anaaaammm handan abloşum gelmiş hoş gelmiş,safalar getirmişş.çok özlemişim abloşumu. ablacığım ankara buluşmasının özel misafiri sendin değilmi.
ayy vallada senmişsin. geçen buluşmada anuşka söylemişti
çok mutluyum annem ve babam geliyor bu gün.kız kardeşimde tatil yapmışlardı geçerken banada uğrayacaklar.
handan ablam çok tatlı çıkmışsınız ...ve çok eglandiginiz yüzlerinizden okunuyor:) eeee kuzu katılmadımı sizlere .....birde isimlerle tanıtılmamış diger arkadaşlar:):) maşallah sen 18lik çıtır gibisin:):):):)
günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun...opuyorumnanaktan
kıslar bişey sorcam handan abla dediğiniz resimlerdeki sarışın ablamı....
Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun evet canım çakma sarışın olan beyaz pantolunlu kırmızı siyahlı tişörtlü olan benim maalesef kaydirigubbakcemile3
valla çakmada olsa süper görünüodunz çok fitsiniz.....
merhabalar hanımlar
handan abla hoşgeldiinn..özlettin kendini..sen geldin ankaradan şimdide ben gideceğim haftasonu..bir aksilik olmazsa..eşim de gelemedi bir türlü ben gideyim bari ufaktan ankaraya..birazda ailemle vakit geçireyim..sonra bitsin bu hasreeetttt.....kaydirigubbakcemile2
handan ablam resimler süpper bu arada..sende ayrıca süpersin..opuyorumnanaktan
kızlar regaıb kandılınız mubarek olsun hepınızınn :))
hanadan ablam gelmısssssssssssssssss nasıl ozlettın kendını ablam ya hosgeldınnn:))
kızlar ya bısey sorucam aklım karıstı :)
esım yarın eve donmemı ıstıyo cok ozledım sızı dıyo ama sımdı cok yogunlar tayın den dolayı bı gun nobet bı gun ıstırahı var bız evde tek olucaz oglusumla onun olmadı zmanlarda arkadasımda yıllık ızınde canım sıkılacak gıbı oyuzden ıstersen bırazdaha kal dıyo ama gıtmemızıde cok ıstıyo haftasonu plan yaptım sızın ıcın dedı napsam karar veremedım
evede gıtmek ıstıyorum annemlerın yanındada kalmak ıstıyorumm napıcam ya
yok ablam ya daha donmedımmmm :))
kızlar ya bısey sorucam aklım karıstı :)
esım yarın eve donmemı ıstıyo cok ozledım sızı dıyo ama sımdı cok yogunlar tayın den dolayı bı gun nobet bı gun ıstırahı var bız evde tek olucaz oglusumla onun olmadı zmanlarda arkadasımda yıllık ızınde canım sıkılacak gıbı oyuzden ıstersen bırazdaha kal dıyo ama gıtmemızıde cok ıstıyo haftasonu plan yaptım sızın ıcın dedı napsam karar veremedım
evede gıtmek ıstıyorum annemlerın yanındada kalmak ıstıyorumm napıcam ya
günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?