep yanında olurrr
bizde yarın bakalım kayın valideyi almaya gidicez hemde memlekete gidecek eşyalarım var onlarıda doğutya götürmek istemiyorum kendimize boşuna yük ne kadar az olursa o kadar iyi ondan onuda alıp gelicez sanki bi işe yarayacakta çoğunu topladık ama eşime hiç gelmesine gerek yok dedim ama neyse gelsin gezmek meraklısı zaten gelsin gezsin son kez bi işe yarayacağıda yok ama ancak karışır işte aman neyse kafanızı şişirmeyeyim sabah sabah
zeynepcım canım nasılsınnn afyona gelıyorum yarınn hava nasıl bakımm de bı :))
handan ablam benım opuyorum kzuummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?