Asker Eşleri

neyse şükür haberi geldiya sonunda merak ettik ama bieymi oldu acaba diye saol canım sende görüşürsen çok selamlar benden

handan ablam tercihlerimizin içinde lice yok ama bakalım ne bileyim be ablam gelince herşey karışıyo çok bilmiş gibi biz bişeyi bilmiyoruz gibi ondan yani aman boşverelim gitsin

boşver ya takma kafana değişmez bunlar işte herşeyi çok biliyorlar ya duyma sende gitsin

merhaba bayanlar..
nasılsınız..

selam canım senden ne haber

ooo geliosun demek sevindim yazık kocişinde sevinmiştir:teytey:burasıda sıcak öğlen saatlerinde yanıoruz valla...gel gel hoşgela.s.

sonunda gönderiyoz koçişinin yanına

çok teşk.ederiz dilekay saol canım ebruyu çok merak ediyordum ..verdigin bilgiler için teşk.ederim .bu arada sen takma kayınvalideni .dikkatet bebişimize :):) kendine

Kız istediğin öpücük ossun en güzelinden hemde opuyorumnanaktan

kaç gündür hasret kalmıştım ablam şu seksü öpücünekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın sen ya ablam bakarsın allah söletmiştir arkadaşımıza hamilelik konusunu hem ne olucak sanki bi kardeş yapsanız bize :):) zemuszemuszemuszemus

topic hareketlenmiş sonunda...bu handan ablanın bereketi olsa gerek...kaydirigubbakcemile2
bugün hiiiç bişey yapasım gelmiyo yaa..ama kızımın çorbasını içirip yatırmam lazım..uyku vakti geldiii..

bu arada handan abal senin bi tane çocuk sanırım demi..ikinciyi neden düşünmediniz..boshayallersmile

aynen bugün benim de bişey yapsım yok..
depresyona giricem sanırsam haberleri izlemekten deli oldum iyice..
ne eşya toplayasım geliyor ne de gidesim..eşimi bi odaya kapatacam yada kaçırıcam çalışmasın bu işte

bak ben geldim bereket getirdimişte ne güzel rüyanazda yok serpil de yok serpil çoşmadı demi yine nişanlım diye kerata özledi tabi
evet canım 1 tane benim hep gurbette olmanın zorluğu işte pekte düşünmedik aslında

hep sıcaktan kaynaklanıyor ya ben bile zorlanıyorum bazen canım istemiyor hiç bişey yapmak fikir güzel ama kapat odaya çıkmasın

anneyim ben 12 eylülde gitcez şeker bizzz..denk gelemicez yani ama çok isterim birgün biryerlerde denk gelmek :)

12 eylül ha darbe zamanı sempatiksalakcinni

sen iste ben sana öpücük atayım hemen yok be geçti bizden artık darısı sizlerin başına olsun inşallah

yine kötü haber mi varr???akannehir

inşallah yoktur ya :Saruboceq:

zeynepcım gelıyoz bakalım burdakı kadar yanmayız heralde :)))) klımasız oturulmuyo valla

canım ayarlanızmı sız keske denk gelebılseydık kısmet degılmıs ınsaalh baska yerde gorusuruz :))

handan ablam hemen oyumu verıyommmm pembe koltukkk senınnn ınsalalhhhhh:)

handan ablam hemen oyumu verıyommmm pembe koltukkk senınnn ınsalalhhhhh:)[/QUOTE]

anket yarın açılacakmış şimdiden adayları özelden yolluyorsun
yok bu sefer benim olmalı o koltuk yapişıp kalacam

yardımcı olursanız sevinirim şuan bile çok agrım var çok ihmalkarım migdem bulanıyor kasıklarımda felaketbir agrı var daha önceden pco teşhisi konulmuştu 3 yıl önce adet düzensizligim çok sık hangi haplarıda kullandıysam olmuyor 2 ay düzgünse üç ay kötü sıkıldın doktor muyayenesinden kahve tonu lekeler geliyor ve dün bikinimi giyerken bikini bölgemde el dokundurdugumda şişler hissettim sırtımada agrı vuruyor acile gitsem dogru teşhis koyarlarmı

lınkı buraya atarsın ablacıımm senın tabı :)

tamam canım konu açılsın linki atarım

canım ya çok geçmiş olsun pco hakkında bilgim yok ama bu konuyla ilgili topik olacaktı burada oradanda açıklayıcı bilg alırsın aslında acile gitsende ne kadar doğru teşhis konurki sen yine hastane doktorundan vazgeçme yada özele git istersen canım

canım cok gecmıs olsunn acılle olucak iş degıl bence kadın doguma gıt bence ertelemeee

çok geçmiş olsun eylemcim..

benim son durumum..gidiyorum... yarın sabah ankara yolcusuyum..eşimin izni kesin olarak yattı..bu bile iyidir belirsizlikten( sağlık olsun diyoruz artık..:Saruboceq:
valiz hazırlığınıda bitirdim dah yeni yoruldum yaa..hem seviniyorum gideceğime hem acıyorum halime..
iki senedir bu gel git lerden ordan oraya taşınmaktan öyle bıktımki..evimde olmayı öyle çok istiyorumki artık..o günlerde çabucak gelir inşallah..:Saruboceq:benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…