Asker Eşleri

handan ablam çok tatlı çıkmışsınız ...ve çok eglandiginiz yüzlerinizden okunuyor:) eeee kuzu katılmadımı sizlere .....birde isimlerle tanıtılmamış diger arkadaşlar:):) maşallah sen 18lik çıtır gibisin:):):):)

anaaaammm handan abloşum gelmiş hoş gelmiş,safalar getirmişş.çok özlemişim abloşumu. ablacığım ankara buluşmasının özel misafiri sendin değilmi.

ayy vallada senmişsin. geçen buluşmada anuşka söylemişti

günaydın tatlım ne haber nasılsın hoş gördük gezdim geldim buluştuk kızlarla çok güzel geçti günümüz salıcak tepelerine çıktık sallandık çocuk gibi eğlendik inan heee bendim o süpriz misafir Şeniz

günaydım eylemcim ne haber tatlım sorma kart 18lik çıtırlrdan desen daha doğru kuzu gelmedi ya zaten söylemişti bana balıkesire gitme durumu vardı ondan gelmedi herhalde .

ebrudan haber varmı geçmiş sayfaları okuyamadım çünkü

merhabalar hanımlar
handan abla hoşgeldiinn..özlettin kendini..sen geldin ankaradan şimdide ben gideceğim haftasonu..bir aksilik olmazsa..eşim de gelemedi bir türlü ben gideyim bari ufaktan ankaraya..birazda ailemle vakit geçireyim..sonra bitsin bu hasreeetttt.....kaydirigubbakcemile2

kızlar regaıb kandılınız mubarek olsun hepınızınn :))

hanadan ablam gelmısssssssssssssssss nasıl ozlettın kendını ablam ya hosgeldınnn:))

valla çakmada olsa süper görünüodunz çok fitsiniz.....

Çok teşekkürler canım şımaracağım şimdi ama :kedi: yaşlandım ama artık

hoş bulduk canım ne haber ben geldim sen gidiyon şimdi denk gelseydik ne güzel olurdu eşinde gelememiş neyse az kaldı artık gelmesine biraz daha dayan artık

handan ablam resimler süpper bu arada..sende ayrıca süpersin..opuyorumnanaktan

saol kuzum çok teşekkürler idare etmeya çalışıyoz işte çaktırmadan opuyorumnanaktan

kızlar regaıb kandılınız mubarek olsun hepınızınn :))

hanadan ablam gelmısssssssssssssssss nasıl ozlettın kendını ablam ya hosgeldınnn:))

geldim sonunda senden ne haber kaçak döndünmü afyona yedin içtin denize girdin darısı bize inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ya bısey sorucam aklım karıstı :)

esım yarın eve donmemı ıstıyo cok ozledım sızı dıyo ama sımdı cok yogunlar tayın den dolayı bı gun nobet bı gun ıstırahı var bız evde tek olucaz oglusumla onun olmadı zmanlarda arkadasımda yıllık ızınde canım sıkılacak gıbı oyuzden ıstersen bırazdaha kal dıyo ama gıtmemızıde cok ıstıyo haftasonu plan yaptım sızın ıcın dedı napsam karar veremedım

evede gıtmek ıstıyorum annemlerın yanındada kalmak ıstıyorumm napıcam ya

yok ablam ya daha donmedımmmm :))

bak canım bir abla tavsiyesi sana insanın kendi evi gibi olmuyor inan istediğin kadar annebaba evi olsun rahat ol yinede kendi evin bambaşka yatağına bile yattığın zaman evim diyorsun
eşim 50 yaşına geldi hala ben olmadan pek bişey yapmaz yanında istiyor hep sizler daha çok gençsiniz ben olsam dönerim madem gelmenizi istiyor git bence eşinin yanına yanlız kalmasın oda bırak nöbette kalsın eve geldimi sizleri görmesi bile yeter ona

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ısırcam senin o kolunu budunu adamcagızı oralarda tekbaşına bıraktı ya dönmek bilmedi ananı çok sevin bilik yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv dön kız yuvana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanadamcaz tek kaldı oralarda:):) Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…