- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
ebruyla şimdi görüştüm biraz rahatsızlanmış sürekli yattığıiçin girememiş şimdide izne çıkmışlar dr hava değişikliği iyi gelir demiş ondan izindelermiş yani herkese çok selamı varn herkesi öpüyo
handan ablam tercihlerimizin içinde lice yok ama bakalım ne bileyim be ablam gelince herşey karışıyo çok bilmiş gibi biz bişeyi bilmiyoruz gibi ondan yani aman boşverelim gitsin
merhaba bayanlar..
nasılsınız..
ooo geliosun demek sevindim yazık kocişinde sevinmiştir:teytey:burasıda sıcak öğlen saatlerinde yanıoruz valla...gel gel hoşgela.s.
iyiyim ben de handan ablayerimseniben
abla sen hamile misin ben bilmiyordum
yok canım bizden geçti artık hamileolan dilekay ve ebru
kocaman kızım var benim 21 yaşında oldu ablası yerimseniben
ayy ben okuma hatası yapmışım:kedi:
maaşallah kızına allah bağışlasın..
Kız istediğin öpücük ossun en güzelinden hemde opuyorumnanaktan
aynen bugün benim de bişey yapsım yok..
depresyona giricem sanırsamhaberleri izlemekten deli oldum iyice..
ne eşya toplayasım geliyor ne de gidesim..eşimi bi odaya kapatacam yada kaçırıcam çalışmasın bu işte
topic hareketlenmiş sonunda...bu handan ablanın bereketi olsa gerek...kaydirigubbakcemile2
bugün hiiiç bişey yapasım gelmiyo yaa..ama kızımın çorbasını içirip yatırmam lazım..uyku vakti geldiii..
bu arada handan abal senin bi tane çocuk sanırım demi..ikinciyi neden düşünmediniz..boshayallersmile
aynen bugün benim de bişey yapsım yok..
depresyona giricem sanırsamhaberleri izlemekten deli oldum iyice..
ne eşya toplayasım geliyor ne de gidesim..eşimi bi odaya kapatacam yada kaçırıcam çalışmasın bu işte
anneyim ben 12 eylülde gitcez şeker bizzz..denk gelemicez yani ama çok isterim birgün biryerlerde denk gelmek :)
kaç gündür hasret kalmıştım ablam şu seksü öpücünekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın sen ya ablam bakarsın allah söletmiştir arkadaşımıza hamilelik konusunu hem ne olucak sanki bi kardeş yapsanız bize :):) zemuszemuszemuszemus
yine kötü haber mi varr???akannehir
lınkı buraya atarsın ablacıımm senın tabı :)
yardımcı olursanız sevinirim şuan bile çok agrım var çok ihmalkarım migdem bulanıyor kasıklarımda felaketbir agrı var daha önceden pco teşhisi konulmuştu 3 yıl önce adet düzensizligim çok sık hangi haplarıda kullandıysam olmuyor 2 ay düzgünse üç ay kötü sıkıldın doktor muyayenesinden kahve tonu lekeler geliyorve dün bikinimi giyerken bikini bölgemde el dokundurdugumda şişler hissettim sırtımada agrı vuruyor acile gitsem dogru teşhis koyarlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?